NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Open brief aan Robert Jensen - We moeten NU strijden!

Beste Robert,

Ik vind het fantastisch wat je voor Nederland doet en ik heb heel veel respect voor jou en het feit dat jij vanaf het begin deze groots opgezette plandemie bent gaan, en blijven, exposen. Tot op de dag van vandaag.

Dit is ontzettend belangrijk geweest voor Nederland, en nog steeds natuurlijk. Had jij dat niet gedaan, dan hadden we nu waarschijnlijk nog een aantal fases achtergelopen omdat niemand het charisma, de moed en de inzet had destijds om dit aan het licht te brengen bij het grote publiek.

Jij hebt je naamsbekendheid en hebt besloten je hiervoor in te zetten. Jij bereikt het grootste gedeelte van “het volk”. Ik geloof ook zeker dat je integer bent. Chapeau!

Het blijven exposen en herhalen van de échte feiten is nodig. Iedere dag krijg jij weer nieuwe kijkers erbij die het verhaal nog niet helemaal kennen en dus moet je het blijven herhalen. De meesten zullen dat ook zeker begrijpen.

Verder ben je voor heel veel mensen een ontzettende grote steun. Tienduizenden tot honderdduizenden mensen die dagelijks smachten naar jouw show. Even wat gezond verstand voor het slapen gaan in deze nachtmerrie.

CommonSenseTV

Bij deze steek ik de veer vast in mijn eigen kont, dan hoef jij dat niet meer te doen in het geval dat je antwoord.

Ik ben ook ontzettend trots op dit platform: CommonSenseTV.

Begonnen als een leek die het niet meer kon aanzien en zichzelf niet meer in de spiegel kon aankijken als ik niets zou proberen, terwijl ik de wereldpolitiek al volg vanaf 2002.

Gedreven door wilskracht, vaderlandsliefde en idealisme. Zonder schrijfervaring of het maken van video´s. Een simpele gemiddelde burger dus. En CSTV is inmiddels uitgegroeid tot een groot platform met veel bezoekers dat exact dát uitstraalt. De gewone burgers aan het woord uit alle lagen van de samenleving en het blijft groeien en groeien.

Vanaf dag één dat corona een issue werd in Europa en Nederland hebben ook wij ons hier tegen verzet. Deze plandemie bleven we vanaf dag één exposen door de overduidelijke cijfers, feiten en leugens in kaart te brengen.

Dat kostte nogal wat kijkers in het begin maar de overtuiging dat dit een scam was, was toen al groot genoeg en we wisten dat we het bij het rechte eind hadden wat betreft deze oplichting. Dit rookgordijn.

VERZET

In je laatste uitzending (#199) zeg je tijdens de eerste minuten van je show terecht: “Het is nu tijd voor verzet!”

Dat moment is inderdaad NU gekomen. Doorgaan met alleen maar exposen gaat ons niet uit deze ellende halen. Toen wel, men moest nog wakker worden, nu niet meer. Nu moet deze totale gekte ophouden en dan gaan we weer exposen.

Het is nu 12 uur en we zitten middenin het proces dat Nederland zijn vrijheid en democratie aan het verliezen is.

Iedereen die wakker is kent de feiten en weet hoe het zit. Sommigen half, sommigen helemaal. Maar allemaal willen we maar één ding: Zo SNEL MOGELIJK uit deze miserie.

Van de oppositie hoeven we helaas niets te verwachten. Wat een aanfluiting.

Je zegt dat sommige mensen te koppig zijn om iets te doen, of ze zijn bang. Ik ken ze ook, maar bij sommigen kan ik daar wel inkomen. Velen voelen zich alleen staan. En wat doe je dan?

Maar die staan er echt wel wanneer ze zich gesteund voelen, ook fysiek, door duizenden mensen om zich heen.

We zijn inderdaad waarschijnlijk met miljoenen in Nederland, maar voor de meesten voelt het alsof we met een paar duizend zijn.

Dit terwijl de nummers van jou en al die andere platforms toch iets heel anders laten zien.

Dus: Hoe zie jij dat verzet voor je?

We kunnen tot de winter blijven exposen maar we worden ondertussen steeds meer beperkt in de mogelijkheden nog iets te doen vanwege de aankomende spoedwet en de winter. De winter, die de politiek en de media weer keihard gaan misbruiken, zal ook twijfelaars die nu nog strijdbaar zijn weer terugdringen in de bange hoek.

Er komt een tijd, en die is nu écht gekomen, dat er actie gevoerd moet worden. Dat we inderdaad ECHT in verzet moeten komen. Op alle fronten. Maar daarvoor moeten alle wakkere mensen zich wel verenigen.

Wij krijgen ONTZETTEND veel mails en comments met de vraag: Waarom gaan jullie niet samenwerken met anderen?

Nou kunnen we allemaal tientallen redenen opnoemen waarom dat moeilijk is of waarom dat niet gaat. Of de verschillen aankaarten. De angst jezelf aan anderen te binden.

Maar dat is niet wat de mensen van ons verlangen! Wat de mensen willen is dat wij, de influencers tegen deze waanzin, de mensen verenigen en het geluid toegankelijker maken.

En het samenbrengen van al die achterbannen moet NU gebeuren vanwege…

DE SPOEDWET!

Het lijkt er op dat men de spoedwet er doorheen wil drukken op 20 augustus.

Dit houdt o.a. in:

In deze wet is niet alleen het Nieuwe Normaal van de 1,5 metersamenleving vastgelegd.

Een kleine greep:

  • Ook krijgt de minister bijvoorbeeld de bevoegdheid om naar believen hele bedrijfssectoren, gebouwen, inrichtingen gebieden en scholen te sluiten.
  • Bijeenkomsten, demonstraties en evenementen worden naar goeddunken verboden.
  • De wet heeft een vangnetbepaling om maatregelen op te leggen waar nu nog niet in voorzien is.
  • Jongeren worden naar Buro Halt gestuurd als zij te dicht in de buurt van hun vriendjes komen.
  • Mensen die zich onttrekken aan quarantainemaatregelen kunnen gevangen gezet.
  • Met deze wet wordt Hugo de Jonge een alleenheerser.
  • De wet is daarbij niet tijdelijk maar semipermanent.

 

Na afloop van zes maanden kan de minister de wet zonder instemming van het parlement steeds met twee maanden verlengen.

Deze spoedwet brengt heel Nederland in een uitzichtloze virusdictatuur.

 

Er is dus GEEN tijd meer!

Nu zijn er al wel allerlei initiatieven en acties die door het hele land worden gehouden. Op CommonSenseTV geven we iedereen de ruimte om hun georganiseerde wandeltochten of demonstraties aan te kondigen. Dit is hartstikke goed want er is in ieder geval reuring in het land en de evenementen worden georganiseerd van Groningen tot Limburg en alles wat er tussenin ligt.  De mensen zijn er. Maar er is geen grote eenheid.

Ik denk, Robert, dat jij daar een hele grote en belangrijke rol in kunt spelen. Jij bent het gezicht van, als ik het zo mag zeggen, de gewone man met gezond verstand, die ziet wat er is en zich zorgen maakt en wil strijden. Jij bent de man die de meeste slapende mensen de ogen heeft geopend en je achterban wordt aangevuld met mensen uit andere lagen van de samenleving. Die willen allemaal strijden en hebben echt de ballen wel. Maar wel samen!

Jij kunt ontzettend veel invloed uitoefenen en ik denk, dat jij er voor kunt zorgen dat de mensen die willen strijden in Nederland, bij elkaar komen en dat je hier ook niet in mag verzaken.

Van ons kun je alle hulp verwachten.

Wij proberen dit ook met o.a. Weltschmerz en een aantal blogs en websites. Afspraken maken vast artikelen van elkaar over te nemen, voor de helft, met een LEES VERDER en met een aanbeveling. Ook zo komen mensen samen.

De achterban van Café Weltschmerz kent ons niet. Onze achterban kent Blue Tiger Media weer niet en ga zo maar door. Die achterbannen bestaan vaak uit een ander soort publiek maar wel met dezelfde zorgen en hopelijk ook de wilskracht om hier uit te komen. Ook die mensen hebben we nodig!

Er zijn inderdaad misschien wel miljoenen Nederlanders wakker en strijdbaar om hier iets tegen te doen! Maar het voelt aan voor de mensen alsof het er maar duizenden zijn.

Als wij allemaal vanaf de zijkant blijven exposen en roepen, gaat er, op korte termijn in ieder geval, niets gebeuren. En meer tijd dan die korte termijn hebben we niet meer.

Want na die korte termijn is er weinig meer over van ons Nederland. Je ziet wat ze er doorheen gaan drukken.

DE MACHT VAN DE MASSA

De macht van eensgezinde burgers is groter dan we beseffen.

Wij kunnen het beleid wijzigen. Wij kunnen massaal weigeren te voldoen aan de maatregelen, we staken, we leggen het land plat, we leiden ons leven zoals we altijd gedaan hebben, betalen geen belasting meer en we dwingen deze regering op de knieën? Met z´n allen. Want wat willen ze doen?

Dit is slechts een voorbeeld even grof geschetst.

Er zijn vast vele andere manieren maar de clue, het allerbelangrijkste om iets te kunnen doen, het samenbrengen van de mensen.

Help ons daar mee!!

Wanneer jij tot iets oproept wordt daar HEEL VEEL gehoor aan gegeven. Gebruik dat! Voor ons Nederlanders. Count us in! En het is te hopen dat we op andere influenzers die eerder in dit artikel zijn benoemd ook kunnen rekenen.

Als dat eenmaal lukt? Dan rolt het balletje vanzelf en maakt het geen f*ck uit wie er uit welke achterban komt. Het is dan het Nederlandse volk tegen een paar psychopaten uit Den Haag.

Doen wij dit niet en blijven we allemaal ons “dingetje” doen? Dan zijn we allemaal aan het verzaken.

En van de mooie strijd die wij allen hebben gevoerd blijven we over als wat platforms die troost bieden en waar we weer even iets van gezond verstand kunnen lezen of beluisteren terwijl de echte wereld een hel is geworden.

We laten miljoenen mensen in de steek als we het niet op kunnen brengen dit zo snel mogelijk daadwerkelijk te gaan proberen.

Met vriendelijke groeten,
Danny

 

https://jensen.nl/

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

4.6 72 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
55 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
55
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x