NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Masker verplichting ‘duivelse dwaasheid’

North Dakota House passeert voorstel voor het maken van masker verplichting ILLEGAAL, voorstel-aanhanger noemt mandaten ‘duivelse dwaasheid’

Het huis van afgevaardigden van North Dakota heeft een wetsvoorstel aangenomen dat toekomstige maskermandaten in de staat onwettig zal maken.
De stemming van maandag ging met 50-44 over en gaat nu naar de senaat.

 

“Onze staat is geen gevangenkamp”, zei de aanhanger van het wetsvoorstel, Rep. Jeff Hoverson.

 

De Republikeinse regering van de staat Doug Burgum had drie maanden geleden een maskermandaat ingevoerd, maar had eerder zijn twijfels geuit over de vraag of mandaten echt de juiste keuze waren.

Doug Burgum

De Grand Forks Herald meldt dat Hoverson maskermandaten ‘duivelse dwaasheid’ noemde, en ze refereerde aan een samenzwering van ‘niet-gekozen, rijke bureaucraten die onze vrijheden beroven en leugens in stand houden’.

Slechts één vertegenwoordiger sprak zich uit tegen het wetsvoorstel, Rep. Jason Dockter, een Republikein. Hij voerde aan dat steden, provincies, scholen en bedrijven ‘lokale controle’ over hun zaken zouden moeten hebben.

“Beide kamers van de wetgevende macht hebben vereist dat maskers of gezichtsschermen worden gedragen in delen van het Bismarck Capitol-gebouw onder de controle van het bijkantoor, hoewel de regel licht wordt gehandhaafd en vaak wordt genegeerd door wetgevers. House Speaker Kim Koppelman, R-West Fargo, herinnerde wetgevers eraan om maandag hun maskers op de kamervloer te dragen, maar hij merkte op dat de regel in de komende weken opnieuw zal worden onderzocht, ”meldt WDAY.

Halmstad Zweden verbiedt maskers: ‘Geen wetenschappelijk bewijs’ dat deze COVID voorkomen.

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

4.5 10 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x