Migrantencrisis 2.0 - Griekenland verliest controle over migranten

Afgelopen weekend zijn er weer meer dan 1.350 migranten op de Griekse eilanden in de Egeïsche Zee aangekomen.

Dit is slecht nieuws voor Griekenland omdat de asielzoekerscentra op de Griekse eilanden al massaal overbevolkt zijn en de criminaliteit van de migranten niet meer in de hand te houden is. 

Volgens de Griekse kustwacht zijn er tussen vrijdag en maandag 658 opgepikt terwijl en nog eens 730 hebben het gered om de kust te bereiken op één van de eilanden, niet ver van Turkije. Dat meldt Courrier International (bron)

Dit is slechts een extra instroom van één weekend terwijl de Griekse kusten dagelijks overweldigd worden door vluchtelingen.

Op dit moment zijn er ook al 90.000(!) migranten gehuisvest in ongeveer 50 kampen in het binnenland zelf.

De situatie op de eilanden is inmiddels zo erg geworden vanwege het toenemende geweld en de criminaliteit dat de authoriteiten zijn begonnen 20.000 migranten van de eilanden het binnenland in te laten om ze daar op te vangen.

De aankomst van deze, nóg eens, 20.000 migranten zetten kwaad bloed onder de bevolking van Griekenland.

Een groep die zichzelf  “United Macedonia” noemt, organiseerde een barbeque met bier, wijn en varkensvlees vlak voor de kampen waar de migranten worden gehuisvest. Dit vanwege het feit dat de meeste Moslim zijn en zorgen voor een golf van criminaliteit, verkrachtingen en gevaarlijke situaties in Griekenland.

Dat plaatje zie je in heel Europa terug. Je help migranten en als dank stelen ze je steden leeg, verkrachten je vrouwen en zorgen voor levensgevaarlijke situaties tegenover de helpers. In hun ogen varkens en ongelovigen.

En toch moet het doorgaan van onze westerse leiders. Enorme groepen binnenhalen waarvan onomstotelijk vaststaat dat een percentage van hen je burgers gaan bestelen, verkrachten en beroven is niet goed te praten.

Wanneer de dag van de patriotten aanbreekt zullen al deze leiders hopelijk voor het gerecht verschijnen en lang opgesloten worden. Er bestaat geen enkel excuus om je eigen bevolking willens en wetens bloot te stellen aan de bewezen grote gevaren van deze nutteloze massa-immigratie.

In 2019 kwamen er 22.000 migranten Griekenland binnen. Het hoogste aantal sinds de vluchtelingencrisis in 2015. Ook hier gaan dus de cijfers weer omhoog.

De Griekse overheid, die door de EU op geen enkele manier wordt geholpen, vragen de EU sancties te geven aan de (helfhaftige) landen zoals Polen, Hongarije en Tsjechië. Deze laten consistent geen enkele migrant binnen.

Als we dat nou allemaal eens deden, dan zijn we snel van het probleem af.

Bron: Immigratiecrisis Voice of Europe

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x