CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Onophoudelijk terreur van BlackLivesMatter en Antifa

Antifa en BlackLivesMatter: “Burn it down!”

Gisteren marcheerden de vrienden van de Democraten BlackLivesMatter-vandalen en leden van de extreem linkse terroristische organisatie Antifa door Washington DC en bedreigden ze mensen tijdens het avondeten.

“Brand het plat!”, zeiden de demonstranten . “We zijn hier vanavond omdat zwarte levens er toe doen”zeiden ook leden van de extreemlinkse groep . “Ondanks dat zwarte levens er toe doen, sterven er nog steeds zwarte mensen door de politie die wordt betaald met onze belastingdollars.” (bron)

Andere videobeelden die door onafhankelijke journalisten ter plaatse werden geüpload,  lieten zien dat Antifa-types vochten met politieagenten , die probeerden hen weg te houden van restaurants. Sommigen, die helemaal in het zwart waren gekleed, konden worden gezien met de rood-zwarte Antifa-vlag.

 

Op een gegeven moment zag men de politie in Washington lijnen vormen rond buitenrestaurants om hen te scheiden van de demonstranten en agitatoren.

Antipolitieprotesten en -rellen zijn constant aanwezig geweest in DC na de dood van George Floyd in Minneapolis afgelopen mei.

Ongeveer 26.000 leden van de Nationale Garde werden naar DC gestuurd om voor veiligheid te zorgen na de “rel” op Capitol Hill op 6 januari. Ambtenaren zeiden later dat ongeveer 5.000 leden van de Garde tot half maart in de stad zouden blijven.

BLM-activisten verbranden Amerikaanse vlag bij Brooklyn Bridge in New York

Andy Ngo, een onafhankelijke journalist die de acties van Antifa in de Verenigde Staten heeft opgetekend, vertelde vorige week aan de Epoch Times dat het idee dat Antifa slechts een ideologie is, onjuist is. Ngo zei dat de groep “Meer is dan een idee. Het is ook een beweging.”

Dat klopt. Het is ook de reden waarom mark rutte met dit gevaarlijke tuig om de tafel gaat (of moet) zitten. (bron)

Het heeft netwerken, terwijl sommige in formele organisaties zijn georganiseerd, zei hij. (bron) (bron) 

Sommigen hebben opgemerkt dat de voortzetting van Black Lives Matter-protesten en Antifa-rellen een signaal is dat er een groeiend schisma is binnen Amerikaans links. Seattle, Portland en andere steden hebben af ​​en toe gewelddadige demonstraties meegemaakt na de inauguratie van president Joe Biden op 20 januari. (bron)

Ook in januari zwermden demonstranten rond en vielen een faciliteit voor immigratie en douanehandhaving aan - een frequent doelwit tijdens de regering-Trump in Portland - wat leidde tot federaal ingrijpen.

Mainstream media? Geen enkel woord hierover.

 

5 4 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven