NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Lijkschouwer schokt wereld: ‘Er is niemand overleden door het coronavirus’

Een vooraanstaande lijkschouwer laat weten dat hij en zijn Europese collega’s geen bewijs hebben gevonden dat er in Europa mensen zijn gestorven door het coronavirus. De Bulgaar Stoian Alexov noemt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een ‘criminele medische organisatie’. Volgens hem is er geen bewijs dat er sprake is van een pandemie.

Hij heeft zelf 140 autopsies verricht. https://www.ninefornews.nl/duitse-lijkschouwer-concludeert-na-140-autopsies-er-is-geen-killervirus/

De voorzitter van de Bulgaarse Vereniging voor Pathologie (BPA) zegt verder dat het ‘onmogelijk’ is om een vaccin tegen het virus te ontwikkelen. Hij onthulde ook dat Europese pathologen geen antilichamen hebben gevonden tegen Sars-CoV-2.

Dat is nogal wat. De uitspraken van de Bulgaarse patholoog doen veel vragen rijzen. Wat zijn al die wetenschappers aan het doen die claimen dat ze aan een coronavaccin werken? En met wat voor antilichamen worden coronapatiënten dan behandeld?

Belangrijkste conclusie

Dr. Alexov deed zijn verbluffende uitspraken op 8 mei tijdens een webinar van de Europese Vereniging voor Pathologie (ESP), waar hij in de adviesraad zit.

Als het lichaam in contact komt met een ziekteverwekker, maakt het antilichamen aan tegen die specifieke ziekteverwekker. Deze antilichamen worden ook wel monoklonale antilichamen genoemd. Aangezien pathologen geen monoklonale antilichamen tegen het nieuwe coronavirus hebben gevonden, kunnen ze niet verifiëren of Sars-CoV-2 aanwezig is in het lichaam. Ze kunnen ook niet vaststellen of iemand is overleden door het virus.

Alexov kan rekenen op bijval van de Duitse lijkschouwer Klaus Püschel, die meer dan 140 coronadoden onderzocht. Hij zei op de Duitse tv dat de hysterie rond het coronavirus overtrokken is. “Alle mensen die gestorven zijn, hadden onderliggende aandoeningen en zouden sowieso snel overleden zijn, met of zonder het virus,” zei Püschel, toevoegende dat er geen ‘killervirus’ is.

Dr. Alexov zei in een interview op 13 mei: “De belangrijkste conclusie is dat de autopsies die zijn uitgevoerd in Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en Zweden niet laten zien dat het virus dodelijk is.”

LEES HIER VERDER
Bron van dit artikel ninefornews: https://www.ninefornews.nl/lijkschouwer-schokt-wereld-er-is-niemand-overleden-door-het-coronavirus/

Lijkschouwer schokt wereld: ‘Er is niemand overleden door het coronavirus’

Er zullen er velen zijn die zeggen dat dit totale onzin is. Maar ook wij hebben veel informatie opgedaan de laatste maanden.

Als we kijken hoe die tests worden afgenomen, meerdere artsen naar buiten komen dat patiënten hoe dan ook op de coronadodenlijst moeten worden geregistreerd en de hoeveelheid autopsies die geweigerd worden…

Dan de symptomen..Exact dezelfde als die van de griep. Met het verschil dat je het heftiger mee zult maken wanneer je gelooft, en dus in angst zit, dat het coronavirus echt dodelijk is. De stress maken de milde symptomen erger.

Al in het beginstadium waren er veel twijfels over “COVID19”.

6 AUTOPSIES OP 70.000 “CORONADODEN”? Deze video is door ons gepost op 6 april 2020.

 

Bovenop blijven zitten! 

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
2
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x