CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Ademtherapeut luidt de klok over COVID19

Deze dappere ademtherapeut heeft ervoor gekozen naar buiten te treden en zijn verhaal te vertellen om zo mensen te waarschuwen hoe de wereld voor de gek wordt gehouden.

De ademtherapeut doet zijn werk al 21 jaar.

“De nummers kloppen niet. De verhoudingen zijn zoek. En de gevolgen van deze maatregelen zullen niet te overzien zijn.”

Hij legt uit hoe mensen onterecht worden geregistreerd als COVID-patiënt.

“Iedereen die hier binnenkomt met ademhalingsproblemen is gelijk een COVID-geval. Het maakt niet uit of hij in stadium 4 longkanker heeft of hartafwijkingen. Je blijft een COVID-patiënt en overlijdt als een COVID-patiënt.”

Ook legt hij uit dat er in werkelijkheid niet getest wordt op COVID19.

“Ze testen niet op een virus. Normaal gesproken wordt je ziek en ga je naar het ziekenhuis en dan wordt u getest voor griep A en B. Griep A is H1N1 waar vele mensen aan gestorven zijn in 2008. Ze testen je op RSV. Dat zijn echt virussen.”

“Deze COVID-test is anders. Ze testen op een RNA-sequentie van een reactie op het virus.” en duidelijk bezorgd voegt hij daar aan toe: “Zoek dit op! Alsjeblieft, zoek het op! Ze testen niet op een virus. Er is niet één test. Het is een PCR-test wat betekent dat het het versterkt.”

Ook zegt hij dat er geen tekort is aan ventilatoren en hij laat zijn hoe er tientallen ventilatoren staan opgeslagen op zijn werkplek.

Wetende dat er helaas heel veel mensen zijn die nergens mee te overtuigen zijn, zelfs niet wanneer ze de bewijzen voor hun neus krijgen:

“Dus mensen, ga alsjeblieft op onderzoek uit. Ze sluiten de wereld af. Jullie moeten dit echt begrijpen. De wereld! We komen allemaal in een situatie terecht die we nooit van ons leven meer afbetaald krijgen. En u weet hoe het zit met de belastingen nu. Kunt u zich voorstellen hoeveel onze kinderen zullen moeten betalen voor deze ZWENDEL? Jullie moeten gaan zoeken.”

“Stel vragen!”

Deze video wordt straks weggehaald door YouTube. Zij censureren alle doktoren en experts die naar buiten treden en hun verhaal vertellen over COVID19. Hierover morgen een artikel en een video.

Backup video:

Zie ook:

Afgelopen maandag gaven twee prominente artsen een persconferentie over het Coronavirus en over de maatregelen en social distancing.
Dr. Dan Erickson en Dr. Artin Massihi zijn eigenaren van de Bakersfield Urgent Care en hebben in hun faciliteiten meer dan 5.200 patiënten op corona getest. Dat zijn meer dan de helft van alle geteste patiënten in hun county.

Zie ook:

Experts: Lockdowns LEVENSGEVAARLIJK voor volksgezondheid

LEES OOK!!

Waarom doen we dit onszelf aan? Waarom zijn we zo ongelooflijk stom?

4.3 4 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven