CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Hoppa! Overheid Noorwegen aangeklaagd wegens misdaden tegen de menselijkheid

Overal op de wereld ziet men weerstand tegen het corona beleid.

Diverse onderzoekers voeren onderzoeken uit, in samenwerking met juristen en advocaten.

Het 2e Neurenberg tribunaal is een feit. De akte ervan is inmiddels aan maanden in voorbereiding.

Dit onder leiding van de Duitse advocaat Dr. Reiner Fuellmich, die momenteel een class action aanlegt. Wat is een class action? Een class action, in het Nederlands een representatieve actie of groepsvordering genoemd, is een vorm van rechtspraak waarin een grote groep mensen collectief een vordering bij de rechter brengt of waarin een bepaalde klasse verdachten vervolgd wordt.

En nu goed nieuws uit Noorwegen:

Een groep onderzoekers uit Noorwegen hebben een aanklacht ingediend tegen het corona beleid.

De Noorse regering wordt aangeklaagd voor misdaden tegen de mensheid.

Een rapport hierover is verzonden aan het politiebureau van Ålesund.

Een kopie van het rapport wordt op het moment verzonden aan het Internationale strafhof en vervolgens vrijgegeven op internet.

De Noorse variant van het rapport, verstuurd aan de politie, ziet u hier vertaald:

Hier kunt u het officiële (Noorse) document downloaden:

http://bc.vc/ZP3alKr

(Wanneer u de link aanklikt, vervolgens 5 seconden wachten en de onderste ‘GET LINK’-button drukken. Dan komt er een nieuw venster, deze direct sluiten. In het oude venster schakelt u direct door naar het bestand).

*** Begin Noorse verslag:

POLITIEVERSLAG 19.03.2021

De belangrijkste beoordeling is van toepassing op al degenen die hier in het document met organisaties worden genoemd en die direct verantwoordelijk voor deze: Erna Solberg en Bent Høye.

De hele regering evenals de hele Storting en FHI, CEPI, WHO, GPMB en andere organisaties

verbonden aan deze alsmede medeverantwoordelijken genoemd in onderstaande melding, met uitzondering Neurenberg. De kennisgeving wordt ook verzonden met dezelfde bewoording Neurenberg en Den Haag. Kopieën worden verstuurd voor openbare lezing en verzonden naar zware organisaties, alle gemeenten, artsen, artsen voor infectiebeheersing, balies en mensenrechtenorganisaties. Het zal zich verspreiden alle denkbare sociale media en wereldpers.

Achteraf zou het niet mogelijk moeten zijn om te zeggen … Dat wist ik niet.

Herinnert eraan dat op basis van vergelijkbaar bewijsmateriaal in verschillende andere landen een proces in Neurenberg is gestart en het proces is nu goedgekeurd en actief door de rechtbank van Neurenberg. Herinnert ook aan het volgende De wetten van Neurenberg hebben nu een belangrijke toevoeging voor degenen die deze recensie ontvangen.

Citaat: “Ik heb alleen bestellingen opgevolgd is niet meer geldig”

Richtlijnen van Neurenberg 1947

De ontvanger van deze recensie wordt dus niet beschermd door hun meerderen en plichten

zelfs om op onafhankelijke basis in te grijpen en hun kennis te melden. Ik eis feedback

op beoordeling zo snel mogelijk ontvangen.

Hoogtepunten:

  • Bewezen met eigen gegevens / documenten en cijfers van NIPH als daarmee aantoonbaar
  • neemt deel aan een internationaal geplande valse pandemie. (Zie bijgevoegd document).
  • Schending van internationaal recht en mensenrechten.
  • Schending van de definitie van mensenrechten van de Europese Commissie door dwangregels.
  • Schending van de regels van Neurenberg en Den Haag inzake fundamentele mensenrechten.
  • Schending van de Noorse grondwet op verschillende punten.

Het bovenstaande wordt ook gerapporteerd.

Wijziging van de pandemische definitie om Lock Down uit te lokken.

Kanttekening: vraag jezelf af, waar is het griepseizoen gebleven? Het sleutelwoord is het wijzigen van de cijfercode met een andere naam. Dus FASEER de griepregistratie «Lighthouse». Pagina wijzigen introductie van Covid 19 in de cijfers.

Zie in het bijzonder hoofdstuk 6-7 in het bijgevoegde document waar de hierboven genoemde figuren worden getoond en met duidelijkheid bewezen in hun eigen woorden. (Het verzamelen van bewijsmateriaal is belangrijk om snel te beveiligen, dan zijn ze

aantoonbaar constant manipuleren en wijzigen van hun eigen documentatie.)

Schending van mensenrechten aanvullend:

Kanttekening: verplichte vaccinatie, verplichte lichaamsbeweging in de gezondheidssector, politie en misbruik van militair geweld en misbruik van deze lichamen die illegaal zijn voor Lock Down. Plannen voor dwang invoering van vaccinpaspoorten, vaccinatie, aangezien bewegingsvrijheid en werkgelegenheid beperkt zijn sterk zonder vaccinatie en vaccinatie. Is het dan vrijwillig?

Verwijst naar de verklaringen van de farmaceutische industrie in de media. Dit maakt deel uit van de recensie en schending van de mensenrechten. Dit is een actieve poging tot discriminatie, beweging beperking en de vrijheid waar ieder mens recht op heeft. Dit weer voor een gedrag van een valse pandemie, evenals gedwongen vaccinatie met een gevaarlijke vaccin. Medische dictatuur?

Nationale overtredingen.

Wetboek van Strafrecht Hoofdstuk 17.

Onze regering schendt verschillende wetten in het “Wetboek van Strafrecht, hoofdstuk 17. Bescherming van de onafhankelijkheid van Noorwegen en andere fundamentele nationale belangen “, door willens en wetens een false pandemie met de gevolgen van dien voor mens, geestelijke gezondheid, gezondheidszorg, mens rechten en het afstaan ​​van soevereiniteit aan buitenlandse macht als einddoel. (Landverraad).

Bijgevoegd document bewijst dit met GEWICHT en degelijkheid. Buitenlandse machtsorganisatie dat De VN-EU-WHO en het WEF zijn duidelijk enkele van de drijvende krachten hierachter. Dit is onze Storting en Zowel overheid als FHI, CEPI holistisch betrokken bij en aantoonbaar bekend met. Verwijst naar het document. Andere niet genoemde paragrafen, mogelijke andere schendingen van het internationaal recht, mensenrechten die worden vastgelegd door het voorlezen van een document van een politieadvocaat, moeten worden toegevoegd automatisch als aanklacht.

De mate van ernst geeft naar mijn mening aan en bij het bekijken van dit materiaal zoals ik dat doe

ontvangen, geven het niveau van Neurenberg en het Hooggerechtshof aan. Politie en leger worden aangespoord om in actie te komen onmiddellijk bewijs veiligstellen en een aantoonbare vijandige machtsuitoefening van het volk, evenals Berge, stoppen leven! Dit heeft grote gevolgen voor de soevereiniteit en de volksgezondheid en voor de ondergang van de economie van het land,

gebaseerd op een bewezen vals geplande pandemie en Lock Down. (Zie hoofddocument)

Een beetje over het bewijs:

Het bewijs is solide en is voornamelijk afkomstig uit officiële bronnen zoals FHI en WHO

wat een geplande valse pandemie bewijst met zijn eigen nummergegevens, evenals publicaties op zichzelf zijkanten. (Bronnen). De context maakt het bewijsmateriaal over het algemeen solide op basis van hun eigen bronnen en materiaal. Tegelijkertijd bewijst dit hun betrokkenheid en holistische planning bij alle actoren Hierboven vermeld.

Hoofdstuk 17 van het wetboek van strafrecht Bescherming van de onafhankelijkheid van Noorwegen en andere fundamentele nationaliteiten belangen.

§111. Schending van de onafhankelijkheid en vrede van Noorwegen

Gevangenisstraf van maximaal 15 jaar is strafbaar met het gebruik van geweld, bedreigingen of andere onwettige handelingen manier vormt een gevaar voor Noorwegen of een deel van Noorwegen

a) wordt ingelijfd in een andere staat,

b) wordt onderworpen aan de heerschappij van een vreemde staat,

c) of een staat waarmee Noorwegen een bondgenoot is of in een gevechtsalliantie, oorlog of vijandelijkheden worden toegebracht,

d) wordt toegebracht significante beperkingen van hun recht op zelfbeschikking, of

e) onthechting.

§112. Ernstige schending van de onafhankelijkheid en vrede van Noorwegen

Ernstige schending van de onafhankelijkheid en vrede van Noorwegen wordt bestraft met een gevangenisstraf van maximaal 21 jaar. Door bij de beslissing of de overtreding ernstig is, zal speciale nadruk worden gelegd op of

a) het heeft bijzonder ernstige gevolgen gehad voor Noorwegen,

b) het is uitgevoerd door een georganiseerd gewapend optreden, uitbuiting van angst voor interventie door een vreemde staat, of door dreiging van dit,

c) de dader is een lid van de regering, het Storting of het Hooggerechtshof of

behoort tot de hoogste civiele of militaire leiding van het land,

d) de handeling heeft geleid tot verlies of gevaar en verlies van mensenlevens.

Het wordt vermeld toegevoegd in de recensie.

Opmerking: gevolgen voor de geestelijke gezondheid: zelfmoord vond plaats tijdens een valse pandemie en veroorzaakte Lockdown.

§113. Schending van de Noorse grondwet

Iedereen die door het gebruik van geweld, bedreigingen of op enige andere onwettige manier Noorwegen in gevaar brengt grondwet wordt gewijzigd, strafbaar met gevangenisstraf van maximaal 15 jaar.

§114. Grove schending van de Noorse grondwet

Ernstige schending van de Noorse grondwet wordt bestraft met een gevangenisstraf van maximaal 21 jaar. Bij het beslissen indien de overtreding ernstig is, zal speciale nadruk worden gelegd op zaken als vermeld in artikel 112, letter a tot en met d. Ten slotte, als gevolg van een bewezen valse pandemie, die leidt tot en heeft geleid tot zelfmoord, medische sterfgevallen als gevolg van het Astra Zenika-vaccin (bloedstolsel). Verwijst naar recente media

Lidwoord. Beweerde dat de volgende paragraaf is verbroken. Al het bovenstaande in documentbeoordeling, personen en organisaties, alsmede het management van de organisatie, worden aangemeld bij de ondergeschikte wet paragraaf:

Quote Act.

Opzettelijke moord volgens het Wetboek van Strafrecht § 233, tweede alinea, heeft een gevangenisstraf van 21 jaar.

Einde opmerking:

Toen ik dit document ontving en nu met een veel serieuzere update, zoals ik heb gelezen dat ik geen andere keuze heb dan dit door te geven en te herzien. Mijn motivatie om te rapporteren is om het leven en de gezondheid te redden van degenen die hierdoor het hardst worden getroffen verhaal. (Kinderen) Ook als gevolg van iedereen die bang is, of bang is om vernederd te worden.

Ik ga er niet van uit dat de review door anderen wordt ingediend. Daarom voel ik me gedwongen om te vertrekken, tot deze stap, ondanks een enorm persoonlijk risico, aangezien het de plicht van mij en anderen is levens te redden. Vandaar de ingediende recensie. Aanmoediging voor iedereen in Noorwegen. Geef onafhankelijk politieonderzoek op basis van dit bewijs in verzonden document. Nu staat en valt dit op ieder van jullie, die durft ook vooraan te staan neem de verantwoordelijkheid en dien zelf de review in. Dit geldt vooral voor u, ambtenaren. Stel je voor zorgvuldig over wie u werkelijk dient, namelijk de mensen! En wat de gevolgen nu zullen zijn voor die van hen dichtbij en liefste! Draai je om in de tijd!

Tenslotte. “Zorg voor je kudde”

Met vriendelijke groet,

Kenneth Otterlei

6260 Stette Skodje.

*** Einde Noorse verslag

 

Een serieuze aanklacht!

Het andere toegevoegde document,

COVID19 A PLANNED PANDEMIC AND A CRIME AGAINST HUMANITY,

kunt u hier downloaden:

http://bc.vc/ZjeISzJ

(Wanneer u de link aanklikt, vervolgens 5 seconden wachten en de onderste ‘GET LINK’-button drukken. Dan komt er een nieuw venster, deze direct sluiten. In het oude venster schakelt u direct door naar het bestand).

Het is een 53 pagina-tellend onderzoeksrapport afkomstig uit Noorwegen.

 

Wordt lid van onze Facebook-groepen:

 

 

KIJKEN!

 

Hoppa!

Lees ook:

4.8 16 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
19 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
19
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven