Leugens rond de Mexicaanse Pandemie WHO & RIVM - Video Nieuwsuur 2009

PANDEMIEËN - LUCRATIEVE BUSINESS VOOR MACHTIGE FARMACEUTEN

Hopelijk wordt de gemiddelde mens snel wakker en maakt men gebruik van alle kennis die voorhanden ligt om deze miljardairs die psychisch doorgedraaid zijn en verblind zijn door macht te ontmantelen en failliet te laten gaan.

De Mexicaanse griep, officieel Nieuwe Influenza A (H1N1), en aanvankelijk ook wel varkensgriep is een griepvirus dat in 2009 een pandemie veroorzaakte. Het virus behoort tot een nieuwe stam van het H1N1-varkensgriepvirus en had zijn oorsprong in Mexico in maart 2009.

Pandemieën zijn lucratief en men wacht dagelijks op een uitbraak met zoveel mogelijk doden. Door manipulatie helpt men graag een handje mee het dodental omhoog te krijgen. Bij COVID19 lukte dat niet zo best. Al zijn er genoeg geluiden dat mensen lukraak werden geregistreerd als COVID19-dode. Het schiet maar niet op.

Om het even grof te zeggen: De media, politici, de farmaceuten en hun investeerder , balen als een stekker dat er geen miljoenen mensen kapot gegaan zijn aan Corona.

Wel zijn ze kapot gegaan op economisch en psychisch vlak en natuurlijk de doden die wel zijn gevallen. Die verzwakking van het volk wordt dan weer gebruikt om “Het Nieuwe Normaal” in te zetten,

WORD WAKKER MENSEN!

Het virus manifesteerde zich voor het eerst in Mexico en breidde zich in april uit naar de Verenigde Staten en al snel ook naar andere landen. Op 11 juni verklaarde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat het uitbreken van Influenza A (H1N1) een pandemie is. Op 16 juli meldde de WHO dat het aantal Mexicaansegriepgevallen inmiddels niet meer te tellen was.

Volgens cijfers van het Amerikaans Centrum voor Ziektecontrole en -Preventie (CDC) waren er op 28 augustus 2009 209.438 besmettingen en ten minste 2.185 doden als gevolg van het virus vastgesteld.

Bij sterfgevallen is vaak sprake van een combinatie met één of meerdere andere aandoeningen waardoor de patiënt reeds een sterk verminderde gezondheid heeft. Overlijden aan alleen Mexicaanse griep is zeldzaam.

In veel gevallen verloopt de infectie vrij mild en veel patiënten melden zich daarom niet. Er zijn in totaal 17.483 wereldwijd bevestigde sterfgevallen geweest in 2009. In Nederland waren dit er 60. Bij de ‘gewone’ Nederlandse seizoensgriep lag dit tussen de 250 en de 2000 maar inmiddels, vooral na 2014, kennen we een ruime oversterfte jaarlijks met als record de influenza-epidemie in 2017/2018 (11.500 doden)..

De Wereldgezondheidsorganisatie was bezorgd, omdat bij eerdere pandemieën is gebleken dat de agressiviteit van griepvirussen kan veranderen. (speculaties, net zoals bij corona).

Dit is bij de Mexicaanse griep niet gebeurd. Vanaf 11 augustus 2010 werd de Mexicaanse griep niet langer een pandemie genoemd.

In 2010 stak het virus opnieuw de kop op. Eind december waren er in het Verenigd Koninkrijk reeds 39 mensen overleden aan de Mexicaanse griep en lagen er in Engeland 738 mensen met het virus op de afdeling intensieve zorg.

In 2015 stak het virus de kop op in India. Op 9 maart 2015 werden 1370 doden gemeld en meer dan 25.000 mensen raakten besmet.

Bij de griepepidemie die in januari 2016 in Nederland heerste, was er voornamelijk sprake van het H1N1-virus.

De term Mexicaanse griep wordt tegenwoordig (anno 2020) nog zelden gebruikt. Men gebruikt doorgaans de term Influenza A/H1N1 voor het virus. Ook wordt deze griep als gewone griep behandeld.

Artikelen uit die tijd:

https://www.hartvannederland.nl/algemeen/2009/zes-vragen-over-varkensgriep/
https://www.ifv.nl/kennisplein/Paginas/Influenza-H1N1-Mexicaanse-griep-Rapporten-en-publicaties.aspx

En de minister van VWS destijds maakt dezelfde fout en heeft niets geleerd (of geen afstand gedaan van de belangen)

Honderduizenden vaccins werden aangekocht. Voor Jan met de korte achternaam maar de financiële verplichting én de kans iedereen lekker te prikken ter depopulatie zodra de paniek groot is, werden vervuld.

“Daarin wordt geconcludeerd dat het effect van influenzavaccinatie op de symptomen zeer bescheiden is en dat er geen bewijs is dat vaccinatie een preventief effect heeft op het voorkomen van complicaties. In het advies van de GR werd er op grond van de toen beschikbare kennis vanuit gegaan dat twee vaccinaties nodig zouden zijn. De noodzaak van twee vaccinaties wordt niet door wetenschappelijke literatuur onderbouwd. Uit een brief van de minister van VWS aan de Tweede Kamer blijkt dat er in 2009 voor de ontwikkeling van het pandemische influenzavaccin eerst een modelvaccin was ontwikkeld op basis van het H5N1-virus. Uit onderzoeken met dat modelvaccin zou zijn gebleken dat twee vaccinaties noodzakelijk zijn om een voldoende immunorespons op te wekken.”

Bron:
https://www.ge-bu.nl/artikel/iii-de-gesponsorde-pandemie-van-de-mexicaanse-griep

Aanvullende bron:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Mexicaanse_griep#cite_note-7

 

NOS Nieuwsuur met Mariëlle Tweebeeke, 16 november 2010.

 

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

CommonSenseTV
nl Dutch
X