Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid

Klaus Schwabb gearresteerd ?? (Ter Uwer Informatie)

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Excuses aan Carla voor de aanvulling (overname) van het door haar geschreven art. Maar ik wil haar en u niet onthouden van volgende informatie. (¨Haar¨ en ¨u¨ zijn door mij persoonlijk gekozen pronounces)

Betreft het art. Klaus Schwabb gearresteerd ?? En waarom dit art. in de kop een dubbel vraagteken heeft.

Onderstaand art. indien GOED GELEZEN zal dat verklaren, en het verklaard eveneens waarom die vraagtekens in dat soort koppen blijven bestaan als mensen het vertrouwen in de overheden en instanties wereldwijd niet opgeven.

Het art. verandert ook niets aan de situatie, maar lees het en zie het als ¨aanvullende informatie¨.

Er is nu eenmaal geen ¨counter¨plan voor een aanval op Uw leven dat al decennia lang gepland en gaandeweg bijgeschaafd wordt. Wij lopen decennia achter, en enkel mentale ommeslag gaat het niet zijn.

Geen enkele ontwakening (great awakening) veranderd de manier van denken en handelen van deze lieden, al zou u iedereen in uw omgeving overtuigd kunnen krijgen. Of men nu vrijwillig of gedwongen, op de hoogte van het corrupt systeem en de plannen (incl. Alu hoedje) het hoofd op het blok gelegd krijgt, als niet alleen de attitude verandert maar ook het soort van te ondernemen tegen acties, zal IEDERS hoofd gewoon onder het blok komen te liggen.

Zou men de vraagtekens achter dit soort koppen weg willen hebben, dan zal men het ZELF moeten doen, dit soort acties mag en kan u niet meer van instanties verwachten, ZIJ ZIJN DE INSTANTIES !!!

Klaus Schwab’s school voor Covid-dictators, plan voor ‘De Great reset’

Econoom Ernst Wolff is van mening dat een verborgen alliantie van politieke en bedrijfsleiders de pandemie uitbuit met als doel nationale economieën te laten crashen en een wereldwijde digitale valuta te introduceren.

Hoe komt het dat meer dan 190 regeringen van over de hele wereld de COVID-19-pandemie uiteindelijk op bijna precies dezelfde manier hebben aangepakt, waarbij lockdowns, maskermandaten en vaccinatiekaarten nu overal gemeengoed zijn? Het antwoord ligt misschien in de Young Global Leaders-school, die werd opgericht en beheerd door Klaus Schwab van het World Economic Forum, en waar veel van de huidige prominente politieke en zakelijke leiders doorheen zijn gegaan op hun weg naar de top.

De Duitse econoom, journalist en auteur Ernst Wolff heeft in een video van de podcast van het Duitse Corona-comité enkele feiten over Schwabs ‘Young Global Leaders’-school onthuld die relevant zijn voor het begrijpen van de wereldgebeurtenissen tijdens de pandemie . Hoewel Wolff vooral bekend staat als criticus van het globalistische financiële systeem, heeft hij zich de laatste tijd geconcentreerd op het aan het licht brengen van wat hij ziet als de verborgen agenda achter de anti-covid-maatregelen die over de hele wereld worden genomen.

Mysterieus begin

Het verhaal begint met het World Economic Forum (WEF), een ngo die werd opgericht door Klaus Schwab, een Duitse econoom en werktuigbouwkundig ingenieur, in Zwitserland in 1971, toen hij nog maar 32 was. Het WEF is vooral bekend bij het publiek vanwege de jaarlijkse conferenties die het elk jaar in januari in Davos, Zwitserland houdt, met als doel politieke en zakelijke leiders van over de hele wereld samen te brengen om de problemen van de dag te bespreken. Tegenwoordig is het een van de belangrijkste netwerken ter wereld voor de globalistische machtselite, gefinancierd door ongeveer duizend multinationale ondernemingen.

Het WEF, dat tot 1987 oorspronkelijk het European Management Forum heette, slaagde er al tijdens de allereerste bijeenkomst in februari 1971 in om 440 leidinggevenden uit 31 landen bijeen te brengen, wat, zoals Wolff opmerkt, een onverwachte prestatie was voor iemand als Schwab, die zeer voorafgaand hieraan weinig internationale of professionele ervaring. Wolff denkt dat de reden te wijten kan zijn aan de contacten die Schwab tijdens zijn universitaire opleiding heeft gelegd, waaronder het studeren met niemand minder dan voormalig nationaal veiligheidsadviseur en staatssecretaris Henry Kissinger.

Wolff wijst er ook op dat terwijl Schwab daar was, de Harvard Business School bezig was met het plannen van een eigen managementforum, en het is mogelijk dat Harvard uiteindelijk de taak om het te organiseren aan hem heeft gedelegeerd.

Het Forum bracht aanvankelijk alleen mensen uit het economische veld samen, maar al snel trok het ook politici, prominenten uit de media (onder meer van de BBC en CNN ) en zelfs beroemdheden.

Schwabs jonge wereldleiders: broedplaats van de grote reset?

In 1992 richtte Schwab een parallelle instelling op, de Global Leaders for Tomorrow-school, die in 2004 opnieuw werd opgericht als Young Global Leaders. Deelnemers aan de school moeten toelating aanvragen en worden vervolgens onderworpen aan een streng selectieproces. Onder de leden van de allereerste klas van de school in 1992 waren al velen die later belangrijke liberale politieke figuren werden, zoals Angela Merkel, Nicolas Sarkozy en Tony Blair. Er zijn momenteel ongeveer 1.300 afgestudeerden van deze school, en de lijst met alumni bevat verschillende namen van degenen die later leiders werden van de gezondheidsinstellingen van hun respectieve landen. Vier van hen zijn voormalige en huidige ministers van Volksgezondheid van Duitsland, waaronder Jens Spahn, die sinds 2018 federaal minister van Volksgezondheid is. Philipp Rösler, die minister van Volksgezondheid was van 2009 tot 2011,

Andere opmerkelijke namen op het rooster van de school zijn Jacinda Ardern, de premier van Nieuw-Zeeland wiens strenge lockdown-maatregelen zijn geprezen door de wereldwijde gezondheidsautoriteiten; Emmanuel Macron, de president van Frankrijk; Sebastian Kurz, die tot voor kort de kanselier van Oostenrijk was; Viktor Orbán, premier van Hongarije; Jean-Claude Juncker, voormalig premier van Luxemburg en voorzitter van de Europese Commissie; en Annalena Baerbock, de leider van de Duitse Groenen, de eerste kandidaat van de partij voor kanselier bij de federale verkiezingen van dit jaar, en die nog steeds in de running is om Merkels opvolger te worden. We vinden ook de gouverneur van Californië, Gavin Newsom, op de lijst, die werd geselecteerd voor de klas van 2005, evenals voormalig presidentskandidaat en huidige Amerikaanse minister van Transport Peter Buttigieg, een zeer recente alumnus,

 

Maar de lijst met alumni van de school beperkt zich niet tot politieke leiders. We vinden daar ook veel van de leiders van de particuliere industrie, waaronder Microsoft’s Bill Gates, Amazon’s Jeff Bezos, Virgin’s Richard Branson en Chelsea Clinton van de Clinton Foundation. Nogmaals, ze spraken allemaal hun steun uit voor de wereldwijde reactie op de pandemie, en velen hebben aanzienlijke winsten behaald als gevolg van de maatregelen.

 

 

Wolff is van mening dat de mensen achter het WEF en de Global Leaders-school degenen zijn die echt bepalen wie politieke leiders worden, hoewel hij benadrukt dat hij niet gelooft dat Schwab zelf deze beslissingen neemt, maar slechts een facilitator is. Hij wijst er verder op dat de alumni van de school niet alleen Amerikanen en Europeanen zijn, maar ook mensen uit Azië, Afrika en Zuid-Amerika, wat aangeeft dat het bereik echt wereldwijd is.

In 2012 richtten Schwab en het WEF nog een andere instelling op, de ‘Global Shapers Community’, die degenen samenbrengt die volgens hen leiderschapspotentieel hebben van over de hele wereld en jonger zijn dan 30 jaar. Ongeveer 10.000 deelnemers hebben dit programma tot nu toe doorlopen, en ze houden regelmatig bijeenkomsten in 400 steden. Wolff is van mening dat het opnieuw een proefterrein is waar toekomstige politieke leiders worden geselecteerd, doorgelicht en verzorgd voordat ze in het politieke apparaat van de wereld worden geplaatst.

Ernst Wolff

Wolff wijst erop dat maar heel weinig afgestudeerden van de Global Leaders-school het op hun cv zetten. Hij zegt dat hij het maar bij één heeft zien staan: namelijk die van de Duitse econoom Richard Werner, een bekende criticus van het establishment. Wolff suggereert dat de school zelfs critici van het systeem graag in de gelederen wil opnemen, aangezien een andere naam onder de afgestudeerden Gregor Hackmack is, de Duitse chef van Change.org, die in de klas van 2010 zat. Wolff denkt dat dit komt omdat de organisatie zichzelf als eerlijk en evenwichtig wil presenteren, hoewel ze er ook voor wil zorgen dat haar critici gecontroleerde oppositie zijn.

Een ander ding dat de afgestudeerden van Global Leaders gemeen hebben, is dat de meesten van hen zeer schaarse cv’s hebben, afgezien van hun deelname aan het programma voordat ze tot machtsposities werden verheven, wat erop kan wijzen dat hun band met de instellingen van Schwab de beslissende factor is. factor bij het lanceren van hun carrière. Dit is het duidelijkst wanneer de alumni van de school in het openbaar worden ondervraagd over kwesties waarover ze niet van tevoren zijn geïnstrueerd om over te praten, en hun moeite om met antwoorden te komen is vaak vrij duidelijk. Wolff stelt dat hun rol alleen is om als spreekbuis te fungeren voor de gespreksonderwerpen die degenen in de schaduw achter hen in het publieke debat willen bespreken.

Schwabs Yes Men in actie

Gezien de groeiende onvrede over de anti-Covid-maatregelen die in praktijk zijn gebracht door de afgestudeerden van de school, die nu nationale leiders zijn, gelooft Wolff dat het mogelijk is dat deze mensen zijn geselecteerd vanwege hun bereidheid om te doen wat hen wordt opgedragen, en dat ze worden ingesteld te mislukken, zodat het daaropvolgende verzet kan worden uitgebuit om de oprichting van een nieuwe mondiale regeringsvorm te rechtvaardigen. Wolff merkt inderdaad op dat politici met unieke persoonlijkheden en sterke, originele opvattingen zeldzaam zijn geworden, en dat het onderscheidende karakter van de nationale leiders van de afgelopen 30 jaar hun zachtmoedigheid en vasthouden aan een strikte globalistische lijn die van bovenaf werd gedicteerd, was. Dit is vooral duidelijk gebleken in de reactie van de meeste landen op de pandemie,

Het is moeilijk om te bepalen hoe de school precies werkt, maar Wolff is erin geslaagd om er iets over te leren. In de beginjaren van de school kwamen de leden van elke klas in de loop van een jaar meerdere keren bijeen, waaronder een tiendaagse ‘executive training’-sessie aan de Harvard Business School. Wolff gelooft dat de afgestudeerden, door hun klasgenoten te ontmoeten en deel uit te maken van een groter netwerk, contacten leggen op wie ze in hun latere carrière kunnen vertrouwen. Tegenwoordig omvat het programma van de school cursussen die in de loop van vijf jaar met onregelmatige tussenpozen worden aangeboden, die in sommige gevallen kunnen overlappen met het begin van de politieke of professionele carrières van sommige van de deelnemers - wat betekent dat ze regelmatig Davos zullen bezoeken. Emmanuel Macron en Peter Buttigieg werden bijvoorbeeld minder dan vijf jaar geleden voor de school geselecteerd,

Een wereldwijd netwerk van rijkdom en invloed

Afgestudeerden van de Young Global Leaders-school, en Global Leaders for Tomorrow voor hen, bevinden zich in een zeer goede positie aangezien ze dan toegang hebben tot het netwerk van contacten van het WEF. De huidige Board of Trustees van het WEF omvat beroemdheden als Christine Lagarde, voormalig algemeen directeur van het Internationaal Monetair Fonds en huidige president van de Europese Centrale Bank; Koningin Rania van Jordanië, die is gerangschikt door Forbesals een van de 100 machtigste vrouwen ter wereld; en Larry Fink, CEO van BlackRock, de grootste internationale vermogensbeheerder die jaarlijks ongeveer $ 9 biljoen afhandelt. Door de connecties tussen de afgestudeerden van de school te traceren, beweert Wolff dat je kunt zien dat ze op elkaar blijven vertrouwen voor ondersteuning van hun initiatieven, lang nadat ze hebben deelgenomen aan de Global Leaders-programma’s.

Wolff is van mening dat veel elite-universiteiten een rol spelen in het proces dat door het WEF is bepaald, en dat ze niet langer moeten worden gezien als opererend buiten het terrein van politiek en economie. Hij haalt het voorbeeld aan van de Harvard Business School, die elk jaar miljoenen dollars ontvangt van donoren, evenals de Harvard School of Public Health, die werd omgedoopt tot de Harvard TH Chan School of Public Health nadat het $ 350 miljoen had ontvangen van de Hong Kong -geboren miljardair Gerald Chan. Hetzelfde geldt voor de Johns Hopkins School of Public Health, die de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health werd nadat mediamagnaat Michael Bloomberg in 2018 1,8 miljard dollar aan de school had geschonken.

Wolff stelt echter dat de invloed van het WEF veel verder gaat dan degenen die de Global Leaders- en Global Shapers-programma’s hebben doorlopen, aangezien het aantal mensen dat deelneemt aan de jaarlijkse Davos-conferenties veel groter is dan velen vermoeden; hij vermeldt te zijn geïnformeerd dat jaarlijks ongeveer 1.500 privéjets bezoekers naar het evenement brengen, waardoor de luchthavens van Zwitserland overbelast raken.

De Alliantie van Big Business & Overheid

Het belangrijkste doel van de activiteiten van het WEF, meent Wolff, is het vergemakkelijken en bevorderen van samenwerking op hoog niveau tussen grote bedrijven en nationale overheden, iets wat we nu al zien gebeuren. Viviane Fischer, nog een deelnemer in de  Coronacommissie podcast, wijst erop dat het in Groot-Brittannië gevestigde bedrijf Serco migranten verwerkt voor de Britse regering en ook gevangenissen over de hele wereld beheert, naast zijn vele andere activiteiten. Het internationale bereik van de farmaceutische industrie is ook aanzienlijk: Wolff vermeldt dat bijvoorbeeld Global Leaders-alumnus Bill Gates al lang zaken deed met Pfizer, een van de belangrijkste producenten van de controversiële mRNA-anti-Covid-vaccins, via de volksgezondheidsinitiatieven van zijn Foundation in Afrika sinds lang voordat de pandemie begon. Misschien niet toevallig is Gates een van de belangrijkste voorvechters van lockdowns en de Covid-vaccins geworden sinds ze beschikbaar kwamen, en The Wall Street Journal heeft gemeld dat zijn Foundation ongeveer $ 200 miljard aan “sociale voordelen” had verdiend met de distributie van vaccins nog voordat de pandemie was begonnen. Je kunt je alleen maar voorstellen wat de vaccinwinsten vandaag zijn.

Digitale technologie, die nu alomtegenwoordig is, speelt ook een prominente rol in de wereldwijde ontwerpen van de elite. Wolff benadrukt dat BlackRock, geleid door Larry Fink, alumnus van Global Leaders, momenteel de grootste adviseur van ’s werelds centrale banken is en al meer dan 30 jaar gegevens verzamelt over het wereldwijde financiële systeem, en ongetwijfeld beter begrijpt hoe het systeem werkt dan de centrale banken zelf.

Een van de doelen van het huidige beleid dat door veel regeringen wordt nagestreefd, is volgens Wolff het vernietigen van de bedrijven van kleine en middelgrote ondernemers, zodat multinationale ondernemingen in de Verenigde Staten en China overal ter wereld zaken kunnen monopoliseren. Vooral Amazon, dat tot voor kort geleid werd door Global Leaders-alumnus Jeff Bezos, heeft enorme winsten gemaakt als gevolg van de lockdown-maatregelen die de middenklasse hebben verwoest.

Wolff stelt dat het uiteindelijke doel van deze dominantie door grote platforms is om de introductie van digitale bankvaluta te zien. De afgelopen maanden heeft het China’s International Finance Forum, dat vergelijkbaar is met het WEF, de introductie van de digitale yuan voorgesteld, die op zijn beurt kan worden geïnternationaliseerd door het op blockchain gebaseerde valutanetwerk van Diem. Interessant is dat Diem de opvolger is van Libra, een cryptocurrency die voor het eerst werd aangekondigd door Mark Zuckerberg’s Facebook, wat aangeeft dat een wereldwijde valuta die de macht van de dollar of de yuan zal overstijgen en beheerd wordt door de samenwerking van Chinese, Europese en Amerikaanse bedrijfsnetwerken, wordt momenteel besproken. De raad van toezicht van het International Finance Forum omvat namen als Christine Lagarde van het WEF; Jean-Claude Trichet, de voormalige president van de Europese Centrale Bank; en Horst Köhler, voormalig hoofd van het Internationaal Monetair Fonds.

Wolff legt verder uit dat de afsluitingen en daaropvolgende reddingsoperaties die de afgelopen twee jaar over de hele wereld werden gezien, veel landen op de rand van faillissement hebben gebracht. Om een ​​economische ramp te voorkomen, namen de regeringen van de wereld hun toevlucht tot 650 miljard speciale trekkingsrechten, of SDR’s, die aanvullende deviezenreserves zijn die worden beheerd door het Internationaal Monetair Fonds. Wanneer deze uiteindelijk komen te vervallen, zal het dezelfde regeringen in moeilijkheden brengen, en daarom kan het zijn dat de introductie van digitale valuta een plotselinge prioriteit is geworden - en dit kan altijd al het verborgen doel van de lockdowns zijn geweest.

Wolff zegt dat twee Europese landen al bereid zijn om digitale valuta te gaan gebruiken: Zweden en Zwitserland. Misschien niet toevallig heeft Zweden door de pandemie vrijwel geen lockdown-beperkingen gehad en heeft Zwitserland slechts zeer lichte maatregelen genomen. Wolff is van mening dat de reden hiervoor kan zijn dat de twee landen hun economie niet hoefden te laten crashen door middel van lockdown-maatregelen, omdat ze al bereid waren om digitale valuta te gaan gebruiken voordat de pandemie begon. Hij stelt dat er een nieuwe ronde van lockdowns kan worden voorbereid die de wereldeconomieën voorgoed zullen beëindigen, wat zal leiden tot massale werkloosheid en op zijn beurt de introductie van het universele basisinkomen en het gebruik van een digitale valuta beheerd door een centrale bank. Deze valuta is mogelijk beperkt,

Verder geeft Wolff aan dat de inflatie die momenteel over de hele wereld wordt gezien, een onvermijdelijk gevolg is van het feit dat nationale regeringen, na leningen van de centrale banken te hebben aangegaan, in minder dan twee jaar ongeveer $ 20 biljoen in de wereldeconomie hebben geïntroduceerd. Waar eerdere reddingsoperaties gericht waren op de markten, is deze laatste ronde naar gewone mensen gegaan, en als gevolg daarvan drijft dit de prijzen op van producten waar gewone mensen hun geld aan uitgeven, zoals voedsel.

Democratie is geannuleerd

De uiteindelijke conclusie die men volgens Wolff uit dit alles moet trekken, is dat de democratie zoals we die kenden stilzwijgend is opgeheven, en dat hoewel de schijn van democratische processen in onze landen wordt gehandhaafd, feit is dat een onderzoek naar hoe bestuur over de hele wereld werkt, laat zien dat een elite van superrijke en machtige individuen effectief alles controleert wat er in de politiek gebeurt, zoals vooral duidelijk is met betrekking tot de pandemische reactie.

De beste manier om hun ontwerpen te bestrijden, zegt Wolff, is gewoon om mensen te informeren over wat er gebeurt, en om hen te laten beseffen dat het verhaal van het “supergevaarlijke virus” een leugen is die is ontworpen om hen te manipuleren om dingen te accepteren. die in strijd zijn met hun eigen belangen. Als zelfs 10% van de gewone burgers zich hiervan bewust wordt en besluit actie te ondernemen, kan dat de plannen van de elite dwarsbomen en misschien een raam openen voor gewone burgers om de controle over hun eigen lot terug te nemen.

Video-interview

Ernst Wolff wordt in deze reeks video’s geïnterviewd door Dr. Reiner Fuellmich, een Duitse advocaat en politicus die een podcast host met de naam Corona Ausschuss (Corona-comité), waarin kritisch wordt gekeken naar de reactie van de Duitse regering op de pandemie. Deze video’s zijn afkomstig uit een van hun podcasts. Ook op de groepschat zijn Viviane Fischer, een bedrijfsadvocaat en econoom gevestigd in Berlijn, die regelmatig deelneemt aan het  Corona-comité ; en Wolfgang Wodarg, een voormalig Duits parlementslid voor de Sociaal-Democratische Partij die zich vocaal heeft uitgesproken tegen de afsluitings- en vaccinatiemaatregelen van de Duitse regering.

Deel I

video

https://rumble.com/vp04l4-exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-part-.html

 

Deel II

video

https://rumble.com/vp04ly-exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-part-.html

 

Deel III

video

https://rumble.com/vp04o6-exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-part-.html

Bron:https://rairfoundation.com/exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-videos/

 

Infiltratie in ¨het systeem¨

video

Luister goed in bovenstaand gesprek naar de infiltratie van het systeem in organisaties en vakbonden.

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture