CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Noorse gezondheidsexperts adviseren AstraZeneca-vaccin te verbieden

De Noorse Gezondheidsdienst zegt dat het land onmiddellijk moet stoppen met het toedienen van het AstraZeneca COVID- 19-vaccin.

Klinkt nobel maar het is puur uit eigenbelang. Ze hadden het vaccin nooit mogen toelaten. Daar is ook dit reptiel verantwoordelijk voor.

“Er is nu aanzienlijk meer kennis over het verband tussen het AstraZeneca-vaccin en de zeldzame en ernstige incidenten van lage bloedplaatjes, bloedstolsels en bloedingen dan toen Noorwegen ervoor koos om het AstraZeneca-vaccin in maart verder te gebruiken”, aldus Geir Bukholm. (bron)

Hij is directeur infectiebeheersing van het Noorse Nationale Instituut voor Volksgezondheid. Maar geen held. hij had dit nooit door mogen laten gaan. Z´n eigen hachie staat op het spel.

AstraZeneca reageerde in The Epoch Times:

“Patiëntveiligheid blijft de hoogste prioriteit van AstraZeneca en het bedrijf beschikt over robuuste processen voor het verzamelen, analyseren en rapporteren van ongewenste voorvallen en deze worden gedeeld met regelgevende instanties over de hele wereld”, aldus het bedrijf dat meewerkt aan een experiment op de mensheid waar nu al heel veel doden en gewonden door zijn gevallen.

Hoe kun je nu het beste met je “patiënten” voorhebben door ze bewust in te spuiten met iets waarvan je niet weet wat het met de mensen doet (of nog erger, misschien weten ze het juist wel).

Tegen een virus met een mortality rate van o,14%. Voorheen de griep. Dat doet geen enkel rationeel oprecht bedrijf of persoon.

Het zijn criminele bedrijven met zo verschrikkelijk veel bloed aan hun handen maar ze blijven praten  alsof er “wat kleine oneffenheden” zijn wanneer ze spreken over onnodige vaccinatie-doden en chronische ernstige bijwerkingen.

Het bedrijf voegde er ook nog eens aan toe dat gezondheidsregulatoren in Europa “bevestigden dat de voordelen van het vaccin bij het voorkomen van COVID-19 ruimschoots opwegen tegen de risico’s, en dat mensen gevaccineerd moeten blijven worden wanneer daarom wordt gevraagd.” (bron)

 

Waar halen ze het vandaan? Want als er één ding als een paal boven water staat dan is het wel dat corona alles behalve gevaarlijk is. Echt, een kind kan het zien.

De brutaliteit. De slechtheid van dit tuig.

Er is maar één risicogroep en dat zijn bejaarde mensen. Maar die zijn een risicogroep voor alle virussen en kwaaltjes. Dat is nou eenmaal de leeftijd. Daar hebben wij als mensen mee om te gaan onderling op een verantwoordelijke manier. Maar een belachelijk vaccinatieprogramma? Hoe haal je het in je hoofd?

Het hele zogenaamde “corona-verhaal”  heeft jaarlijks exact hetzelfde resultaat op de bevolking als de griep die inmiddels is verdwenen. Eigenlijk nog minder omdat de gemiddelde leeftijd van corona-doden 82 jaar is en van de griep 65 jaar volgens de officiële cijfers.

Maar hoe kunnen we nog serieus naar cijfers kijken wanneer we ook nog eens met een PCR test werken die niet werkt? Alles is gebaseerd op gebakken lucht. Het is één grote scam. Dit hele verhaal heeft ons in de greep maar het lijkt erop dat mensen het in beginnen te zien. En die groep wakkeren kan nooit meer krimpen want eenmaal wakker en je kunt niet meer terug.

Het testbewijs dat zeer ernstig gestoorde mensen als mark rutte en hugo de jonge in Nederland willen invoeren  zal weer veel mensen de ogen openen. De reacties op de social media zijn niet mis. En nu is de social media niet een nauwkeurige afspiegeling afspiegeling van hoe de bevolking denkt maar het komt aardig in de buurt. Daarbij vertrouwen velen, waaronder de auteur, voor geen meter hoe deze verkiezingen zijn gegaan. Er werd een voorbereid script afgewerkt.

Het is zo makkelijk om het grote plaatje te zien en door te krijgen wat hier werkelijk speelt. Ieder mens kan het zien. Het vergt slechts een beetje motivatie van mensen zelf op zoek te gaan of het vergt vermogen om te luisteren naar mensen die zich er wel oprecht in verdiepen en de bewijzen laten zien. Een bewijs, geschreven en gepubliceerd door dit soort instanties zelf, dat kun je toch niet ontkennen?

Ze leggen tot in de details uit wat hun plannen zijn en dan gaan mensen dat complottheorieën noemen wanneer je dat publiceert?

Wij vinden die Great Reset en al die andere, voorheen complottheorieën, niet uit. Zij doen dat! Publiekelijk en zonder schaamte.

Wij die waarschuwen doen dat omdat we ons zorgen maken over onze medemens en ons nageslacht en dat kent geen kleur of politieke mening. Het doel is om in sneltreinvaart naar een volledig gecontroleerde samenleving te gaan. Het is een gegeven waar niet over te discussiëren valt zoals dat wel kan met politieke discussies.

Denemarken laat ook AstraZeneca vallen.

Woensdag liet Denemarken het AstraZeneca-vaccin volledig vallen. (bron) Maar ook te laat. Ook die regering is schuldig mee te gaan het vaccinatieverhaal zoals alle regeringen dat zijn.

“Over het algemeen moeten we zeggen dat de resultaten aantonen dat er een echt en ernstig neveneffect-signaal is in het vaccin van AstraZeneca”, zei de Deense gezondheidsfunctionaris Soren Brostrom in een verklaring.

Goh, maar je hebt wel de gok genomen op je eigen mensen terwijl je weet dat het  “virus” niets voorstelt. Cijfers zeggen alles. De rest is propaganda.

“Op basis van een algemene afweging hebben we er daarom voor gekozen om het vaccinatieprogramma voor alle doelgroepen zonder dit vaccin voort te zetten.”

Tuig!

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven