LEVEN ZONDER RISICO’S? EEN ILLUSIE

Uitverkoren

Een maand terug bleek ik uitverkoren te zijn door het RIVM om mee te doen aan een bevolkingsonderzoek. Doel, verbetering van de volksgezondheid. Alles was volkomen milieu-incorrect verpakt in een plastic enveloppe, plastic insteekfolder en plastic retourenveloppe; RIV Milieu?! Dat infame RIVM vroeg me mee te doen aan een onderzoek naar darmkanker. Het antwoord daarop is uiteraard nee. Laat me uitleggen waarom.

Dood ga je toch

De angst om te sterven is zinloos om één simpele reden. Het is een van je twee zekerheden in het leven; je betaalt eindeloos belasting en je gaat dood. ‘De coronamaatregelen redden levens’, claimt het regime. Ze denken blijkbaar dat ze de Here zelve zijn. Die redt, naar men zegt, levens. Maar dat het regime levens redt, is onzin. Het sterven wordt slechts voor onbepaalde tijd uitgesteld want dood ga je toch. En bosjes mensen sterven eerder als gevolg van de coronamaatregelen. Zo kost elk levensjaar verlenging in de zorg 10 levensjaren verkorting elders.

Dat wil je niet krijgen

Bijna iedereen zegt dat ze oud willen worden. Maar dat is maar een halve waarheid. Ze bedoelen dat ze gezond oud willen worden. Helaas komt ouderdom onvermijdelijk met gebreken.

Een van mijn ouders zit een semi-open penitentiaire inrichting voor behoeftige ouderen. Nappies roepen over corona: ‘Dat wil je niet krijgen!’ Overigens, nappies zijn crimineel naïeve volgelingen van de mondluier-doctrine. Nappie is het Engelse woord voor luier, vandaar. Ik zou al die nappies willen adviseren om eens in zo’n in zo’n inrichting te gaan kijken. Wanneer ze corona overleven komen daar uiteindelijk terecht. Een greep wat hen te wachten staat:

 • Parkinsons, verwachting in 2025 zo’n 75.000 patiënten in Nederland alleen al;
 • Alzheimer, een op de drie vrouwen op leeftijd krijgt het. Niks erg want je weet het toch niet meer;
 • Artrose, dat is slijtage van het kraakbeen in gewichten zoals bijvoorbeeld heupen of knieën. Naar men zegt erg pijnlijk en een operatie is op die leeftijd niet zonder risico’s. Verwachting 2030: 70.000 per jaar;
 • Hartproblemen zoals angina pectoris (hartkramp), hartinfarct, hartfalen (verminderde pompwerking), hartritmestoornissen, trombose;
 • Depressie, schattingen liggen uiteen maar zijn schrikbarend hoog: meer dan 65% van de ouderen. Daar word je echt vrolijk van;
 • Problemen met horen en zien;
 • Spierverzwakking (atrofie) treft iedereen die ouder wordt. Je verliest 50% van je spiermassa met alle gevolgen van dien voor je fysieke functioneren;
 • Reuma schijnt het leven ook te verrijken. Van de 2 miljoen inwoners die aan reuma lijden is de helft ouder dan 65 jaar. Het leven verdeelt de aandoening, net als Alzheimer, volstrek politiek incorrect, vrouwen zijn in de ruime meerderheid;
 • En, als gevolg van alle medicatie voor je kwalen, polyfarmacie. Dat is wanneer zoveel pillen moet slikken dat je pillen krijgt tegen de bijwerkingen van andere pillen. Gevolgen onder andere alle dagen zo suf als een konijn en zo moe als een hond.

Nappies denken dat die aandoeningen stuk voor stuk minder erg zijn dan corona of sterven aan corona. Sterven aan Parkinsons bijvoorbeeld schijnt erg plezierig te zijn. Je ademhalingsspieren worden steeds zwakker en uiteindelijk stik je gewoon. Enne, niet op te lossen met een paar daagjes IC.

Darmkanker, de feiten

Even terug naar dat onderzoek van het RIVM. Ik vroeg ik me af hoe ze aan een monster van mijn stoelgang iets konden zien. Dus ik ben maar eens in die materie gedoken.

Om te beginnen het goede bericht. In 2015 overleden 5200 mensen aan darmkanker (bron: CBS). Dat zijn er per dag slechts 14,2! Dat is minder dan (geclaimd) aan corona. Prima nieuws dus…

Uit het onderzoek van je stoelgang blijkt of je darmpoliepen oké zijn of niet. Zo niet, zitten er minuscule bloeddeeltjes in je stoelgang. Als dat zo is kan dat een voorbode zijn dat er in de toekomst mogelijk darmkanker van kan komen. Die darmpoliepen gaan protesteren onder bepaalde omstandigheden. Als je ouder wordt neemt die kans sowieso toe. Daar is weinig aan te doen behalve op jonge leeftijd het loodje leggen.

Dan nu het slechte nieuws. Vooral het voedings- en leefpatroon speelt mee bij het krijgen van darmkanker. Te weinig vezelrijk voedsel, alcohol, te weinig bewegen, eten van rood vlees, overgewicht, roken, het speelt allemaal een rol. Althans dat is de consensus wanneer men een rondje doet op het net. Zeker weet men het niet maar toch. Laten al die factoren nou bij uitstek symptomen te zijn van onze welvaartstaat.

Kortom, per jaar sterven statistisch gezien zo’n 5200 mensen aan darmkanker, grofweg de helft van het geclaimde aantal coronadoden in 2020. De boodschap voor nappies: verbeter uw leefstijl want in elke Big Mac, bonbon, biertje of biefstukje loert gevaar!

Cijfers rondom kanker en hart- en vaatziekten

De cijfers van het CBS, nog voordat deze politiek correct werden opgeschoond, zijn duidelijk. Zo’n één op de vier inwoners sterft door kanker. Net als een op de vier sterft aan een hart- of vaataandoening. Samen goed voor 54 % van de overlijdens; ongeveer 80.000 per jaar. Die teller staat sinds maart 2020 ruim op 80.000 wanneer deze niet coronacorrect gecorrigeerd zou zijn op last van het regime. Voor corona telt men ook gewoon door dus dat doen we dan nu ook voor kanker en hart- en vaatziekten. Die race verliest corona gegarandeerd.

Want wanneer iemand kanker krijgt, is de gemiddeld kans om eraan te overlijden ongeveer 35%. (Bron: KWF) De kans dat men overlijdt aan corona is omstreeks 0,20% en griep 0,16%. Simpel gezegd, de kans dat je het loodje legt door kanker is 175 maal groter dan aan corona.

Kanker is niet besmettelijk, volgens nappies

Het argument bij uitstek van nappies om alle coronamaatregelen te rechtvaardigen, is dat het besmettelijk is. ‘En kanker is niet besmettelijk’, mompelen ze dan triomfantelijk achter hun mondluier. Maar klopt dat nou wat die nappies beweren? Is kanker rechtstreeks overdraagbaar van de ene mens naar de andere mens zoals een bacterie of virus?

Er is goed nieuws voor nappies. Als je zelf kanker hebt, kun je dat niet rechtstreeks overdragen naar een ander. Je hoort ze al roepen: ‘Zie je wel!’

Maar er is ook slecht nieuws voor nappies. Verhoogde kans op kanker kan wel genetisch bepaald zijn. Bedankt, pa en ma. En nog meer slecht nieuws voor nappies, er blijkt een reeks schimmels, bacteriën en virussen te zijn die een (potentiële) rol spelen in het ontstaan van kanker. Laten die nu wel overdraagbaar zijn. Een greep uit een lange, lange lijst:

Zo is er een reeks bacteriën, schimmels en virussen die het spijsverteringsstelsel op de korrel nemen. Zoals clamydia, human papilloma (HPV), streptococcus bovis, heliobacter pylori en spyudomonas. Ze spelen een rol in strottenhoofdkanker, maag- en darmkanker en rectale kanker. HPV kan ook nog kanker aan de penis veroorzaken.

Baarmoederhalskanker is gelinkt aan chlamydai net als HPV overigens. De manier van overdracht varieert maar speeksel(druppeltjes) en onveilig seksueel contact staan bovenaan het lijstje.

Enkele andere worden ook overgedragen door speeksel(druppeltjes) en (oraal) seksueel contact zoals Epstein Barr. Die speelt een rol in lymfeklierkanker.

Schistosoma haematobium (wormparasiet) heeft een relatie met blaaskanker. Het oplopen van die wormparasiet kan bij het zwemmen in (sub)tropisch zoet water.

Via huidcontact kun je besmet raken met acinetobacter. Speelt een rol bij leukemie. Een hoop stammen van deze bacterie zijn inmiddels immuun voor antibiotica dus er is ruimte voor groei.

Dan hebben we nog een kruipertje dat je met het blote oog wel kunt zien, de teek. Borrelia burgdorferie en ook de heliobacter pylori heeft die teek soms bij. De eerste wordt in verband gebracht met non-Hodgkin syndroom. De borrelia met darmkanker. Ze kunnen ook allebei kanker veroorzaken op de plaats van de beet zelf.

En mocht je mazzel hebben, loop je met de burgdorferie alleen maar de ziekte van Lyme op. Een peulenschilletje vergeleken met corona natuurlijk. En ook hier, ruimte voor groei want in 2020 1,5 miljoen tekenbeten en het aantal beten stijgt jaarlijks spectaculair (bron RIVM).

Dan is er nog een variëteit van clamydia, namelijk de pneumoniae-variant. Longkanker én aantasting van het hart.  Wouw, twee voor de prijs van één! Besmetting via, hoe kan het ook anders, speeksel, niesen, hoesten, en dergelijke.

Nog niet genoemd, hepatitis B en C die het vooral op de lever gemunt hebben. Drinken uit een kopje van een ander of eten van een bordje van een ander? Niet wijs. Net als orale seks.

Lekker stukkie schimmelkaas op een toastje? Niet doen, voor je het weet ben je een borst kwijt, dames. En dezelfde schimmels zitten soms ook op noten of slecht bewaarde pindakaas.

Bijna iedereen is besmet met de candida albicansschimmel. Niks bijzonders maar allerlei onderzoek wijst erop dat er een verband is met de ontwikkeling van kanker.

Tenslotte, zijn er allerlei schimmels die je vindt in vochtige ruimtes of vochtige huizen. Ze produceren andere mycotoxinen. Die stofjes zijn uiterst giftig en spelen een rol in het ontstaan van kanker.

Kortom, nappies slaan de plank mis met de bewering dat je geen kanker kunt oplopen via een besmetting van een medemens. Alleen gaat dat niet rechtstreeks maar via een tussenstapje met behulp van bepaalde virussen, bacteriën of schimmels die de kans op kanker nogal kunnen vergroten.

En dan zijn er nog andere factoren die de kans op kanker vergroten zoals te weinig bewegen, te veel rood vlees, alcohol, stress (verlaging weerstand), roken, overgewicht. Die vergroten ook de kans op een hart- of vaatziekte; grofweg 25 procent van de jaarlijkse overlijdens.

Kanker en hart- en vaatziekten de wereld uit

Hoe zou de maatschappij eruit gaan zien als je kanker en hart- en vaatziekten uit wilt bannen. Ja, uitbannen, want corona moet immers ook ‘de wereld uit’, toch?

We beginnen met overgewicht/obesitas en alle ziekten die ermee samenhangen uit te bannen. Als start sluiten en ontmantelen we alle obesitasketens zoals MacD., Kanker Fried Chicken, BurgerQueen, Pizzatrut inclusief de lokale patattent uiteraard. Alle restaurants en bedrijfskantines moeten een door de staat goedgekeurd menu hebben. Zo niet, sluiten, ontmantelen en geen rechter die eraan te pas komt uiteraard. Er komt een verbod op de productie, vervoer, in- en verkoop van alle voedingsmiddelen die te veel vet, suiker of zout of E-nummers bevatten. 85% van alle producten verdwijnt zo uit de supermarkt. Zout, suiker en vetstoffen zoals boter en margarine, gaan op de bon. Tijdens feestjes in de huiselijke kring mogen uitsluitend drankjes en hapjes aangeboden worden uit een door de Staat DDR Nederlanden goedgekeurde lijst.

We moeten ook meer bewegen. Dus voor alle bestemmingen binnen een straal van 5 kilometer vanaf de woning wordt gebruik van elk gemotoriseerd voertuig verboden inclusief elektrische fiets. Etenswaren laten bezorgen wordt verboden. Voor werk geldt een norm van 8 kilometer.

Een uitgebreid controleapparaat hoort erbij. Dus iedereen verplicht een halfjaarlijks onderzoek inzake lichamelijke conditie, bloeddruk, cholesterol en overgewicht. Wanneer men niet aan de norm voldoet, verplicht op dieet en drie keer per week 1,5 uur sporten onder staatstoezicht. Indien men na 3 maanden niet voldoet aan de norm, volgt gedwongen verblijf in een verbeteringsinstituut. Kunnen ze gelijk beginnen met nappies die hun coronakilo’s kwijt moeten

Er komt een verbod op de productie, invoer en in- en verkoop van alle alcoholica en rook- en tabakswaren. Privéproductie is uiteraard ook verboden.

Verder moet iedereen zijn DNA afstaan. Burgers met een genetisch verhoogde kans op kanker of hart- en vaatziekten wordt verboden zich voort te planten. Voorkomen is beter dan genezen, nietwaar?

Dweilen met de kraan open heeft geen zin, dus een verbod is nodig op productie, invoer en in- of verkoop en toepassing van alle stoffen bewezen, of verdacht van, potentieel kankerverwekkend. Verder worden alle activiteiten en/of productieprocessen verboden waarbij kankerverwekkende stoffen worden gebruikt of vrijkomen of stoffen die de vruchtbaarheid verminderen. Daaronder behoren lassen en branden, draaiende dieselmotoren, opwekken van elektriciteit, productie van staal en plastics. De lijst gepubliceerd in de Staatscourant beslaat 22 pagina’s…

Maatregelen om besmetting te voorkomen

Om overdacht van bacteriën, schimmels en virussen te voorkomen wordt het volgende ook verboden:

 • Onbeschermde seks. Uit cijfers blijkt dat zo’n 25 % van de bevolking vreemdgaat. Dus ook met eigen partner beschermde seks verplicht;
 • Zoenen, kussen, hoesten, niesen en praten met of aanraken van andere mensen (ivm speekseloverdracht);
 • Gebruik van bestek of serviesgoed van derden inclusief die van gezinsleden (speekselinfectie). Iedereen is verplicht ten alle tijde eigen bestek en serviesgoed bij te hebben;
 • Af te reizen naar de (sub)tropen voor werk of recreatie (infectie met wormparasiet);
 • Om bos-, heide-, duin- en weidegebieden, plantsoenen alsook de eigen tuin te betreden zonder algehele lichaamsbedekkende kleding e.e.a. om een tekenbeet te voorkomen;
 • Buiten komen wanneer de zon schijnt zonder factor 50 te smeren of algehele lichaamsbedekkende kleding te dragen (huidkanker);
 • Geboortes want sommige (potentieel) kankerverwekkende bacteria worden naar het schijnt tijdens de geboorte van moeder op kind overgedragen;
 • Wonen, werken of verblijven in met schimmels geïnfecteerde panden is verboden. Periodieke controle op aanwezigheid van aflatoxine en/of mycotoxine producerende schimmels van elk pand is verplicht op kosten van de eigenaar en/of bewoner. Geïnfecteerde panden worden ontruimd. Eventuele bewoners ondergaan herlocatie;
 • Verbieden van productie, vervoer en in- of verkoop van bepaalde noten en kazen gevoelig voor bepaalde typen aflatoxine producerende schimmels;
 • …….

Prijskaartje en holle vaten

Lijken deze maatregelen een beetje over de top? Absurd wellicht? Vergeleken met de coronamaatregelen is dit bij lange na niet het tienvoudige. En dat prijskaartje dan? Voor de economie, voor een leven in voortdurende angst, elke handeling en sociale context gereguleerd wegens de kans iets op te lopen, niet belangrijk, toch? So, what’s the problem, mister RIVM?

De ronkende RIVM-slogan ‘De zorg voor morgen begint vandaag’, is inhoudsloze poeha. Voortdurend gezwam over het ‘gevaar’ van corona en idiote, niet onderbouwde adviezen aan het regime. Maar ze doen in verhouding niks om het veel grotere gevaar af te wenden om te sterven aan kanker of een hartkwaal. Zegge 54% van de bevolking sterft aan een van die twee! Sterft ook een van de twee inwoners aan corona? Echt niet. Nog geen fractie daarvan. Volgens nappies blijkbaar wel. Bang voor corona maar niet voor een hartkwaal of kanker. En waarom? Omdat dat blijkbaar uit het handelen van het regime af te leiden valt. Zuurstofgebrek, het kan bijna niet anders.

De boodschap

Kortom, overal loert gevaar en aan het leven ga je dood. Deal with it. Persoonlijk leg ik liever het loodje na een kort maar rijk, vol en vrij leven of tijdens iets wat ik met plezier en passie doe dan krampachtig te moeten leven om maar zo oud mogelijk te worden. Liever een korter leven met muziekfestivals, kermissen, beurzen of met mijn maten naar een sportwedstrijd, een buurt-bbq, met 10 man achter een breedbeeld-tv naar de Uefa-finale kijken dan krampachtig leven in angst. Doodgaan door een ski-ongeval, motorongeluk, tijdens het duiken of door heftige, zweterige onbeschermde seks is me prima.

Ik leef liever in vrijheid en onwetendheid dan in angst voor alles wat een testje of obscuur onderzoekje uitwijst dat wellicht misschien mogelijkerwijs in de toekomst eventueel zou kunnen gebeuren wanneer ik pech heb. Dat weet ik van een dodelijk verkeersongeval ook niet: ‘Oeioei, wie weet kom ik strakjes niet thuis……’

Overleef je al die ‘mega-gevaren’ wat gebeurt er dan? Dan word je oud en gebrekkig. Dan zul je jarenlang eenzaam moeten wegkwijnen omringd door zorgcipiers. Veilig opgesloten in zo’n kamp voor behoeftige bejaarden dat het eindeloos en vreugdeloos rekken van het leven tot doelstelling heeft. Dat wordt vast een feestje.

Dus daarom neem ik niet deel aan dat onderzoek van het RIVM.

Ik wens u wijsheid,

Karel Nuks

 

4.9 22 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x