CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Nog meer vaccinatie propaganda

De site van CommonSenseTV staat al vol met berichten over vaccins. Misschien heeft u als trouwe bezoeker van de site er al genoeg over gelezen, maar we moeten op-boxen tegen de overheden en mainstream media die fanatiek campagne voeren om toch maar vooral in de rij te gaan staan voor die genetische modificatie die ze u, in opdracht van vriend bill, willen toedienen.

Dus blijven we maar beter doorgaan met informatie verzamelen, onderzoek doen en publiceren. Ik ga het vanaf nu niet meer hebben over vaccins. De definitie van een vaccin moet u maar eens opzoeken. De mRNA spuit voldoet in geen enkel opzicht aan die definitie.

Wellicht denken vele mensen dat ze, na het nemen van die mRNA spuit, niet meer besmet kunnen raken, geen covid-19 kunnen krijgen en niet meer anderen kunnen besmetten.

Hoera, dan mag de muilkorf af en kan ik weer gewoon mijn vrienden en familie een knuffel geven?

Nee hoor, niets van dit alles. Alleen grapperwaus en koopmans mogen dat. (mark misschien ook wel maar hij heeft nog niemand kunnen vinden die hem een knuffel zou willen geven.)

 

De officiële verklaring van de WHO is dat de mRNA spuit niet gaat voorkomen dat u besmet raakt, niet gaat voorkomen dat u ziek wordt, niet gaat voorkomen dat u besmettelijk bent, maar…………..

Misschien de ernst van de symptomen vermindert.

Let wel: Misschien!!!

En als iedereen de mRNA spuit heeft laten zetten (2x) dan wil dat niet zeggen dat de maatregelen niet meer van kracht zijn. Het onderdrukken, liegen en bedriegen blijft gewoon doorgaan.

 

Kijk even naar deze krantenkop die ik vanmorgen tegenkwam in Het Nieuwsblad:

En kijk dan eens naar de werkelijke situatie in Israël:

https://ourworldindata.org/vaccination-israel-impact

Ik kan uit deze grafieken geen enkel positief effect detecteren. Voordat het mRNA spuiten circus begon zag het er allemaal een stuk beter uit.

 

Spontane miskramen, ernstige, zelfs levensbedreigende bijwerkingen, overlijdens, het wordt door de officiële instanties wat weggemoffeld en door de mainstream media doodgezwegen. Maar tot dusverre ondervinden 3 op de 1.000 mensen die de mRNA spuit hebben laten zetten, dergelijke zware bijwerkingen. En dat zijn geen verzonnen verhalen maar rapportages aan officiële instanties waar te vinden is wat de bijwerkingen en gevolgen kunnen zijn van de mRNA spuit. Over The Vaccine Adverse Event Reporting System had ik al gerapporteerd in een eerder bericht op CSTV. Ook hebben Danny en Rients een paar schokkende artikelen geplaatst. (zie onderaan)

Dus ga nu eens na, het is een mRNA spuit die u niet vrijwaart van besmetting en niet beschermd tegen de ziekte en u niet onbesmettelijk maakt, maar hooguit de symptomen van de ziekte wat verminderen. Daar tegenover loopt u op korte termijn toch wel al een aanzienlijk risico en de risico’s op lange termijn, daar weten we nog maar weinig van. We weten alleen dat de lange termijn risico’s bij proeven op dieren zeer zorgwekkend zijn gebleken.

In dit filmpje dat ik tegenkwam, wordt in anderhalve minuut uitgelegd waarom u beter nog maar even nadenkt alvorens de mRNA spuit in uw lijf te laten zetten.

Overweegt u de spuit? Kijk hier eerst naar!

 

Geef mijn prikkie zelfs niet eens maar aan Fikkie, dat arme beest.

 

Zie voor meer info over het mRNA circus:

Twijfelt u nog of u zich wilt laten vaccineren?

 

Schokkend overheidsrapport over bijwerkingen en doden door vaccin

Je laten vaccineren is Russisch Roulette

Kinderen vaccineren zonder toestemming is verkrachting

5 7 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven