CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Oproep 93 artsen: VACCINEER JE KIND NIET!

93 artsen doen dringende oproep: geef coronavaccin niet aan kinderen

Liefst 93 Israëlische artsen hebben een brief ondertekend waarin ze een oproep doen om coronavaccins niet aan kinderen te geven. De artsen wijzen erop dat de heersende opvatting binnen de wetenschappelijke gemeenschap is dat het vaccin niet kan leiden tot groepsimmuniteit. Om die reden is het vaccineren van kinderen volgens de doktoren niet gerechtvaardigd.

Ze voegen toe dat nog steeds onduidelijk is of het vaccin de verspreiding van het virus kan voorkomen en hoelang het bescherming biedt. De artsen schrijven dat er continu nieuwe varianten ontstaan die mogelijk resistent zijn tegen het vaccin.

Schadelijke effecten

“We mogen nog geen handvol kinderen in gevaar brengen door middel van massavaccinatie tegen een ziekte die niet gevaarlijk voor hen is,” schrijven de 93 artsen. “Het kan niet worden uitgesloten dat het vaccin op de lange termijn schadelijke effecten heeft die op dit moment nog niet zijn ontdekt, waaronder effecten op de groei, het voortplantingssysteem of de vruchtbaarheid.”

Kinderen moeten snel terug kunnen gaan naar normaal, er moet een einde komen aan het vele testen en isoleren, en er moet in de openbare ruimte geen onderscheid worden gemaakt tussen gevaccineerden en ongevaccineerden, aldus de doktoren.

Lees dit artikel hier verder:
https://www.ninefornews.nl/93-artsen-doen-dringende-oproep-geef-coronavaccin-niet-aan-kinderen/

Bron: NineforNews

5 22 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
13 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
13
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven