Opnieuw bewezen: Een Lockdown is zinloos.

Er is een nieuw onderzoek die snoeihard aantoont dat de werking van een lockdown nihil is.

https://www.pandata.org.za/wp-content/uploads/2020/07/Exploring-inter-country-variation.pdf

Er was vooraf aan de lockdown al weinig bewijs dat afstand houden nut heeft, nu is opnieuw aangetoond dat het, ondanks alle goede bedoelingen, vergeefse moeite is geweest.
Correlatie wil zeggen dat er een verband is tussen 2 factoren. Bij causatie is het nog sterker, er is niet alleen een verband maar de ene factor veroorzaakt zelfs de andere factor
Een correlatie toon je bijvoorbeeld met de volgende grafiek aan: er is een verband tussen leeftijd en comorbiditeit (aantal ziektes naast corona).

 

Zoals u ziet neemt het aantal ziektes toe bij een hogere leeftijd. U kunt nu zelf beredeneren wat de causaliteit is: wordt je ouder omdat je meer ziektes krijgt of krijg je meer ziektes omdat je ouder wordt?

Nu een voorbeeld van een grafiek waar geen enkele correlatie te vinden is.
Hieronder ziet u op x-as de zwaarte van lockdown-maatregelen van een land of staat en op de y-as het aantal coronadoden per miljoen inwoners.

Conclusion: Consistent with observations that imposition and lifting of lockdown has not been observed to effect the rate of decay of the country reproduction rates significantly, our analysis suggests there is no basis for expecting lockdown stringency to be an explanatory variable.

 

Hier staat dus: er is nul correlatie, laat staan enige causaliteit.
Een lockdown is dus zinloos. Je kunt beter met volle maan en een stronk peterselie in je oren een regendansje doen. Dit heeft waarschijnlijk meer effect dan toepassen van een lockdown.
Het RIVM heeft het vermoeden dat er een causaal verband is tussen de lockdown en afname van het aantal doden door corona. Nederland heeft een lockdown ingevoerd begin week 12 tussen 10 en 17 maart.
Hieronder de grafieken van 2018 en 2020.

 

Ziet u iets van verschil in de vorm van de grafiek ontstaan in 2020 vergelijking met de lijn van 2018? Ik niet. Deze grafiek vertoont netjes het natuurlijk beloop van een forse wintergriep. Ook hieruit blijkt dat een lockdown niets doet.

Kortom:

De dierenartsen en virologen van het OMT zijn waarschijnlijk erg goed in het door microscopen staren en vaccins verkopen maar hun kracht ligt niet het interpreteren van data en grafieken.
Overigens was het doel van de lockdown to flattten the curve. De curve is al 3 maanden flat zoals u ziet. Waarom zijn er nog maatregelen en noodwetten? Sinds wanneer is het doel veranderd, heb ik iets gemist? Wie het nog begrijpt mag het zeggen.
Of zijn we een nieuwe corona-religie aan het ontwikkelen met de 1.5 meter maatregelen als een van de onbewezen rituelen, Hugo de Jonge als de opperpriester en de media als de verkondigers van het nieuwe geloof ? Het is een verwarrende tijd, en ik hoop dat we met zijn allen op tijd wakker worden uit deze nare droom.

C. van Rijn, verzekeringsarts

CvanRijn638@gmail.com

 

Hier de video die wij vorige week mochten plaatsen van Dr. van Rijn:

De Lockdown met social distancing is een buitenproportionele ingreep op een probleem vergelijkbaar met een forse griepgolf. “Ik besloot eind april van Dissel aan te klagen. Ik heb daar best van wakker gelegen. Een collega arts val je niet snel af.” In deze video zet arts Dr. van Rijn kalm (bijna monotoon) alle voor- en nadelen op een rij en fileert genadeloos de onzinnigheid van de lockdown. Er blijkt dat er wellicht geen levens zijn gered met de lockdown. Verder komt naar voren dat het aantal verloren levensjaren, als bijwerking van de lockdown, wel met zekerheid torenhoog zal worden. Verder benoemt hij dat het geleidelijk aan steeds duidelijker werd dat het virus minder dodelijk is dan gevreesd maar dat RIVM en de media dat massaal lieten afweten te benoemen. Ook denkt hij dat de kans op een werkzaam vaccin verwaarloosbaar is. Hij legt verder uit waarom hij van Dissel heeft aangeklaagd en hoe u daarbij misschien kunt helpen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=rGoWWKUDS_4

4.8 5 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x