Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Must see! Britse burgers nemen publiek gebouw over

Ken uw rechten en de crisis is voorbij

De meeste mensen hebben geen idee hoeveel macht zij daadwerkelijk hebben.

Het is de reden waarom politici doodsbang zijn voor eensgezinde en goed geïnformeerde burgers.

Bij deze video staat in de omschrijving: “Uw politici luisteren niet naar u. U moet uw parlementen onmiddellijk terugnemen en elke politicus in uw land arresteren.”

Ook wordt er vermeld dat protesteren prima is maar niets uithaalt. Zij, de politici en de Duivelse mensen op de achtergrond, gaan vrolijk door ons leven kapot te maken voor hun eigen natte globalistische droom waarin de mensheid tot slaaf van de overheid wordt gemaakt en in ieder aspect van het leven wordt gecontroleerd.

Deze video behoeft geen introductie verder. U moet het gewoon zien en delen. De beelden spreken voor zich.

Via Chrome is deze video (verrassend) moeilijk te vinden. Pak (bijvoorbeeld) Yahoo en deze video komt direct meerdere malen naar boven. Wij hebben hem proberen zo goed mogelijk te ondertitelen.

Een voorbeeld

De mensen die u in deze video ziet, blijken exact te weten wat hun rechten zijn als burgers. Deze mensen leggen op een hele respectvolle manier uit aan de politie wat hun rechten zijn en waar de politie zelf in overtreding is.

Ook leggen ze tot in de details uit dat hun politici hun land en hun burgers hebben verraden en spreken de politie erop aan dat zij dat zelf ook weten.

Ze wijzen de politie erop dat het belangrijk is om aan hun kant te staan. Aan de kant van het volk en dat zij op het moment dat ze deze mensen willen arresteren, buiten hun gebied, zelf in overtreding zijn.

Aan het einde van de video hoort u mensen zeggen dat ze agressie wel op straat gebruiken en indien nodig de boel kort en klein slaan.

Voor politiek correcte mensen klinkt dat uiteraard “schandalig”. Maar dat zijn de mensen die niet doorhebben wat hén wordt aangedaan. Dat zijn de mensen die zich tig keren laten “slaan” en nóg niets terugdoen.

De burgers in deze video zullen alles doen om via de legale weg hun vrijheden terug te krijgen. Maar als daar alsnog geen gehoor aan wordt gegeven, terwijl het hun recht is en de overheid een misdaad begaat, wat kun je dan nog doen?

Burgerlijke Ongehoorzaamheid is een belangrijk element in een democratie.

Reken maar dat die Britten in staat zijn het regeringsgebouw over te nemen. Volgens enkelen zijn er slechts 5.000 man voor nodig. (bron)

Dit gebouw kan zomaar eens het volgende gebouw worden dat in Groot-Brittannië wordt overgenomen. Bron: https://www.goyimtv.tv/v/2350790666/5-000-British-Only-Need-Take-Over-This-Building-And-67-Million-People-Can-Be-Free-In-24-Hours-Get-off-your-arses-7

Geweld

Als je iemand de vraag stelt: “Bent u principieel tegen geweld?” Dan zullen denk ik de meesten dat direct beantwoorden met: Ja.

Ik ook, een jaar geleden.

Maar wat als de regering je grondrechten afneemt, je vernedert, je op wil sluiten en ook nog eens probeert de baas te worden over jouw lichaam? Terwijl, behalve voor de ongeïnformeerden, onomstotelijk duidelijk is dat zij uw grondrechten schenden? Dat de regering uw zonder enige twijfel voorliegt? Goed, we kunnen zo het hele rijtje weer af gaan. We weten wat ons wordt aangedaan en dat is niet te vergeven en móet stoppen.

Wat als er dan écht geen enkele andere oplossing meer is? 

Ben ik nu nog principieel tegen geweld? Nee.

Waarschijnlijk vorig jaar ook al niet, maar ik heb er destijds nooit zo over nagedacht. Maar eigenlijk is er niets vreemds aan om niet altijd tegen geweld te zijn.

Je laat je geen 10x in elkaar slaan voordat je iets terug doet. Voor mij moet het wel het aller- allerlaatste middel zijn. Maar dat is mijn mening. Je kunt niet anders, tenzij je je vrijheid en je leven zonder weerstand af laat pakken. Maar dan zou je wel gek zijn.

De verschrikkelijke WOKE-mensen, die ook bij de politie zitten en die gestuurd worden door de overheid als bruikbare idioten,  zullen schande spreken van dit soort uitspraken terwijl het een heel redelijk discussiepunt kan zijn.

Maar het meest hypocriete is dat diezelfde WOKE figuren zelf wéll geweld toepassen. Kijk hoe in Amerika Joe Biden de verkiezingen heeft gewonnen. Kijk wat groepen als BLM daar hebben aangericht. Kijk wat de Democraten uit de kast halen om vals te spelen voor de macht. De andere kant deed dat niet. Dan ben je bij voorbaat verloren. En al het geweld en alle moorden en het in de brand steken van politiebureaus werd volledig genegeerd door de media en door politici. Geen enkel woord daarover. (bron)

De meesten van ons, heb ik de indruk, de mensen die strijden voor de vrijheid, zijn wat dat betreft voorbeeldburgers. Maar eens houdt het op… Toch ben ik voor een vreedzame oplossing.

In de video wordt gesproken over Magna Carta (Grote Handvest van Vrijheden).

Hier kunt u meer informatie vinden over Magna Carta:
https://archive.vn/3rS5b#selection-1313.7-1313.35

Met dank aan Biznardian.

 

 

 

Geef ons wat liefde

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x