CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Oomen: het is asociaal om je niet tegen corona te laten vaccineren

Oomen: het is asociaal om je niet tegen corona te laten vaccineren

Chris Oomen

Oei, wat gaan dit soort mensen boeten.

Artikel 32 van de Vierde Geneefse Conventie van 1949:

“De Hoge Verdragsluitende Partijen komen nadrukkelijk overeen, dat het ieder van haar verboden is enige maatregel te nemen, welke lichamelijk lijden of uitroeiing van beschermde personen die zich in haar macht bevinden, veroorzaken. Dit verbod betreft niet alleen levensberoving, marteling, lijfstraffen, verminking en geneeskundige of wetenschappelijke proefnemingen welke de geneeskundige behandeling van een beschermd persoon niet vereist, maar ook alle andere vormen van ruwheid, door burger- dan wel militaire functionarissen toegepast.”

Maximale straf schending: De doodstraf.

ANP

Eind vorige maand werd bekend dat persbureau ANP in handen komt van investeerder Chris Oomen, die jarenlang bestuursvoorzitter van zorgverzekeraar DSW was. Hij is van plan voor de lange termijn eigenaar te blijven.

Hij vindt het asociaal je niet te laten vaccineren.

De 71-jarige Oomen deed afgelopen week een aantal opmerkelijke uitspraken in de media. Hij zei in een interview met de Volkskrant dat hij het persbureau wil inzetten ‘in de strijd tegen nepnieuws’. Hij zag naar eigen zeggen het gevaar van ‘nepnieuws’ na de verkiezing van Trump in 2016.

“Hij loog over dingen die iedereen op beeld kon zien. Dezelfde ontkenning van de werkelijkheid zie je in Nederland ook. Zo’n meneer Baudet doet hetzelfde. Ik vind de vrijheid die men zich in onze democratie permitteert, soms veel te ver gaan,” zei Oomen.

Lees hier verder:
https://www.ninefornews.nl/nieuwe-anp-baas-als-je-je-niet-laat-vaccineren-vind-ik-dat-je-niet-langer-het-recht-hebt-om-voorrang-te-krijgen-op-zorg/

 

4.9 21 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
21 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
21
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven