NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Oproep tot samenwerking!

Eindelijk is hij er dan, de petitie: “Geen verplichte Covid-19 vaccinatie”!

https://petities.nl/petitions/geen-verplichte-covid-19-vaccinatie

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is deze dus toch actief geworden, kom mensen maak gebruik van deze mogelijkheid om uw stem te laten horen en vul deze petitie in, doe mee om deze waanzin te stoppen!

Dan ga ik direct verder met het volgende, een groep aan mensen hebben het plan gevat om actief de strijd aan te binden tegen deze regering, de EU, de WHO, het RIVM, de NWO, maar ook wat zij controlled opposition noemen en juist dat laatste daar zet ik wel hele grote vraagtekens bij!

Viruswaanzin heeft nu al heel veel volgers, wil met vreedzame protesten de bevolking wakker gaan schudden en met rechtszaken onze overheid gaan dwingen om tot een andere koers te gaan komen als wat we nu inmiddels kennen.

Op Zich klinkt dat allemaal heel erg mooi en veelbelovend, ware het niet dat wat zij onder controlled opposition verstaan Viruswaanzin, het FvD en PVV rekenen en met nogal boute uitlatingen komen, die ik gewoonweg verafschuw.

Ze willen de politiek ingaan met als partijnaam: “de Gulden Middenweg”, komen met ongefundeerde uitspraken en uitlatingen aan, iets wat we juist totaal niet moeten hebben, onder de namen: Het Kantelpunt en Wees de Weerstand dumpen ze nu tal van filmpjes, waar ik me toch liever van wil distantiëren, want het is een heleboel geschreeuw, dus veel haar en weinig wol!

 

Ik heb er persoonlijk dus niets op tegen dat deze mensen een eigen politieke partij op willen richten, dat ze de strijd willen aangaan tegen de NWO en dat ze nu naar buiten treden met filmpjes en de aandacht vragen, waar ik mordicus op tegen ben dat zij dit doen, ten koste van Viruswaanzin, de PVV en het FvD, het FvD werd zelfs door Wouter Raatgever in een reactie: FvD=Mossad genoemd, zoiets noem ik van laag allooi!
Juist nu, terwijl de neuzen allemaal één kant op gericht zouden moeten zijn, zaaien zij dus tweedracht, iets wat alleen maar verliezers kent.

Dit is namelijk het grote probleem waar rechts mee kampt, het niet kunnen verenigen en samenwerken, de geschiedenis herhaalt zich wederom!

Een Micha Kat die nog nooit verder is gekomen dan verdachtmakingen en geen grondig bewijs heeft van wat dan ook, manifesteert zich hier letterlijk in zijn hemd met vaagheden waar wij verre van zouden moeten blijven, ik ben het er mee eens dat er hier het nodige dient te veranderen, maar wel stap voor stap en niet alles tegelijk, dat gaat nooit werken en als je ook nog eens de mensen met goede intenties gaat plaatsen onder controlled opposition, nou dan ben ik daar heel snel mee uitgepraat, want in versnippering zie ik helemaal niets en het ten koste van anderen jezelf profileren is wel pure parasitisme waar je geen steek me verder komt!

Viruswaanzin is heel gericht bezig, wil zoveel mogelijk mensen achter zich scharen, of de mensen nou links of rechts zijn is niet het issue, maar juist door de verdeeldheid weg te nemen met vreedzame protesten komen mensen tot elkaar, dat is ook waarom onze globalistische politiek daar zo bang voor is, dat is waarom Black Lives Matter op 20 juni jongstleden ongestoord mocht protesteren, maar Viruswaanzin op 21 juni verboden werd op dezelfde locatie, onze regering is dus bang voor eenheid onder de bevolking en juist daarom werd hier zo keihard tegen opgetreden.
Deze strijd kunnen we winnen, maar niet wanneer er lieden verdeeldheid gaan zaaien, terwijl ze zelf op eigen kracht hun ding kunnen gaan doen.

Ik schrijf deze column niet om het Kantelpunt of Wees de Weerstand een hak te zetten, maar omdat er geen plek is voor ego’s die als een dolle om zich heen gaan slaan, die verpesten meer dan dat ze goed doen, een nieuwe politieke partij is in het geheel ook niet wenselijk, dat zou als ze dan in de kamer komen, de veertiende of vijftiende politieke partij zijn, dus nog meer versplintering als wat er nu al is!
We zitten er niet op te wachten dat er een onderlinge twist ontstaat, er een burgeroorlog ontstaat, Wees de Weerstand krijgt van mij alle ruimte maar stop met deze onzinnige laster, met samenwerking kom je veel verder dan het elkaar tegen gaan werken!

En echt op nog meer conspiracy, zoals dat Willem Engel een rasta is die blanken haat, die danst vanwege tribale driften en Ethiopiërs waarvan Tedros er ook één is verheerlijkt, zit neem ik aan niemand te wachten, ja dit soort dwaze veronderstellingen zijn voor mij toch duidelijk een brug te ver, dan sta je ver af van de realiteit, daarmee sla je geen deuk in een pakje boter, daarmee richt je alleen maar de nodige schade toe aan iets moois wat er vanuit de bevolking aan het ontstaan is, daarmee steek je een stok in de wielen van een goede ontwikkeling.

Dat terwijl Viruswaanzin ze geen strobreed in de weg ligt, om zelf tot resultaten te kunnen komen.

Ik hoop dat deze column deze mensen aan het denken zet en dat ze over hun ego’s heen kunnen stappen, dit bombardement gericht tegen mensen die met de beste bedoelingen de strijd voor echte democratie en vrijheid hebben opgepakt weer gaan steunen en hun eigen pad gaan kiezen.
In de nodige reacties lieten al de nodige mensen al hun ongenoegen hierover de vrije loop en echt ik zou mensen als een Joris Demmink ook graag veroordeeld zien, maar we kunnen nu eenmaal geen ijzer met handen breken, dus Kantelpunt er wacht jullie een schone taak, maar stop met deze hetze, daar heeft namelijk helemaal niemand wat aan, jullie ook niet!

Chris Collard!

Nogmaals de petitie:
https://petities.nl/petitions/geen-verplichte-covid-19-vaccinatie

Voorafgaande column Chris Collard:

De brede maatschappelijke discussie.

 

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

3.9 9 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
21 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
21
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x