NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Meneer Klaver, waar bent u mee bezig?

Geachte heer J. Klaver,

Bij mij als Nederlander beginnen er steeds meer vragen te rijzen betreffende u en uw partij, uw goedkeuring voor het omverhalen of het bekladden van standbeelden geeft mij het idee dat u niets snapt van democratie, met het achter “Black Lives Matter” te gaan staan geeft aan geeft u duidelijk aan dat u discrimineert, want anders u zou achter “All lives Matter” moeten staan, iets wat u dus nalaat om te doen!

Om even iets heel duidelijk te maken stuur ik u ook even deze filmpjes van YouTube, waarvan ik hoop dat u het lef heeft om ook daar eens naar te kijken, omdat daar uit de doeken wordt gedaan wat Black Lives Matter werkelijk is en waarbij er met de ware cijfers iets heel erg duidelijk wordt, misschien dat u hierdoor eens aan het denken wordt gezet, vanwaar u en uw partij mee bezig zijn, want dat is juist racisme een voedingsbodem geven!

 

Laat ik even heel duidelijk zijn, het overgrote gedeelte van de autochtone Nederlandse bevolking, zijn geen nazaten van de mensen die een standbeeld kregen, zij waren gewoon arbeiders en feitelijk loonslaven, wat net iets meer is als een echte slaaf!

Ik behoor tot deze categorie aan mensen en voel me daarom dan ook in het geheel niet schuldig aan de slavernij uit onze geschiedenis!

Zonder verleden is er geen heden en geen toekomst, door de fundamenten vanuit het verleden te wissen, ongeacht of we deze nu in het heden als goed of fout beoordelen, is GroenLinks dus nu bezig om onderscheid tussen rassen goed te keuren, volgens mij is dit dus ordinaire discriminatie!

Slavernij bestaat nog steeds in de wereld, maar juist bij een partij als GroenLinks zul je daar nooit iets over horen zeggen en dat noem ik walgelijk!

Wanneer u de moed heeft gehad om deze filmpjes eens te kijken en de genoemde cijfers eens te checken, ontstaat er mogelijk bij u een heel ander beeld van wat er werkelijk gaande is, u heeft net als bijvoorbeeld een Sylvana Simons alle kansen gekregen om te zijn wie u bent, mij is heel goed duidelijk, dat ook binnen onze samenleving dit lang niet voor iedereen geldt, maar is dit nu een argument om daarom maar te gaan vernielen?

U met een vader van Marokkaanse komaf, zou terdege moeten beseffen welk een voorrecht u hebt gekregen, maar ik kan u niet langer een volksvertegenwoordiger noemen, wanneer u toestaat dat hier mensen hier vernielingen plegen omdat er in de VS mensen zouden zijn die zich achtergesteld voelen/zijn en daarom met geweld en vernielingen iets af proberen te dwingen, wie daar respect voor heeft is gewoon achterlijk!

Wanneer ik hier het probleem met een aantal Marokkanen naast dat van de lieden in de VS leg, vallen er ongetwijfeld de nodige parallellen te vinden, onze Nederlandse overheid heeft al vanalles pogen te doen om juist die groep extra kansen te geven, maar in een gezin waar nauwelijks Nederlands wordt gesproken en men een afwijkende cultuur heeft van de onze, zien we zelfs zo nu en dan segregatie optreden.

Gelukkig zien we ook dat veelal de meisjes vanuit die groep wel de kansen willen pakken, wat alles met de status vanuit het gezin heeft van doen.
Terugkomend op Black Lives Matter, het schade toebrengen aan onze geschiedenis, is het beschadigen van onze toekomst, het vernietigen van onze cultuur en erfgoed door anarchie goed te keuren, gaat ons geen vreedzame samenleving opleveren, maar enkel haat en racisme!

We zien nu al dat er autochtone Nederlanders in elkaar worden geslagen, denkt u dat zoiets zonder gevolgen zal blijven, ik ben een voorstander van een vreedzame samenleving, een liefhebber van natuur, een samenleving waar we iets opbouwen, GroenLinks begint een steeds verderfelijke partij te worden, dat zagen we al met de gigantische bomenkap voor de ovens van Vattenfall en nu weer met Black Lives Matter!

U heeft dus duidelijk kleur gekozen, daarom zond ik een cc naar Thierry Baudet van FvD en Geert Wilders van de PVV, die duidelijk een heel ander geluid voorstaan, zij staan nog voor democratie en u naar blijkt voor anarchie, uiteraard bestaat er het recht tot demonstratie, maar niet het recht tot het slopen van onze geschiedenis, organisaties als: Antifa, KOZP en Black Lives Matter zouden wat mij betreft verboden moeten worden!

Met dit schrijven hoop ik u tot een ander inzicht gebracht te hebben, kenmerkend is dat de mensen van UP! Network Avish Jajairam en Shashi Roopram welke duidelijk geen autochtone Nederlanders zijn, wel respect hebben voor onze cultuur en onze samenleving en daar ook deel vanuit zijn gaan maken, het gaat namelijk helemaal niet om de kleur van je huid, het gaat erom of je mee wilt doen aan democratie!

Tot slot nog aan de heren Baudet (FvD) en Wilders (PVV) bindt de strijd aan met deze destructieve anarchistische globalist, ik en heel veel andere Nederlanders wensen ons uit te mogen spreken voor een soeverein Nederland middels een bindend referendum, wij zijn deze sloop van ons mooie land meer dan zat, wij willen ons land weer opbouwen en niet door tuig te laten slopen!

Het Nederland van nu heeft niets meer met vrijheid en democratie van doen, weg met die EU, euro, achterlijke klimaatgekten, stikstof- en CO2 idioterie, normvervaging, horizonvervuiling, lockdown, ongekozen burgemeesters en andere achterlijkheden!
De bevolking vraagt om volksvertegenwoordigers, niet om lieden die ons land kapot aan het maken zijn en ons schuldgevoelens aanpraten!

Groeten,
Chris Collard

Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
4
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x