NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Ook YouTube censureert en banned Donald Trump

YouTube van Google heeft nieuwe inhoud uit het account van president Donald Trump verwijderd en zijn kanaal voor ten minste een week opgeschort, omdat het kanaal het beleid heeft geschonden. (bron)

“Na beoordeling en in het licht van bezorgdheid over het voortdurende potentieel van geweld, hebben we nieuwe inhoud verwijderd die is geüpload naar het kanaal van Donald J. Trump wegens schending van ons beleid. Het heeft nu zijn eerste waarschuwing en kan tijdelijk geen nieuwe inhoud uploaden voor een * minimum * van 7 dagen, ”zei YouTube in een verklaring .

YouTube zei ook dat het ook voor onbepaalde tijd reacties op het kanaal zal uitschakelen, daarbij verwijzend naar voortdurende bezorgdheid over geweld, “zoals we hebben gedaan met andere kanalen waar veiligheidsproblemen te vinden zijn in het opmerkingengedeelte.” (bron)

Trump zijn kanaal staat vol met video´s waarin getuigen meerdere soorten van fraude aantoonden. Al weet je niet wat je ziet, geen enkele rechter durfde het aan om de Trump-campagne. Nota bene over verkiezingsfraude, verkiezingen zijn heilig in een democratie. Vooral in een land waar de helft van de bevolking denkt dat daadwerkeijk fraude is gepleegd.

Het kanaal is nog wel online.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x