NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Kabinet Orbán: Europa moet migranten verwijderen, niet accepteren

“Het Europese leiderschap zou migranten terug naar hun thuisland moeten vervoeren, in plaats van hen in de Europese Unie te vestigen.”

Dat zei de woordvoerder van de Hongaarse regering, in reactie op een recent voorstel van vier EU-ministers van Binnenlandse Zaken over de verplichte hervestigings-quota.

István Hollik merkte op dat het voorstel maandag door de Duitse, Italiaanse, Franse en Maltese ministers van Binnenlandse Zaken is aanvaard en binnenkort aan de Raad van EU-ministers van Binnenlandse Zaken zal worden voorgelegd.

“Hongarije maakt zich zorgen over de recente ontwikkelingen in Italië, waar havens zijn heropend om migranten uit Afrika, direct na het vormen van een midden-linkse regering eerder dit jaar, te accepteren. 

“Het is volkomen duidelijk dat negen van de tien van hen economische migranten zijn,” voegde hij eraan toe. “Het voorstel zal “miljoenen” ertoe aanzetten op weg te gaan naar Europa.”waarschuwde de woordvoerder.

Parlementsgebouw Hongarije

Hongarije neemt graag verantwoordelijkheden op zich bij het transport van migranten naar hun thuisland, maar “deelnemen aan hervestiging en verplichte herverdeling is uitgesloten”, zei István Hollik.

“De regering houdt zich aan de wil van het Hongaarse volk door alle hervestigings-quota en distributiesystemen af ​​te wijzen.”

“De Hongaarse regering zal er alles aan doen om de EU te dwarsbomen door richtlijnen of voorschriften over verplichte quota te accepteren!”

Aldus István Hollik.

 

Bron: dailynewshungary.com

 

 

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x