CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

ONGELOOFLIJK! Kabinet opent ook de deur voor Albanië

Nadat Frankrijk en Denemarken zijn overtuigd dat de toetredingen van Noord-Macedonië en Albanië goed zijn voor de Europese Unie, begint ook Nederland ‘ja’ te knikken.

Toegegeven, Albanië is natuurlijk een enorme verrijking voor de Europese Unie. Minister Blok geeft aan dat Noord-Macedonië aan alle voorwaarden voldoet. Zes maanden geleden riep Blok dat ”Albanië niet klaar is voor de EU’‘. Momenteel lijkt Albanië achter te lopen maar heeft een prima ”beginsel”.

Ondanks dat een ruime meerderheid in de Tweede Kamer tegen de toetreding van Albanië is, gebeurt het toch. De verwachting is dat de gesprekken met de Albanezen over circa negen maanden zullen plaatsvinden.

Het Balkanland is één van de corruptste landen van Europa. Ook op economisch gebied is Albanië er nog lang niet aan toe om zich aan te sluiten bij de Europese Unie.

Nogmaals bewijst de VVD geen ruggengraat te tonen in Europa. Wel vertellen ze dat ze tegen een toetreding van Albanië zijn. Al met al lijkt Nederland nu toch water bij de wijn willen te doen.

Bron: Europa Nu.

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven