Karen Kingston (ex-Pfizer) waarschuwt voor een moorddadige overheid met een morbide agenda.

Dit bericht komt van https://herstelderepubliek.wordpress.com/

We hebben het interview met Karen Kingston (ex-Pfizer) samengevat in het Nederlands.

Alleen op Rumble is dit al bijna een miljoen keer bekeken. Het is dan ook de moeite waard om te luisteren en te lezen, want wat wij nu te horen krijgen tart iedere verbeelding. ALLE voorschriften worden mordiicus aan de laars gelapt.

video

Downloaden? Even inloggen of registreren met een email adres waar u toegang tot heeft (eigen naam of pseudo, dat is helemaal aan u). De download link verschijnt onder de video.

 

De kern van haar verhaal is, dat er werkelijk aan geen enkele voorwaarde is voldaan om dit ding een “vaccin” te noemen. Noch moreel, noch wettelijk, noch technisch gesproken. Direct na de eerste proeven op muizen en zwangere ratten, had de hele boel de verbrandingsoven in gemoeten. Er wordt aan alles voorbijgegaan om de injectie maar door te drukken, op alle mogelijke manieren. Door chantage, bedreiging, apartheid en terreur. Door overheden. Die wil ons blijkbaar DOOD hebben. Wat denken die lui wel niet?

Forum voor Democratie stelt vragen over de Pfizer Leaks. Terecht, want niemand weet waar “wij” voor hebben getekend. Als dat overeenkomt met waar een corrupte en inmiddels ontslagen en gearresteerde Braziliaanse minister voor heeft getekend, dan kan het Binnenhof worden geruimd. En dan moet er voor wat betreft het “vaccin” eerst worden voldaan aan de wettelijk voorgeschreven regels, hetgeen betekent dat alles moet worden gestopt.

Vanaf vandaag kunnen we stoppen met te praten over een “experimenteel vaccin” met tijdelijke noodgoedkeuring tegen een dodelijke ziekte op de A-lijst genaamd COVID-19, veroorzaakt door het virus SARS-CoV-2. Het is geen experiment, het is een rechtstreekse oorlogsdaad zonder oorlogsverklaring. Niet alleen een psychologische oorlog, maar ook een fysieke beperkingsterreur. Met als voorgenomen eindschot het koppelen van het menselijk brein aan een infrastructuur.
Vanaf vandaag kunnen we ook stoppen met discussiëren over pandemieën, virussen, lockdowns, PCR-testen en vaccinaties.
Het is geen vaccinatie en het is geen vaccin.
Het is een in 2015 gepatenteerde gif injectie.
Een KILL SHOT, een sluipmoordenaar, dat is wat het is. De bewijzen stapelen zich op.

De conclusie is dan ook simpel:

Uw “gekozen regering” wil u DOOD hebben. Punt.

Download het PDF document en stuur het zoveel mogelijk door. Er moet zo snel mogelijk bekend worden waar de mensen mee worden ingespoten. Met een materiaal dat 4.000 keer sterker dan titanium is, een temperatuur van meer dan 1.000 graden weerstaat, op afstand elektrisch kan worden geladen en ALLES vernietigt waar het mee in aanraking komt. In dit geval dus onze lichaamscellen en ons zenuwstelsel. Deze injectie heeft niets met een “virus” of een “dodelijke ziekte” te maken. En alles met een morbide agenda.

karen-kingston-stew-peters-interview-samenvatting-nl

Bron:
https://herstelderepubliek.wordpress.com/
Regelmatig goed nieuws. Zet in je favorieten!

4.6 22 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
20 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
20
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture