BOMBSHELL! Duitse mediadirecteur vraagt het volk om VERGEVING

Julian Reichelt

BILD vraagt u om vergiffenis

Voor zijn bijdragen aan het verspreiden van leugens over het Wuhan-coronavirus (Covid-19) die hebben geleid tot massale lockdowns, maskermandaten en psychologische en fysieke marteling door op macht beluste regeringsfunctionarissen, heeft de Duitse nieuwszender Bild een formele verontschuldiging afgegeven.

De directeur Julian Reichelt deed het zelf.

De krant plaatste een video, je kunt hem hieronder bekijken, die specifiek gericht is op de jeugd van Duitsland, die aantoonbaar het meest heeft geleden onder alle tirannie.

Dit is de video. Hij was al vertaald in het ENgels maar ik heb enige aanpassingen toegebracht omdat het volgens mij niet helemaal goed vertaald was.

Nu ben ik ook maar een steenkolen Duitser. Mocht iemand iets belangrijks zien dat vertaald moet worden omdat het belangrijk is voor de context, beste even mailen (met KOEIENLETTERS in het onderwerp. We krijgen 4o mails per dag en proberen, maar kunnen niet, alles beantwoorden.

video

Downloaden? Even inloggen/registreren en de downloadlink komt tevoorschijn.

 

Voor de zekerheid ook op Rumble geplaatst. Sommige telefoons (vooral bepaalde IPhone-modellen) geven onze video´s soms niet goed weer.

Bild zegt dat het een fout heeft gemaakt door het autoritarisme van het Chinese virus te steunen, dat de samenleving volledig heeft vernietigd.

“Aan de miljoenen kinderen in dit land voor wie onze samenleving verantwoordelijk is, wil ik hier uitdrukken wat noch onze regering, noch onze kanselier u durft te zeggen: we vragen u ons te vergeven”, zegt de krant nu.

“Vergeef ons voor dit beleid dat jullie anderhalf jaar lang het slachtoffer heeft gemaakt van geweld, verwaarlozing, isolement en eenzaamheid.”

Bild ging verder met spijt te betuigen voor het ooit behandelen van nepnieuws van de regering over de Fauci-griep, waarvan de krant zegt dat het “vergif” was, waardoor mensen het gevoel kregen dat ze “een dodelijk gevaar voor de samenleving waren”.

“Je bent geen gevaar voor de samenleving”, zegt Bild nu. “Geloof deze leugen niet. Het is aan ons om u te beschermen. Wat er met onze kinderen is gebeurd, hebben veel mensen en Bild aan de kaak gesteld.”

“Er is niks gebeurd. Merkel die een top voor kinderen organiseerde? Nee! In plaats daarvan hebben we onze kinderen ervan overtuigd dat ze hun oma zouden vermoorden als ze durfden te zijn wat ze zijn: kinderen. Of als ze hun vrienden hebben ontmoet. Niets van dit alles is wetenschappelijk bewezen.”

De medische fascisten maakten misbruik van onschuldige kinderen en gebruikten ze als pionnen om meer tirannie te forceren

Omdat kinderen niet in staat zijn om terug te vechten en vaak niet eens weten dat ze worden voorgelogen door volwassenen of gezagsdragers die ze hebben geleerd te vertrouwen, werden velen gedwongen tot maskers of kregen ze te horen dat ze een vaccin moesten nemen om te voorkomen dat ze ziekte verspreiden.

Dit vernietigde de geestelijke gezondheid van talloze kinderen, en velen zijn nu getraumatiseerd, mogelijk voor het leven, vanwege Fauci’s leugens.

“Het was gemakkelijk om de kinderen dat op te dringen”, zegt Bild. “Ze kunnen zichzelf niet verdedigen en ze stemmen niet. Wanneer een staat de rechten van een kind steelt, moet het bewijzen dat het hem daarmee beschermt tegen concreet en dreigend gevaar. Dit bewijs is nooit geleverd.”

Zowat alles wat het afgelopen jaar als een lopend vuurtje rond de Wuhan-griep werd verspreid, was door de overheid georganiseerde propaganda. En tot op de dag van vandaag wordt die propaganda nog steeds verspreid en blijkt het het ware virus te zijn.

“Het is vervangen door propaganda die het kind presenteert als een vector van de pandemie”, zegt Bild over de leugens van de regering, die in naam van de “wetenschap” komen.

“Degenen die deze propaganda wilden tegenspreken, werden nooit uitgenodigd aan de experttafel. Ons beleid zou er beter aan doen scholen en sporthallen te openen in plaats van stembureaus, anders zullen ze op hun geweten hebben en in de geschiedenisboeken gaan als diegenen die een massa onschuldige zielen hebben achtergelaten.”

Dit zijn krachtige uitspraken van Bild, en we prijzen de krant voor de moed om zich uit te spreken. Het is onwaarschijnlijk dat u soortgelijke nederigheid zult vinden bij andere nepnieuwszenders, die ervoor hebben gekozen om hun plandemische leugens te verspreiden.

De laatste media-hoax houdt in feite in dat de “niet-gevaccineerde” de schuld krijgt van de plotselinge “stijging” in nieuwe gevallen van de zogenaamde “delta-variant”, waarvan het regime zegt dat het iedereen zal doden tenzij er volledige overeenstemming is met het nemen van een vaccin.

 

4.9 53 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
55 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
55
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture