CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Massale framing en nepnieuws rondom LHBT-vrije zones Polen

Heel Europa is kwaad op Polen.

Althans, die indruk wil men wekken en de bedoeling is dat wij als bevolking ook boos zijn. Om dat te bereiken wordt er eventjes een kleine draai gegeven aan het échte verhaal.

Waarom? Polen heeft op dit moment 76 zogenaamde LHBT vrije zones.

Overal worden de echte intenties van deze maatregelen genegeerd en trekt men hun eigen conclusies die overeenkomen met hun politieke agenda.

Ervan uit gaande dat de gemiddelde burger (helaas bij een grote groep terecht) niet verder door kan/wil redeneren dan level 1, gaan links en de media tekeer alsof er mensenrechten worden geschonden.

D66-euro-parlementariër Sophie in ’t Veld:
Het is een schending van mensenrechten en heeft geen plaats in de Europese Unie. Als je een heel deel van een bevolking wil uitwissen, dan is daar een woord voor.” (bron)

Terry Reintke van de Duitse Groenen:
“Stel je eens voor dat je opgroeit in één van deze gebieden als jonge homo, lesbienne of trans persoon. Je hebt vragen die je liever niet aan je ouders stelt, maar op school mogen je leraren hier niet over praten.

En dan zegt je gemeenteraad unaniem dat je tegen de wetten van de natuur ingaat. Hoe zou je je dan voelen? Alleen. Verlaten. Bang.” (bron)

En onze Nederlandse deugpartijen zoals D66, GroenLinks en ook de VVD zijn uiteraard ook fel tegen en trekken van leer met onjuiste aannames en beschuldigingen. (bron)

Uiteindelijk heeft de EU een resolutie (uiteraard) aangenomen tegen de “publiekelijke discriminatie” en veroordeelt dit soort plekken ten strengste.

De media

De NOS heeft in hun artikel van december 2019 selectief een aantal LGBT-activisten geïnterviewd wat zij van de situatie vonden. (bron)

Wat opvalt is dat de geïnterviewden, én de NOS zelf, beweren dat LGBT geen ideologie is. “LGBT is géén ideologie maar het zijn mensen.” 

Waarom moeten die mensen dan hun ideeën over seksualiteit en genderwaanzin volop (en met succes) verspreiden tot aan het onderwijs toe? LGBT heeft niets te maken met rechten van homo´s. Die rechten zijn prima geregeld. Deze mensen gaan veel verder en willen hun bizarre gedachtegoed als een standaard in het onderwijs maken zodat het als normaal gezien wordt.

Het is dus wel degelijk een ideologie.

In een uitzending van Radio NPO in december besprak men dit onderwerp alsof er “homo-vrije zones” in Polen zouden bestaan. Men slaat de plank volledig mis. Ook Polen komt op voor de rechten van homo´s en homo-vrije zones bestaan gewoonweg niet in Polen.

NPO Radio: Homovrije Zones

 

NU.NL probeert de LHBT-vrije zones ook neer te zetten alsof men homo´s en lesbiennes wil verjagen uit deze 76 zones:

NU.NL framing over LHBT-vrije zones Polen

BBC beweert zelfs zonder blikken of blozen dat homorechten een bedreiging zijn voor de samenleving in Polen. (bron)

Dit is een kleine greep uit de media die deze Poolse maatregelen op deze manier verslaan.

Zo probeert men de indruk te wekken via de media en politici dat Polen 76 zones heeft die vrij worden gehouden van lesbisch, homo´s en mensen die LHBT aanhangen.

Walgelijk en zeer kwalijk. En de Europese Unie zit bovenop Polen.

Bescherming van kinderen

Wat men met deze zones echt wil bereiken is het tegengaan van het opdringen van de genderideologie d.m.v. indoctrinatie in het onderwijs en indoctrinatie door andere instanties en door de omgeving.

Het gaat om Gender IDEOLOGIE-vrije zones. Dit heeft niets met de mensen zelf te maken. (bron) (bron)

Deze zones zijn op geen enkele wijze tegen mensen bedoeld. Homo´s en lesbiennes zijn hier net zo welkom als in welke andere zone dan ook. Die kunnen rustig en heerlijk in een parkje zitten en romantisch met z´n tweetjes de dag doorbrengen. Een ieder die ze lastigvalt zal  net zo worden aangepakt, en bestraft waar nodig, zoals dat bij ieder ander gebeurt. (bron)

Ook LGBT mensen worden hier absoluut niet geweerd. Het is een maatregel om kinderen te beschermen. En dat is volgens heel veel mensen een heel goed initiatief. Weinig mensen zitten erop te wachten dat hun kinderen meegaan in deze waanzinnige ideologie en daarbij blijft het de keuze en taak van de ouders en niet van de overheid of scholen.

Op de stickers staat de tekst “Strefa wolna od LGBT” wat vertaald inderdaad staat voor “LGBT vrije zones”

De aanleiding van deze stickers is de zogenaamde “Karta LGBT” (LHBT-Kaart) (hier te vinden)
Zie hier pagina 38 van het document vertaald uit het Pools:

“Richtlijnen voor seksuele en relationele vorming in Europa.”

LHBT-Kaart ‘Richtlijnen voor seksuele en relationele vorming in Europa’.

 

Dit document bevat dus de richtlijnen wat de ouders en deskundigen de kinderen op een bepaalde leeftijd moeten aanleren.

Dit moet als “normaal en gangbaar” gezien worden. Naast deze richtlijnen gebeurt het op vele plekken in het onderwijs dat er aandacht wordt besteed via workshops en gesprekken over de LHBT-ideologie. (bron)

En dát is waar Polen over valt!

Polen wil deze vorm van indoctrinatie tegenhouden. En het is niet het enige land.

In de Spaanse provincie Murcia heeft VOX vorig jaar een voorstel ingediend voor de zogeheten Pin Parental(bron)

Dit voorstel houdt in dat ouders zelf mogen beslissen of hun kinderen aanwezig zijn bij bepaalde lessen waar over sociale thema´s zoals seksualiteit, diversiteit, genderideologie, gelijkheid, klimaat en andere duidelijk politiek gekleurde thema´s wordt gesproken.

De rechts-conservatieve PP in Murcia keurde het voorstel vorig jaar september goed en zo werd Pin Parental een recht voor ouders van kinderen in Murcia.

Van dit recht werd gretig gebruik gemaakt en voor die kinderen was er een alternatief lesuur aanwezig waar geen politieke ideologieën werden besproken zoals deze genderwaanzin, de klimaatreligie en andere linkse hobby´s .

Zie hier het hele artikel:

Indoctrinatie op scholen ook in Spanje een probleem

 

 

In Zweden trok onlangs €160.000 uit zodat kinderen een uurtje bijgepraat konden worden door een Drag-Queen.

Zie hier het artikel daarover.

Drag Queen-uurtje voor de kids in Zweden

Verbijsterend om zoveel misinformatie te zien over een land dat het als één van de weinige landen in Europa prima voor elkaar heeft. Het doet wat heel Europa zou moeten doen. En dan niet alleen op dit vlak:

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven