NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Joe Biden beledigt studente - ‘LYING DOG-FACED PONY SOLDIER’

Zij stelde Biden, tijdens een verkiezings rally in New Hampshire, de vraag waarom hij op de vierde plaats eindigde bij de Iowa caucus en hoe hij denkt een overwinning te kunnen behalen.

Een caucus is een event waarbij de democratische presidentskandidaat, die het tegen Republikein Donald Trump op moet gaan nemen, gekozen wordt.

Een duidelijk antwoord op haar vragen had Joe niet. Hij noemde haar daarom maar een liegende lelijke hond op een pony.

Studente Madison Moore (21) zei zich vernederd te voelen door Joe Biden, maar vond het tegelijkertijd een bevestiging van zijn totale ondergeschikte rol in deze verkiezingsstrijd.

“Hij heeft geen momentum en is kansloos.”

Joe Biden (77) wordt in de markt gezet als het vrolijke frisse gezicht van de Democraten. De oudste democratische presidentskandidaten Biden, Bloomberg en Bernie Sanders zijn bij elkaar opgeteld zo’n, nou ja, laten we zeggen 500 jaar oud.

Hun topkandidaat scheldt zijn achterban uit en hij voelt geen enkele connectie met de mensen die voor hem willen stemmen.

Dit is al de derde keer dat Biden op camera betrapt wordt op onbeschoft en misselijk gedrag naar zijn kiezers toe.

Biden noemt het een ‘big funny joke’. Hij zei dat hij John Wayne quote.

Steeds meer mensen om hem heen noemen Joe Biden een gestoord en labiel losgeslagen projectiel.

Madison Moore vindt het erg dat zij door een voormalig vice-president voor heel Amerika voor schut werd gezet op televisie.

Ze voegde er nerveus aan toe: “Had ik maar make-up op gedaan dan zou ik er een stuk knapper uit hebben gezien. Ik had dit niet verwacht.”

Zie hier de beelden van Joe tegen Madison:

Fox:

Bron:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7987957/Humiliated-student-Joe-Biden-called-lying-dog-faced-pony-soldier-speaks-out.html

Subscribe
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x