NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

NEPBEELDEN OVERVOLLE IC’s in NEW YORK

Beelden van een overvolle IC-unit in een New Yorks ziekenhuis blijken gesimuleerd, maar werden door Channel 4 gebruikt tijdens hun verslaggeving om de kijkers te laten geloven hoe de IC’s uitpuilen met doodzieke mensen door de coronacrisis.

“Anti-corruption Ireland” kwam er na nadere bestudering van het videomateriaal achter dat er ‘dummies’ in de ic-bedden liggen in plaats van dodelijk zieke corona patiënten.

Ook het ziekenhuispersoneel dat zich in het filmpje voor doet als artsen zijn acteurs van RUSH.(Clinical Skills and Simulation Center) Dat staat, als je goed oplet, op hun borstzakjes aangegeven.

Een grote spiegel creëert een effect van meer patiënten en doet de ic-afdeling veel groter lijken dan dat de ruimte daadwerkelijk is, ook wordt de spiegel gebruikt om doorheen te filmen en voor observatie tijdens de training.

Naast het beademingsapparaat waaraan de plastic dummiepop ligt verbonden hangt een bordje aan de muur waarop staat te lezen:

“S.V.P. Niet eten en drinken in de buurt van de dummies”

Neparts en oefenpop op IC-unit

 

De nieuwszender gebruikte de beelden tijdens een lang nieuwsitem over de corona nachtmerrie die zich op dit moment zou afspelen in New York.

Channel 4 wilde geen commentaar geven op hun desinformatie, oftewel FAKE NEWS.

Bron vanaf 27:58:

 

 

Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x