Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Nederlandse regering aangeklaagd: Foltering en misdaden tegen de menselijkheid

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nederlandse regering aangeklaagd: Foltering en misdaden tegen de menselijkheid

De BPOC 2020 bereidt de aanklacht tegen de Nederlandse regering voor bij het ICC (International Criminal Court).

Op de website van BPOC 2020 is te lezen dat de aanklacht “Foltering en misdaden tegen de menselijkheid in vereniging gepleegd.”

Ook op Twitter sprak de commissie zich uit:

Het ICC is een permanent hof voor het vervolgen van personen die verdacht worden van genocide, misdaden tegen de menselijkheid of oorlogsmisdaden, zoals deze zijn omschreven in het Statuut van Rome.

Het is interessant te zien dat de aanklacht zal worden ingediend tegen ieder afzonderlijk lid van dit (demissionaire) kabinet.

Als een eventuele nieuwe regering dit (soort) beleid voortzet dan zal ook tegen ieder persoon van de nieuwe regering een aanklacht worden ingediend. (bron)

Het  ICC moet niet verward worden met de Nederlandse Rechtbank in Den Haag.

Zaaknummer toegewezen

Vanaf 11 oktober 2020 heeft de BPOC 2020 een uitgebreid archief opgebouwd en het wordt nog steeds uitgebreid.

Er lopen nog steeds verhoren die de komende tijd ook gewoon doorgaan. Zij worden toegevoegd aan het archief als bewijslast.

Inmiddels is er door het ICC een zaaknummer en een investigator (onderzoeker) toegewezen. 

Het BPOC 2020 werkt nauw samen met de Duitse advocaat dr. Reiner Fuellmich in de Class-Action Lawsuit. Ook het Tweede Neurenberg tribunaal genoemd.

Een Class Action, in het Nederlands een representatieve actie of groepsvordering genoemd, is een vorm van rechtszaak waarin een grote groep mensen collectief een vordering bij de rechter brengt of waarin een bepaalde klasse verdachten vervolgd wordt.

BPOC 2020 vond het echter noodzakelijk de Nederlandse regering ook apart aan te klagen bij het ICC om te voorkomen dat het kabinet middels het niet erkennen van het tribunaal zich onttrekt aan vervolging.

Aanklacht tegen Israëlische regering

Israëlische advocaten en mensenrechtenactivisten Arie Suchovolsky en Ruth Machnes hebben een aanklacht ingediend tegen Israël waarin ze stellen dat premier Benjamin Netanyahu en de Israëlische minister van Volksgezondheid Yuli Edelstein de codes van Neurenberg, tegen experimenten op de mensheid, hebben geschonden door deals te sluiten met Pfizer / Biontech om Israëlische burgers te bevrijden. als proefpersonen voor experimentele genetische behandeling door draconische maatregelen te nemen om hen te dwingen het vaccin van Pfizer te nemen. (bron) (bron)

Het Israeli People Committee (IPC), een burgerorgaan van vooraanstaande Israëlische gezondheidsdeskundigen, heeft zijn rapport van april over de bijwerkingen van het Pfizer-vaccin gepubliceerd. De bevindingen zijn rampzalig op elk mogelijk niveau.

Hun oordeel is dat “er nog nooit een vaccin is geweest dat zoveel mensen heeft geschaad.”

Het rapport is lang en gedetailleerd. Ik zal slechts enkele van de meest verwoestende bevindingen uiteenzetten die in het rapport worden gepresenteerd.

“We ontvingen 288 overlijdensrapporten kort na de vaccinatie (90% tot 10 dagen na de vaccinatie), waarvan 64% mannen.”

Toch stelt het rapport, “volgens gegevens van het ministerie van Volksgezondheid, waren slechts 45 sterfgevallen in Israël gerelateerd aan vaccins.”

“Volgens de gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek in januari-februari 2021, op het hoogtepunt van de Israëlische massale vaccinatiecampagne, was er een toename van 22% in de totale mortaliteit in Israël vergeleken met het voorgaande jaar. In feite waren januari-februari 2021 de dodelijkste maanden van het afgelopen decennium, met de hoogste algemene sterftecijfers vergeleken met overeenkomstige maanden in de afgelopen 10 jaar.” aldus het ICP.(bron)

De IPC stelt vast dat “onder de leeftijdsgroep van 20-29 jaar de toename van de totale mortaliteit het meest dramatisch is geweest. In deze leeftijdsgroep zien we een toename van 32% in totale mortaliteit in vergelijking met vorig jaar.

De vaccins doden mensen uit alle leeftijdsgroepen en niet alleen op hoge leeftijd zoals het zogenaamde covid virus, een verkoudheidsvirus.

Een zeer belangrijke brief is ook gestuurd naar: Pfizer, CPI, FDA, FBI, paus Franciscus en anderen.(bron)

Hoe lang het gaat duren voordat deze processen volledig zijn voorbereid, is nog niet bekend.

[the_ad id=”49679″]

Vaccinaties doden jong en oud

Een statistische analyse van cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek in Israël, gecombineerd met informatie van het Ministerie van Volksgezondheid, leidt tot de conclusie dat het sterftecijfer onder de gevaccineerden wordt geschat op ongeveer 1: 5000 (1: 13000 in de leeftijd van 20-49, 1 jaar). : 6000 in de leeftijd van 50-69 jaar, 1: 1600 in de leeftijd van 70+). Volgens deze schatting is het mogelijk om het aantal sterfgevallen in Israël in de buurt van het vaccin te schatten, vanaf vandaag op ongeveer 1000-1100 mensen. “

Als deze analyse correct is dan zijn de cijfers die worden gepresenteerd door officiële gezondheidsinstanties meer dan 22x misleidend. Het is dus 22x erger gesteld met  vaccinatiedoden dan de cijfers laten zien. (bron) Wederom een grote leugen van de overheid en het achterhouden van informatie. Dit zien we overal. Ook in Nederland is de burger op geen enkele manier correct geïnformeerd en had geen enkele inspraak.

1 op de 5.000 dat zouden er 200 op een miljoen zijn. Te vergelijken met de geregistreerde coronadoden in het land India (179). India wordt op dit moment zwaar misbruikt door de internationale media om de vaccinatiebereidheid op te krikken.

Traditionele crematies worden omgetoverd tot “verbranden van covid-doden”. De media mogen hier niet zonder kleerscheuren vanaf komen en we hopen dat ook zij ter verantwoording geroepen zullen worden.

[the_ad_group id=”5832″]

Tweede vaccin nóg gevaarlijker

De IPC onthult ook dat “het risico op sterfte na het tweede vaccin hoger is dan het risico op sterfte na het eerste vaccin.”

En de dood is niet het enige risico dat gepaard gaat met vaccinatie. Laten we de gewonden niet vergeten. Vaak chronisch en wellicht nog erger dan sterven. Nog niet te spreken wat de mRna-vaccins in de toekomst in petto hebben voor de gevaccineerden.

De IPC onthult dat op de datum van publicatie, 2066 meldingen van bijwerkingen zijn verzameld in de Civil Investigation Committee en de gegevens blijven binnenkomen. Deze rapporten duiden op schade aan bijna elk systeem in het menselijk lichaam.

De analyse vond een relatief hoog percentage hartgerelateerde verwondingen, 26% van alle cardiale gebeurtenissen deed zich voor bij jonge mensen tot de leeftijd van 40, met de meest voorkomende diagnose in deze gevallen myositis of pericarditis .

Ook is een hoog percentage massale vaginale bloedingen, neurologische schade en schade aan het skelet en de huidsystemen waargenomen. Opgemerkt moet worden dat een aanzienlijk aantal meldingen van bijwerkingen direct of indirect verband houdt met Hypercoagulabiliteit (infarct),  myocardinfarct , beroerte, miskramen, verminderde bloedtoevoer naar de ledematen, longembolie.

[the_ad id=”40491″]

Kinderen vaccineren

In Israël is de regering wanhopig om kinderen te vaccineren. De IPC benadrukt dat een dergelijke stap rampzalig zal zijn. 

In het licht van de omvang en ernst van bijwerkingen willen we het standpunt van de commissie uitspreken dat vaccinatie van kinderen ook bij hen tot bijwerkingen kan leiden. Net als bij volwassenen, waaronder het overlijden van volledig gezonde kinderen.

Aangezien het coronavirus kinderen helemaal niet in gevaar brengt, is de commissie van mening dat het voornemen van de Israëlische regering om de kinderen te vaccineren hun leven, gezondheid en hun toekomstige ontwikkeling in gevaar brengt.

En dat allemaal vanwege een aangewezen verkoudheidsvirus waar slechts mensen boven de 70 jaar enige geringe kans lopen te overlijden. Zoals dat altijd al geweest is.

Het experiment is zo misdadig dat er geen woorden voor zijn en dat het niet voor te stellen is dat men dit zomaar publiekelijk doet. Media en politici zijn alle schaamte ook allang voorbij.  Niets is te gek. Niets gaat meer te ver. De Duivelse belangen zijn groot.

Dit is het rapport van het IPC:
http://theisraelipeoplescommittee/

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
35 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
35
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x