NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Mijn hart doet pijn vanwege onzinnige bomenkap!

Ik kan er niet over uit, als natuurminnend mens zet dit kabinet me volledig in de kou, ze komt aan met wensnatuur, iets wat door mensen geschapen wordt, maar wat totaal niet echt is!

Bomen, de grootste planten van Nederland zijn door de kabinetten Rutte voor de korte termijn economisch belang blijkbaar alleen nog nuttig voor de shredder, om vermalen te worden als bio brandstof!

Nederland, wat al niet veel bossen kent, wordt door Rutte III totaal versnipperd en enkel om economisch belang.

Dit filmpje laat zien dat zelfs Groen Links totaal geen empathie meer heeft over het nut van bomen in onze samenleving, terwijl het juist de bomen zijn, die een enorm belangrijke rol spelen voor onze natuur.

Alles draait momenteel alleen maar om geld, een boom heeft haar tijd nodig om tot wasdom te komen en wat de meeste politici niet schijnen te beseffen, is dat het verbranden van onze bomen voor biomassa, het stomste is wat de mensheid kan doen, men vernietigt hiermee de longen van de aarde die enorm belangrijk zijn.

Dit kabinet is de grootste ramp voor Nederland, gesteund door partijen als de PvdA en Groen Links zijn ze dus bezig met wensnatuur, iets wat helemaal niet wenselijk is, we zien daar telkens dingen fout gaan, de Oostvaardersplassen bijvoorbeeld waar men de groot grazers liet creperen, de hongerdood stierven, waarover dan ook terecht de nodige commotie ontstond.

Het is namelijk zo dat dergelijke gebieden eigenlijk helemaal geen echte natuur zijn, maar een door de mens aangelegd recreatiepark, waarbij dus verantwoordelijkheid voor genomen dient te worden.

Dat verantwoordelijkheid nemen is in Nederland al geruime tijd zoek, daarbij zijn voorbeelden te over, zo zien we al enige tijd de halsbandparkiet in Nederland, die een enorme opmars aan het maken is, deze uitheemse vogel hoort hier eigenlijk helemaal niet thuis, maar vestigde zich hier, omdat een vogelkweker hier deze vogels vrij rond liet vliegen en ze bij voerde, totdat ze zelf in staat waren om hun eigen kostje te vergaren en concurrenten zijn geworden van spechten en eekhoorns, die uit hun nestholten verjaagd worden.

Hoe de nijlgans hier verdaagd is, dat is mij niet bekend, maar ze zijn wel een uitdaging voor alle ons zo bekende watervogels die kleiner als zij zijn, die delven namelijk het onderspit aan deze uitheemse vogel en waar de nijlgans verschijnt, ziet men dat de wilde eend, het waterhoentje, de fuut en meerkoet verdwijnt, nijlganzen hebben grote legsels aan eieren, dan ook nog eens drie legsels per seizoen, van minimaal zes kuikens of meer, dus per jaar breiden zij zich enorm uit, ten koste van al de watervogels die kleiner dan ze zijn, die ze gewoon verzuipen, want ze zijn daartegen ook nogal agressief.

Als kind zijnde was ik al gek van de zandhagedis, bij de dierenspeciaalzaak waren meelwurmen te koop en het vangen van een zandhagedis vergde dan wel de nodige inspanning, maar voor een kind die opgroeide in de nabijheid van de duinen, was het dus een eitje om een terrarium te hebben met zandhagedissen, het enige probleem wat zich dan altijd aandiende waren de teken, die zich vestigden in de oksels van de poten, iets wat mij er toen door deed besluiten, om deze diertjes maar ongemoeid in de vrije natuur te laten.

Nu is deze zandhagedis het symbool geworden voor de natuur in Nederland, men kapt er zelfs bossen voor, dit nuttige beestje die graag vertoeft op open zandvlakten met maar weinig begroeiing, krijgt alle ruimte, er worden zelfs hele bossen voor gekapt, voor deze zogenaamde wensnatuur, maar voor de lezer die ook het filmpje heeft gezien is wel overduidelijk, dat de zandhagedis niet zal bijdragen aan het zogenaamde stikstof of CO2 probleem, zij zullen hooguit vliegen en andere insecten vangen op een mooie zomerdag!

Wat wel enorm bijdraagt aan het reduceren van zowel stikstof als CO2, zijn juist die bomen, die dit kabinet en globalistische oppositie, laat kappen om tot biobrandstof vermalen te worden, dat omdat erin de EU bepaald is, dat dit gesubsidieerd moet worden, de Vattenfall verbrandingsovens schieten als paddenstoelen uit de grond, als zeer kwaadaardige zwammen, dit dient een halt toegeroepen te worden, dit gaat helemaal niet meer over een noodzakelijke kap van hout, maar over een verdienmodel, waar de burger alleen maar voor betaalt en het ontbreken van nieuwe aanplant is gewoon absurd!

Nederland zou juist meer bossen nodig hebben, dus geen wensnatuur van malloten zoals Jan Paternotte of Tjeerd de Groot van D’66, die net zoveel verstand hebben van natuur als een simpele ziel die in Amsterdam centrum opgroeit, die niet eens snappen dat eenzijdige beplanting gewassen kwetsbaar kunnen maken voor parasieten, zoals de eikenprocessierups, maar die eiken die voor jaren compleet zijn kaalgevreten door die rups en daardoor ziek worden, wijten aan de stikstofuitstoot, waarvan ons bekend is, dat juist die uitstoot enorm is gereduceerd!

In Nederland zitten er dus de verkeerde mensen op bepaalde posities, deze mensen denken alleen maar op de korte termijn, denken alleen maar in geld, vroeger had Groen Links volop in actie gekomen tegen deze onzinnige kap, tegenwoordig zijn het net als in D’66 globalisten die in opdracht van de EU denken en vernietigen hiermee ons Nederlandse landschap, maar geven de schuld aan de boeren, die juist heel belangrijk zijn voor ons voedsel, voor ons natuurbehoud en dat ook de grutto hierdoor voor eeuwig zal gaan verdwijnen, interesseert ze blijkbaar niet!

De grote getallen aan kieviten die vroeger in de bollenstreek te zien waren zijn al verdwenen, ze zijn hier een zeldzaamheid geworden door bijvoorbeeld woningbouw, goed de bevolking heeft woningen nodig, maar de autochtone bevolking krimpt juist, dat willen de clowns van dit kabinet juist helemaal niet en ook daardoor is er al decennia lang een enorm gebrek aan betaalbare huurwoningen.

Het zijn juist de kabinetten Rutte die deze dus onzin in stand houden, door enorme stromen aan economische vluchtelingen zich hier te laten vestigen!

Het één staat dus in verband met het andere, nog meer mensen betekent nog meer energieverbruik, behoefte aan woningen voedsel enzovoorts, enzovoorts, minder echte natuur en dus ook minder bomen, het wordt dus de hoogste tijd om ons boerenverstand eens te gaan gebruiken en om Nederland leefbaar te houden, dient er een totaal ander beleid te komen dan waar Rutte III nu voor staat!

De vergrijzing is de grootste kul die ook meespeelt, want hoeveel van die importmensen gaan hier ook daadwerkelijk aan het werk, dat percentage is enorm laag!

Chris Collard.

 

 

 

 

 

 

 

Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
4
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x