NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

Oligarchen verdienen BLOEDGELD tijdens coronacrisis

Joodse zakenmannen Elon Musk, Bill Gates, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg en Warren Buffet behoren tot de rijksten op aarde en zijn sinds de corona crisis nóg rijker geworden.

Hun waarde is sinds 23 maart met 20% gestegen.

Terwijl 22 miljoen US burgers werkloos zijn geraakt en nu veelal in files voor de voedselbank staan voor een doosje met: een zakje chips, twee blikjes doperwten en een fles water, heeft Jeff Bezos sinds de uitbraak van de corona 24 miljard dollar meer netto waarde behaald. Dit brengt zijn totale netto vermogen in april 2020 op 135.5 miljard dollar.

Werknemer bij Amazon Chris Smalls is ontslagen omdat hij mondmaskers uitgereikt wilde krijgen voor op de werkvloer achter de lopende band. Maar Jeff Bezos zegt dat beschermingsmateriaal voor zijn werknemers tijdens de pandemie niet nodig is.

Bezos vindt Chris maar een vervelende zeur en Amazon ontsloeg hem dan ook op staande voet. Voor hem honderd anderen.

Werkloze Chris Smalls kan nu zijn rekeningen niet meer betalen en noemt het oneerlijk. Hij zegt dat Bezos rijk is geworden door bloedgeld te verdienen over de lijken van anderen.

DEZE WEEK verdienden 10 miljardairs 51 miljard dollar tijdens de pandemie, terwijl 5 miljoen Amerikanen in diezelfde week bij de Sociale Dienst moesten aankloppen.

Jeff Bezos zegt één ding geleerd te hebben:

Wij weten nu hoe BELANGRIJK Amazon.com is voor onze klanten. Wij nemen onze verantwoordelijkheid tijdens deze crisis serieus en wij zijn trots op onze teams die onze klanten door deze moeilijke tijd heen helpen.”

N.a.v dit artikel zijn wij op YouTube enkele malen beticht van anti-semitisme. Scroll even door naar beneden naar de comments voor ons antwoord hier op.

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x