Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Search
Generic filters

Marburg

Verspreid de vrijheid!

 

Nee, dit verhaal gaat helaas niet over een pitoresk stadje in Duitsland.

Dit verhaal gaat over hoe het nu verder moet met de plandemie.

‘Zij’, de regeringsleiders onder de vlag van het WEF, weten het al, voor ons is er heel veel nog giswerk.

Na meer dan anderhalf jaar paniek zaaien over een sars-cov-2 virus en diepgaande onderzoeken naar de herkomst van dit verschrikkelijke virus, is het virus er nog steeds niet.

In Spanje heeft het hooggerechtshof de overheid geboden om vóór 6 oktober 2021 met het bewijs te komen dat het virus bestaat. Dat bewijs heeft de overheid niet kunnen leveren. Hoe dit verder zal gaan aflopen, we zullen zien.

Hoe het hele spelletje nou eigenlijk in elkaar zit begin ik mij, na meer dan anderhalf jaar onderzoek, als volgt voor te stellen:

De griep is een ziekte die, al zolang als we ons kunnen heugen, de mens in mindere of meerdere mate van ernst kan treffen. En dat in vrijwel alle landen van de wereld. De griep ligt aan de basis van deze plandemie. We hebben al 500 jaar beschreven ervaring met de griep. We weten dat het jaarlijks een behoorlijk aantal mensen in lichte mate en ook een aanzienlijk aantal mensen met ernstige klachten treft. Er is een nieuw etiket geplakt op de aloude griep en er is een enorm vergrootglas gelegd op iedereen die lichte of zware griepklachten had.

Maar dit alleen zou niet voldoende zijn om een wereldwijde paniek te creëren. Immers, de griep maakt gewoon onderdeel uit van ons leven en daar hebben we nog nooit eerder wereldwijde paniek over gehad. Er moest dus nog iets aan worden toegevoegd. En dat werd de RT-PCR test. Met behulp deze test bestaat de mogelijkheid om grote groepen mensen, die helemaal niet ziek zijn, niet besmettelijk zijn, die helemaal nergens last van hebben, toch als ‘besmette patiënten’ te labelen.

Dit hele plan is grondig voorbereid.

Al in 2017 was de ‘covid-19 pcr test’ klaar. Ook de valideringsdocumenten (o.a. de droste paper) lagen al klaar om te worden ingediend bij de Amerikaanse en Europese gezondheidsautoriteiten. En vanaf het moment dat de griep ergens op de wereld, in dit geval in China, omgelabeld werd naar covid-19 en geklasseerd als een levensgevaarlijk nieuw virus, is het spel begonnen. Bij de eerste melding van het nieuwe vreselijke virus werden de pcr-test aanvragen ingediend en de volgende dag al goedgekeurd.

Nu zult u zeggen: Ja maar hoe zit het dan met het laboratorium en de levende dierenmarkt in Wuhan. Het virus zou ofwel via een mutatie van een vleermuisvirus van de markt afkomstig zijn, ofwel het zou, al dan niet bewust, gecreëerd zijn in het lab en, al dan niet bewust, zijn losgelaten.

Welnu beste mensen, alles wat er speelt rondom de vermeende herkomst van het vermeende virus is niets anders dan een afleidingsmanoeuvre.

De aandacht moet in eerste instantie naar de verschrikkelijke gevolgen van het nieuwe virus maar ook wordt er grootschalig aandacht besteed aan het zoeken naar de herkomst van iets dat er helemaal niet is.

Het is ze gelukt.

De griep in een ander jasje, iedereen een wattenstaafje in de neus, de pers wordt massaal ingezet om het verhaal verder op te kloppen en de volledige paniek in vrijwel de hele wereld is een feit.

De oplossing: gifspuiten voor iedereen. Die gifspuiten zijn overigens ook niet even snel-snel ontwikkeld (in elkaar geflanst) zoals men u wil doen geloven. Daar is ook al jaren voorbereiding aan vooraf gegaan en de spuiten dienen een ander doel dan u te genezen van een niet bestaande ziekte veroorzaakt door een niet bestaand virus. Dat gaan we de komende jaren nog wel merken…..

 

Maar het spelletje raakt een beetje uitgespeeld. Okay, er zijn nog steeds hordes mensen die nog steeds volledig gehersenspoeld de bekpamper op bevel op en afzetten en in de rij gaan staan voor het corona paspoort en steeds maar weer een vervolgspuit. Maar de pcr leugentest valt niet meer vol te houden, de grote aantallen aan covid-19 gerelateerde hospitalisatie leugens vallen niet meer vol te houden, de grote aantallen overlijdens door het killervirus vallen niet meer vol te houden en ook de verwoestende schade door de gifspuiten is niet langer onder het tapijt te vegen. Denemarken en Zweden zijn inmiddels zeer terughoudend met het spuitexperiment. IJsland heeft recent het hele spuitexperiment stopgezet. Jawel, niet alleen voor de jongeren, voor de gehele bevolking is geconcludeerd dat de spuit meer kwaad dan goed doet.

