Meerdere terreuraanslagen vandaag in Christenhatend Frankrijk

Na de Franse Christenhaat vanmorgen, waarbij het hoofd van een bejaarde dame werd afgehakt in een kerk, door een door Zionisten naar Europa toe gehaalde moslimman, probeerde een andere huurmoordenaar van Soros vanmiddag met een mes in de Zuid-Franse stad Avignon politieagenten aan te vallen.

Hij werd ter plaatse doodgeschoten.

De aanslagen volgen op de bitch-fight tussen Erdogan en Macron.

Na de moord op de joodse leraar Samuel Paty, die het nodig achtte met opzet moslims te beledigen door het tonen van een Mohammed stripfiguur aan een klas vol kinderen, moedigde President Macron het tonen van belachelijke tekeningen van de voor islamieten heilige Profeet aan onder het mom van de vrijheid van meningsuiting.

De Turkse leider Recep Erdogan reageerde hierop met de woorden:

‘Macron is niet helemaal goed in zijn hoofd .’

Ook de Egyptenaar Sisi zei vanaf zijn troon in Caïro dat aan het opzettelijk grieven van anderhalf miljard mensen een prijskaartje hangt.

Samuel Paty moest zijn geintje bekopen met zijn hoofd, en door zijn schuld is een Christelijke Française nu ook niet langer meer onder ons.

Belgische politici scharen zich echter achter Macron:

‘Beledigen van moslims moet kunnen. Respect voor fundamentele waarden en mensenrechten is een hoeksteen van de Europese samenleving. Vrijheid van meningsuiting staat daarbij centraal en daar geven wij geen millimeter op toe.’

Ondertussen is het ‘beledigen’ van Joden ten strengte verboden. Een ware heksenjacht wordt er geopend op een ieder die denkt zijn mening over het uitverkoren volk zomaar plompverloren te mogen uiten.

Hier kan de Britse politicus Jeremy Corbyn over meepraten.

De ‘Equality and Human Rights Commision’ van het Verenigd Koninkrijk bracht vandaag haar langverwacht rapport uit over de vele klachten van antisemitisme in de interne werking van Labour.

De commissie oordeelt dat de partij meerdere bepalingen van de wet heeft geschonden.

Zo werd vastgesteld dat de toenmalige leider van Labour, Jeremy Corbyn, zijn politieke invloed heeft aangewend om zich ‘onrechtmatig‘ bezig te houden met 23 klachten over het ‘antisemitisme‘ binnen de partij.

De zwaarste veroordeling betreft twee daden van ‘regelrechte intimidatie’ van mensen die klaagden over zogenaamde jodenhaat binnen Labour.

De commissie heeft het over ‘een cultuur die, in het beste geval, niet genoeg deed om antisemitisme te vermijden en die, in het slechtste geval, dat zelfs leek te accepteren‘.

Jeremy Corbyn heeft al gezegd dat hij de tekst van het rapport niet aanvaardt.

De huidige voorzitter van de partij, Keir Starmer, ziet het anders. Hij spreekt over een ‘dag van de schande‘ voor zijn partij en heeft zijn VERONTSCHULDIGINGEN aangeboden aan de Joodse Gemeenschap.

Labour heeft vandaag Jeremy Corbyn geschorst als lid van de partij omdat hij op de tenen van Joden heeft getrapt.

Labour heeft tot 10 december de tijd gekregen om een actieplan uit te werken tegen de vermeende jodenhaat binnen de partij. Doet ze dat niet, dan kan de partij door een rechtbank veroordeeld worden.

Tot zover ons verslag over de vrijheid van meningsuiting in de EU.

bron

2 11 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x