Het nieuwe kind van de rekening.

Vandaag heb ik sinds lange tijd weer eens de moeite genomen om met een half oor het zoveelste corona debat te volgen.

Laat mij u zeggen dat er in meer dan een jaar tijd bar weinig is veranderd qua debat inhoud. Dit is ook de reden dat ik sinds de verkiezingen de debatten niet meer consequent volg. Terwijl ik dit artikel schrijf, is het debat zelfs nog gaande maar ik verwacht dat ik de belangrijkste punten wel heb gehoord inmiddels. Concluderend heb ik weinig nieuws gehoord maar zijn er wel een aantal punten die de moeite van het benoemen waard maken.

Ten eerste viel mij op dat ik recentelijk in nieuwsberichten maar nu dus ook in de Tweede Kamer dat er reeds 14.000.000 prikken zijn gezet. Nou kreeg ik de indruk dat er dus een groot deel van de populatie reeds gevaccineerd zou zijn maar ik besloot toch even het RIVM te raadplegen. Daar las ik onder andere dat de aantallen geen onderscheid maken tussen volledig en gedeeltelijk gevaccineerden. Wanneer men kijkt naar slechts de cijfers met betrekking tot volledig gevaccineerden dan is het resultaat aanzienlijk minder dan men zou vermoeden bij het horen van de significante 14 miljoen.

Voor meer informatie omtrent de prikken bekijk het corona dashboard van het RIVM :
https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/landelijk/vaccinaties

Hoewel ik het RIVM-corona dashboard nog niet helemaal begrijp en enigszins verward raak van de verschillen in aantallen die de grafieken tonen, viel mij nog een belangrijk punt op wat ik in het debat ook veelvuldig voorbij hoorde komen. Namelijk het prikken van al dan niet de tweede injectie met AstraZeneca. Hebben we recent in een persconferentie niet van de Jonge gehoord dat en ik citeer: “je mag dan toch van je minister van VWS verwachten dat de veiligheid prevaleert, dat is toch logisch”. Dit waren de ministers eigen woorden met betrekking tot het AstraZeneca vaccin. Wat heb ik gemist? Voor zover de vraagtekens en raadsels die in mij opkwamen tijdens de inbreng ronde van het debat. Overigens was er mijn inziens slechts eenmaal een “spot on!” inbreng te horen en deze was afkomstig van Thierry Baudet. Zijn vier minuten waren voor mij reden tot juichen en groots applaus. Deze geweldig overtuigende man was met zijn statements over spuitjes met speculatieve vloeistoffen, wederom spot on!

Naast de gebruikelijke verbijsterende maatregelen of dubieuze beleidskeuzes, zoals de IC-capaciteit en de merkwaardige opschaling en afschaling theorieën daarvan uitgelegd door Tamara van Ark. Blijft er inhoudelijk nog een punt van zorgen over. En ik denk dat dit een heel groot punt van zorgen is. Het lijkt er namelijk op dat anno 2021 het fenomeen “kinderoffers” geherintroduceerd gaat worden! En nu moet u niet direct denken aan de oude Maya en Inca culturen die met enige regelmaat hun koters offerden ten gunste van de Goden. Ook staan andere uit de oudheid afkomstige rituele slachtingen en moordpartijen hier los van. Gelukkig offeren we in de 21ste eeuw onze kinderen op een wat meer geciviliseerde manier door middel van een injectie.

De plannen van Hugo liegen er niet om en hij is vastbesloten om zijn vaccinatiegraad te behalen. Ondanks de tegenwerpingen van diverse Kamerleden en de door Wilders genoemde negatieve adviezen van onder andere The Brittish medical journal en de voorzitter van de NVVK (Nederlandse vereniging voor kindergeneeskunde). Alle bovengenoemde verklaren dat het onwenselijk is om kinderen te vaccineren omdat ze zelf nagenoeg geen risico lopen en ook de kans op verspreiding door deze groep minimaal is. Al deze argumenten en daarbij nog de ethische bezwaren lijken niet zwaar genoeg te wegen voor de minister van “volksgezondheid”. Zelfs het gegeven dat het virus nagenoeg geen schadelijke gevolgen heeft op jeugd tussen de 12 en 18 jaar dit in tegenstelling tot de kans op eventuele bijwerkingen wordt niet zwaar gewogen. En wanneer ik de minister schadelijke vaccinatie bijwerkingen voor de jeugd in de vorm van myocarditis hoor bagatelliseren dan breekt dat mijn hart! Zelf heb ik genoeg ervaring met dit zogenaamd reparabele ongemak en spreek dus ernstig schande van deze houding van de minister. Concluderend is het dus in de planning om de heilige graal ehh graad van Hugo kosten wat kost te behalen en zelfs als dat resulteert in kindoffers.

(extra info myocarditis: https://www.hartstichting.nl/hart-en-vaatziekten/myocarditis )

Het is ongekend, dankzij jarenlange besparingen in de gezondheidszorg werd dit land al door middel van absurde maatregelen de vernieling in geholpen. Het onderwijs is reeds gesneuveld, het leven van adolescenten door bizarre restricties verpest en nog is de nota niet voldaan. De prijs zal betaald worden! Riemen vast voor de zoveelste crisis veroorzaakt door wanbeleid. Wie o wie pakt nu weer eens de bon? Wel, het lijkt erop dat de jeugd het nieuwe kind van de rekening wordt……….

4.9 24 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
15 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
15
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x