Dat de spuit überhaupt iets goeds zou doen is nog nergens bewezen.

In Amerika is een grootschalig onderzoek gedaan onder (o.a.) 550.000 mensen die 2 vaccins hebben gekregen en voorafgaand geen covid-19 ziektebeeld hebben gehad. Overigens geldt dat je pas gevaccineerd bent vanaf 2 weken na je 2e spuit. Dat is ook een handig trucje om de cijfers te manipuleren. Zowel het aantal mensen dat toch ziek wordt als het aantal mensen dat toch overlijdt als het aantal mensen dat overlijdt na de gifspuit; als de 2e spuit minder dan 2 weken geleden is gezet, wordt je als ongevaccineerd geregistreerd. Denk daar maar eens over na als de mainstream media weer wat getallen over u uitstort.

Kijkt u maar even naar de grafiek met de resultaten van de gifspuiten.

 

Bedenk hierbij dat in de eerste maanden er nog maar heel weinig mensen volledig gevaccineerd waren. Dat werd pas in de loop van eind april, begin mei bereikt voor de meeste Amerikanen.

Misschien is de y-as op de grafiek wat verwarrend. Die gaat over de infecties per dag. Op maandbasis komt het neer op 7 %, wat ze noemen, doorbraakinfecties. Let wel, het gaat hier over mensen die echt ziek worden. Van de spuit of van de griep of van de combinatie. Wie het weet mag het zeggen!

Dit onderzoek toont duidelijk aan dat er eigenlijk gewoonweg geen discussie meer mogelijk is over de werkzaamheid van de ‘vaccins’. De enige onderzoeken waaruit enige effectiviteit blijkt zijn de onderzoeken die door de pharma bedrijven zelf worden gedaan of gefinancierd.

Iedereen die wil meedoen aan het spuitexperiment, be my guest, maar laat de gezonde en wakkere mensen met rust. hugo!

 

In Israël heeft er een uitbraak plaatsgevonden onder patiënten en personeel van een groot ziekenhuis. De meeste patiënten en personeelsleden waren gevaccineerd. Een groepje mensen was niet gevaccineerd. Kijk zelf maar even naar de resultaten:

 

Ernstige klachten en overlijdens komen alleen voor bij de gevaccineerden.

Bij de niet-gevaccineerden komen alleen milde klachten voor.

 

Het is mogelijk om een tijdje lang de mensen voor te liegen dat de volledig gevaccineerden in het ziekenhuis overlijden omdat er ongevaccineerde mensen zijn die een groot gevaar vormen voor de gevaccineerden, maar op enig moment zal zelfs hugo de jonge deze leugen niet langer met zijn prietpraatjes kunnen verdedigen.

 

 

Inmiddels is Pfizer druk bezig met noodtoelating te regelen om de gifspuit ook bij kleine kinderen (onder de 12 jaar) te kunnen laten inspuiten. Over de werking van de spuit bij kleine kinderen is nog niets bekend. Wel over de bijwerkingen. Die zijn voor kleine kinderen vergelijkbaar met de bijwerkingen bij volwassenen en kinderen van boven de 12 jaar.

De werking van de spuit bij kleine kinderen kan ook niet worden aangetoond, simpelweg om het feit dat het vermeende covid-19 bij kleine kinderen helemaal niet voorkomt.

 

Binnenkort zijn ook baby’s en peuters aan de beurt.

 

Voor de meeste mensen zal het allemaal wel te ingewikkeld zijn. Die doen gewoon wat wordt opgedragen. Ik had gedacht dat de QR code verplichting om een restaurant of café binnen te komen het einde van deze terreurcampagne zou gaan inluiden. Maar niets is minder waar. Als trouwe descendanten van de NSB’ers voeren de eigenaren van de horeca gelegenheden de orders van het terreurbewind uit.

Later zullen ze zeggen: “Wir haben es nicht gewüst”,

maar orders uitvoeren betekent gewoonweg dat je op de hoogte bent, dat je het uitvoert en dat je dus 100% mede schuldig bent aan deze misdaden.

In Frankrijk was er nog grootschalig protest. In alle steden kwamen steeds 100 duizenden mensen de straat op. De mensenmassa was in vele gevallen zo groot dat de staatsknokploegen er niet tegenop konden. In Italië zijn de knokploegen wel uitgerukt om weer demonstranten in elkaar te slaan en te vergassen. In Nederland kwamen een handjevol (relatief gezien toch) mensen bijeen voor een vredige mars door Amsterdam. Vrolijk zwaaiend met vlaggetjes. En zal ik u eens een geheimpje verklappen? mark en hugo deden het in hun broek van angst. Zo’n grote mensenmassa die het niet met het door hun uitgevoerde beleid van het WEF eens zijn. Oei, oei, oei….. Hoe nu verder???

Oh ja, er was ook nog een rechtszaak.

De advocaat die de zaak tegen de ongrondwettelijke QR discriminatie had aangespannen was vol overtuiging van zijn gelijk. Maar die heeft blijkbaar de afgelopen anderhalf jaar liggen slapen, want (grond)wettelijk gelijk hebben of niet, dat doet er tegenwoordig niet meer toe. Een rechter die het in zijn hoofd zou halen om recht te spreken……. “Fuctie elders”.  En die functie elders is in zo’n geval niet voorzitter van een of andere schimmige commissie, maar waarschijnlijk chef van de vuilophaaldienst van Appelscha.

 

Hoe nu verder?

Maar hoe hard ze ook hun best blijven doen, hoe ongelofelijk ze kunnen blijven doorliegen, de oude plandemie raakt toch een beetje uitgewerkt. Als je geen kranten zou lezen of journaal zou kijken, dan zou er helemaal geen pandemie zijn.

Misschien vraagt u zich af wat de volgende stap in het build back better proces gaat zijn? Er moet namelijk iets nieuws komen om de paniek erin te houden. Paniek is de basis van deze plandemie. Want geen paniek betekent ook geen macht.

 

Het Marburg virus zou daarvoor wel eens uit de kast kunnen worden getrokken.

video

 

Marburg wordt de nieuwe pandemie, het nieuwe virus dat binnenkort waarschijnlijk op ons gaat worden losgelaten.

Afkomstig van vleermuizen, meerkatten en apen, dus een ideaal virus om te gebruiken voor een nieuwe plandemie.

Een paniekpandemie van niet eerder gekende omvang.

De mortaliteit van dit nieuwe virus ligt namelijk tussen de 25 en 92 %.

En precies dezelfde restricties en maatregelen als bij het corona virus moeten worden genomen. U hoort het uit de mond van thedros, de door bill gates geselecteerde trekpop als hoofd van de WHO.

 

Marburg is een, al dan niet verzonnen, dat weten we tegenwoordig maar nooit, virus dat een ziektebeeld geeft dat overeenkomt met de ernstige klachten die voorkomen bij de covid-19 vaccins. Dus dat zijn twee vliegen in één klap: De schade die is ontstaan door de gifspuiten kunnen worden gewijd aan het nieuwe virus en de de-populatie gaat een nieuwe fase in.

De diagnose van het marburgvirus is moeilijk, omdat de ziekteverschijnselen aanvankelijk lijken op die van andere (besmettelijke) ziekten, zoals griepmalaria en tyfus.

De ziekte heeft een incubatietijd van 2 tot 10 dagen. Hierna volgen plotseling optredende koortshoofdpijn en spierpijn. Binnen een week ontwikkelt zich een maculopapulaire huiduitslag (huiduitslag met vlekken en knobbeltjes) gevolgd door braken, pijn in de borst, buikpijn en diarree. De ziekte kan vervolgens steeds ernstiger worden, en gepaard gaan met geelzucht, een delirium, gestoorde leverfunctie en omvangrijke bloedingen. Herstel van de ziekte duurt lang, er kunnen nog zwelling van de teelballen, terugkerende hepatitis, en ontstekingen van het ruggenmerg, de ogen of de speekselklieren optreden.

 

bill gates heeft een jaar geleden al aangekondigd dat het volgende virus, de volgende pandemie, die gaat pas aandacht krijgen. Met een grote grijns op de smoelen van hem en zijn (ex)vrouw.

Ik heb daar lang geleden al eens over geschreven en een video bij geplaatst. Maar hier is de video nog een keer:

 

Ook deze plandemie gaat beginnen als een gevecht om zogenaamd de mensen te beschermen tegen de pandemie en zal weldra veranderen in een gevecht tegen de mensen om de plandemie te beschermen.

Er is nog geen vaccin, maar er wordt hard aan gewerkt. Dus stroop de mouwen maar alvast op.

 

Oh, tussendoor nog even iets over de vaccinschade:

agnes kant noch wal (u weet wel, die politieke nitwit die een duurbetaald baantje heeft verworven als hoofd van het Lareb) verklaarde dat er maar beter geen vaccinschade meer gemeld moest worden want ze hadden al genoeg onderzoekswerk met de meldingen die ze inmiddels al hebben. Daar hebben we dus ook niets aan. Maar die conclusie had de BPOC2020 ook al getrokken.

Maar ondertussen duiken wel steeds meer getuigenissen op van artsen en verpleegkundigen. Steeds meer getuigenissen duiken op van mensen die via de social media hun verhaal doen over zichzelf of hun dierbaren.

Ondertussen valt de werking van ivermectine niet meer te ontkennen. Nou ja, dat blijven ze natuurlijk toch doen want al anderhalf jaar is dat in de meeste landen die verbonden zijn aan WEF en de WHO gebruik ervan niet toegestaan. Maar ook daar hebben ze een trucje op bedacht: Merck heeft een ‘nieuwe’ pil uitgevonden (ivermectine in een andere verpakking en met een andere naam) en die pil, in combinatie uiteraard met de gifspuit, gaat u genezen. Tja, we zullen zien hoe de combinatie van die 2 brouwsels uitpakt. Ivermectine is tot nu toe de best bewezen remedie tegen deze griepvariant. Oh, en nog even dit, behandeling met ivermectine kost hooguit 2 tientjes. Ivermectine in het Merck jasje gaat 700 dollar pp kosten.

 

 

Dit wordt het dus. Of het virus echt veel schade gaat aanrichten dat weet ik niet. Ik vermoed van niet. Wat wel gaat gebeuren is dat er een nog veel grotere paniekpandemie gecreëerd gaat worden. Het Marburg vaccin, waar iedereen uit panische angst voor in de rij gaat staan, dat zal de grote boosdoener wel gaan zijn.

Voor degenen die bill nog niet zo goed kennen: Zijn doel is om de wereldbevolking flink uit te dunnen. Dat heeft hij van kinds af aan al meegekregen van zijn vader, die dat ook al als zijn levenstaak beschouwde. Ik was van plan om wat dieper in te gaan op de persoon gates, maar er is geen beginnen aan. Dit schepsel is de baarlijke duivel. Hij heeft zijn fortuin vergaard als oprichter van microsoft en het besturingssysteem msdos (later windows). Via connecties (familieleden in de hoofdirectie van IBM) heeft hij het voor elkaar gekregen dat zijn systeem de wereldstandaard voor computers werd. Zijn zakenpartners en mede-oprichters van microsoft schijnt hij op een ongelofelijke manier belazerd te hebben, maar daar weet ik het fijne niet van. Toen hij zijn functie bij microsoft opgaf heeft hij zich gepresenteerd als filantroop. In werkelijkheid is de bill and melinda gates foundation niets meer dan een vehikel om geen belasting te hoeven betalen en zijn filantropische acties hebben tot nu toe geresulteerd in het (onder andere door Nederland betaald) injecteren van vele Indiase en Afrikaanse meisjes met vaccins die onvruchtbaarheid tot gevolg hebben gehad. gates heeft zeer zwaar geïnvesteerd in virussen, onderzoek naar virussen en vaccinaties. hij is zeer nauw betrokken bij de hele organisatie van deze corona hoax en vaccinatieterreur. zijn vermogen bedroeg al meer dan 100 miljard dollar maar de verdiensten die hij binnenhaalt aan de vaccins die iedereen wereldwijd moet worden ingespoten doet dat bedrag nog verbleken. Uiteindelijk gaat hij zijn doel en de grote wens van zijn vader waarmaken: Een enorme onderdrukking en uitdunning van de wereldbevolking.

Er zijn wellicht nog steeds mensen die denken dat (vrijwel) alle regeringsleiders op de hele wereld, die allemaal dezelfde agenda uitvoeren, dat allemaal individueel doen. Maar logisch geredeneerd is dat uitgesloten.

Alle regeringen van de hele wereld zijn eensgezind!

Nou ja, een paar niet, maar die zijn inmiddels uit de weg geruimd. Zoiets is in de geschiedenis van de mensheid nog nooit voorgekomen en het is uitgesloten dat dat aan het gebeuren is zonder sturing van bovenaf. En met bovenaf bedoel ik niet onze schepper. Ik hoop van harte dat onze schepper op enig moment zal ingrijpen. Maar de geschiedenis leert ons dat gruwelijkheden eindeloos lang kunnen voortduren en miljoenen, zoniet, miljarden gewoonweg slachtoffer kunnen worden van figuren als mao, stalin, hitler, pol pot, idi amin, thedros, bill gates, klaus schwab, mark rutte, de croo, merkel, macron, sanchez en nog vele, vele anderen.

Als er niemand opstaat om de misdadigers die nu bezig zijn te stoppen, dan gaan er nog heel veel slachtoffers vallen.

En nee, in de rechtbank gaan we het niet winnen………

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
39 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
39
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture