CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Nicholas Fuentes gecensureerd door YouTube

Nicholas (Nick) Fuentes, presentator van de America First-show, is gebanned van YouTube voor tot nu toe onbekende reden. Maar de kans is groot dat de media-hetze en laster tegen zijn persona hierin een grote rol hebben gespeeld.

Nick is een Paleoconservatieve spreker die zich inzet met zijn “Groypers” (‘gelijkgestemden’) om de Republikeinse Partij terug te pakken van de Neo-Conservatieven*, die alleen uit zijn op de belangenbehartiging van de mega-corporaties middels massa-immigratie en het voeren van zinloze oorlogen wereldwijd.

Nick wil juist dat Amerika de grenzen sluit, strijdt voor haar nationale identiteit/tradities en stopt met het voeren van oorlogen die de VS alleen maar schaden.

Vorig jaar boekte Nick grote successen met zijn Groyper-beweging door zijn Groypers op te roepen om nep-conservatieven*, zoals Charlie Kirk en Ben Shapiro, te confronteren middels het stellen van vragen over tradities, cultuur, zelfbehoud, massa-immigratie en het Buitenlandse beleid van de VS tijdens Q&A-sessies.

Als reactie hierop begonnen conservatieve organisaties, zoals TurningPoint USA, met het censureren van Groypers door Q&As af te schaffen of Blanke mannen uit de Q&A wachtrijen te weren.

Sindsdien groeide Nick Fuentes’ invloed in hoog tempo, waardoor hij in de schijnwerpers kwam te staan van de grote MainStream nieuwszenders en extreem-linkse organisaties (SPLC, ADL, AntiFa).

Clips van zijn shows werden uit de context getrokken om te “bewijzen” dat Nick een “enge fascist, neo-nazi, seksist, antisemiet en racist” is. En uiteindelijk verbande YouTube hem.

Nicholas Fuentes is nog wel te zijn op DLive, waar hij voor de zekerheid al een tweede kanaal had gemaakt. En fans van hem hebben back-ups gemaakt van een deel van zijn videos*.

*Neo-Conservatieven zijn Nep-Conservatieven

Twitter van Fuentes:

Nicholas Fuentes kanaal op DLive:
https://dlive.tv/nickjfuentes

Iconoclast over Nick’s verbanning van YouTube:

Vincent James’ perspectief over de sluiting van Nick’s kanaal:

Nick Fuentes Highlights:

https://www.youtube.com/channel/UCAQ8oz7DcTryxxChBISGHGg

Nick Fuentes Clips:

https://www.youtube.com/channel/UCrVft1rhiJqIt7USDCwQ9Mg

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven