NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Migranten Griekse grens zijn GEEN VLUCHTELINGEN en GEEN SYRIËRS

Griekenland laat weten dat diegenen die Griekenland zijn binnengekomen, of tijdens hun poging al gepakt zijn, overal vandaan komen BEHALVE uit Syrië. 

Slechts 4% van de migranten die in Griekenland zijn aangehouden omdat ze, via Turkije, de grens probeerden over te steken, zijn Syriërs.

De rest komt uit verschillende landen uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten zoals Pakistan, Afghanistan, Marokko, Iran, Irak en zelfs Egypte en Ethiopië. (bron) (bron)

Deze metingen zijn van afgelopen 5 maart. Inmiddels zijn meerdere migranten opgepakt en wederom komt de meerderheid niet uit Syrië. Zodra we die cijfers officieel hebben, zullen we ze publiceren.  (bron)

 

Maar of ze nou wel of niet uit Syrië komen, dit zijn de mensen die graag Europa binnen willen komen met geweld. 

Ons continent wordt aangevallen door tienduizenden, en wellicht binnenkort miljoenen, agressieve gelukszoekers die geweld gebruiken om de grens over te komen en ze uiten doodsbedreigingen naar het Westen toe.

“I want you dead!”

zegt deze, blijkbaar minderjarige, migrant in onderstaand filmpje in de Tweet, terwijl hij een gebaar maakt kelen door te willen snijden. Deze jongen is gelukkig welkom bij Angela Merkel als hij minderjarig is.

En ze staan erbij en kijken ernaar daar in Brussel.

Waren alle landen soeverein geweest dan was dit probleem waarschijnlijk allang opgelost. Of had het zich zelfs nooit voorgedaan…

Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
0
Laat jouw mening horen! Maar houdt het netjes.x
()
x