CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Minstens 55 doden na het Covid19-vaccin in Amerika

Volgens de federale rapporten zijn in de Verenigde Staten 55 mensen overleden na het ontvangen van een COVID-19-vaccin.

Volgens de rapporten zijn er sterfgevallen geweest onder mensen die zowel het Moderna- als het Pfizer-BioNTech-vaccin kregen.

“Slechts een klein deel van de werkelijke ongewenste voorvallen”

Het rapportagesysteem, het  nmVaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), is een federale database. Het systeem is passief, wat betekent dat rapporten niet automatisch worden verzameld en moeten worden gearchiveerd. VAERS-rapporten kunnen door iedereen worden ingediend, inclusief zorgverleners, patiënten of familieleden.

VAERS-rapporten “missen vaak details en kunnen soms informatie bevatten die fouten bevat”, aldus de website van het rapportagesysteem. Toch vertegenwoordigen rapporten over VAERS “slechts een klein deel van de werkelijke ongewenste voorvallen”, stelt de site, hoewel wordt aangenomen dat onderrapportage minder vaak voorkomt voor ernstige gebeurtenissen.

 

In sommige gevallen stierven patiënten binnen enkele dagen nadat ze een COVID-19-vaccin hadden gekregen.

Een man, een 66-jarige bejaardentehuis in Colorado, was slaperig en bleef een dag in bed nadat hij het vaccin van Moderna had gekregen. De volgende ochtend vroeg, op eerste kerstdag, werd de bewoner “stil in bed gezien, bleek, met halfopen ogen en schuim dat uit de mond kwam en niet reageerde”, stelt het VAERS-rapport. “Hij ademde niet en had geen pols.”

In een ander geval werd een 93-jarige man uit South Dakota op 4 januari rond 11.00 uur geïnjecteerd met het Pfizer-BioNTech-vaccin. Ongeveer twee uur later zei hij dat hij moe was en niet kon doorgaan met de fysiotherapie die hij aan het doen was. langer. Hij werd teruggebracht naar zijn kamer, waar hij zei dat zijn benen zwaar aanvoelden. Kort daarna stopte hij met ademen. Een verpleegster verklaarde een bevel tot niet-reanimeren.

Moderna en Pfizer reageerden niet op verzoeken om commentaar. Abigail Capobianco, een woordvoerster van de Food and Drug Administration (FDA), vertelde The Epoch Times via e-mail: “Alle meldingen van overlijden na toediening van vaccins worden onmiddellijk en grondig onderzocht door de FDA” en de Centers for Disease Control and Prevention ( CDC).”

Ambtenaren bij de agentschappen werken samen met zorgverleners om medische geschiedenissen en klinische follow-up-informatie te verkrijgen en een klinische casusbeoordeling uit te voeren, zei ze, eraan toevoegend: “Het is belangrijk op te merken dat het over het algemeen niet mogelijk is om uit VAERS-gegevens te achterhalen of een vaccin veroorzaakte een bijwerking.”

Gezondheidsfunctionarissen op de VAERS-website waarschuwen dat een rapport aan het systeem niet bewijst dat een vaccin de bijwerking heeft veroorzaakt, en dat er geen bewijs vereist is dat de gebeurtenis door het vaccin werd veroorzaakt om het systeem het rapport te laten accepteren.

Bronnen:
https://www.theepochtimes.com/55-people-died-in-us-after-receiving-covid-19-vaccines-reporting-system_3659152.html
https://catholiccitizens.org/issues/abortion-facilitating-development-testing-or-manufacture-of-vaccines/93998/55-people-died-in-us-after-receiving-covid-19-vaccines-reporting-system/
https://www.ninefornews.nl/het-gaat-hard-55-amerikanen-overleden-na-coronavaccins/
https://www.tigerdroppings.com/rant/o-t-lounge/55-people-have-died-after-taking-covid-19-vaccine-in-the-us/94624326/

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven