NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

Ja, OMT lid en artsen verdienen bakken met geld aan corona

Artsen en OMT-lid verdienen heel veel geld aan (niet werkende) PCR-tests

Terwijl de p(l)andemie de economie vernietigt, mensenlevens ingrijpend verandert, mensen tot zelfmoord drijven en veel ondernemers kopje onder gaan, vullen de artsen microbioloog goed hun zakken. We zeggen het maar even precies zoals het is.

De artsen-microbioloog van het Brabantse laboratorium Microvida hebben geen last van de malaise: zij kunnen de rekening van een financieel uiterst succesvol 2020 opmaken.

Microvida is het afgelopen jaar getransformeerd tot een testfabriek: dagelijks zijn er duizenden monsters van de GGD’en uit de regio geanalyseerd op de aanwezigheid van het coronavirus. En bij elke test is het kassa voor de elf artsen die het lab bestieren. (bron)

Er is een groep artsen die ongelooflijk veel geld verdient aan de (niet werkende) PCR-test.

Arts en OMT-lid Jan Kluytmans behoort tot de veelverdieners. Dat onthult FTM. (bron)

Daarnaast is hij één van de TV-artsen geworden. Hij sloot zich aan bij de rest van de media wetenschappers kliek die een agenda volgen.
https://www.bndestem.nl/breda/van-anoniem-naar-bn-er-de-microbioloog-ik-hoef-geen-tv-dokter-te-worden~ab6ded1d/

Ook andere artsen die zijn aangesloten bij Microvida (Medische microbiologie Brabant-Zeeland) verdienen veel geld.

300.000 euro per arts

Voor een PCR-test ontvangt Microvida 65 euro uit publieke middelen. Microvida factureert aan de GGD en de GGD krijgt weer geld van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Dat geld komt uit het zogeheten Openbare Gezondheidszorg-budget van VWS.

De microbiologen menen volgens het contract recht te hebben op het geld, ook al staat daar geen ondernemersrisico tegenover.

Jan Kluytmans verdient heel veel geld aan PCR-tests en TV-optredens

 

Vanwege de grote aantallen testen in de regio West-Brabant is de factuur voor heel 2020 naar schatting opgelopen tot zestien miljoen euro, blijkt bij navraag. De rekening van 2020 is nog niet definitief opgemaakt. (bron)

Daarvan vloeit bijna een vijfde naar een maatschap van elf vrijgevestigde artsen. Zij verhuren zichzelf aan de vier ziekenhuizen die gezamenlijk eigenaar zijn van Microvida. Volgens het contract tussen Microvida en de artsen – ingezien door Follow the Money – hebben de artsen recht op 19 procent van deze testomzet. Dat gaat dus om een bedrag van rond de drie miljoen euro, een kleine drie ton per arts. Let wel: dit zijn extra verdiensten, bovenop hun reguliere inkomen van ongeveer drie ton bruto.

Hoe de verdeling tot stand komt, is onbekend. Sommigen krijgen meer dan anderen op basis van werktijden en positie binnen de maatschap.

Artsen laten “hun geld” niet afpakken

De ziekenhuizen zijn woest en proberen de enorme geldstroom in te dammen die volgens de ziekenhuizen in geen enkele verhouding staan tot hun inspanningen.

Maar de artsen weten van geen wijken. Zij laten zich “hun geld” echt niet zomaar afpakken.

Denkt u dat deze mensen ooit zullen openbaren dat de PCR-test niet werkt? Willen deze artsen dat de coronapandemie stopt? Deze Kluytmans zit dus ook in het OMT (Outbreak Management Team). Het OMT dat samen met de RIVM Nederland leiden, op dit moment.

Als Kluytmans zoveel geld verdient aan PCR-tests, mag hij dan in het OMT zitten?

Laden ... Laden ...

“Ziekenhuizen: “Al die testen zijn MASSAPRODUCTIE”

FTM en MSN nieuws:

“Bovendien zijn al die testen volgens de ziekenhuizen massaproductie. De machines geven een positieve of negatieve uitslag; daar komt weinig advies van de microbiologen aan te pas. In dit licht is het de vraag of het gerechtvaardigd is dat er voor elke test ruim twaalf euro in de zakken van de witte jassen verdwijnt.”

Hoe kunnen we in vredesnaam een eerlijk beeld krijgen wanneer we duidelijk een groep corrupte artsen in Nederland hebben? En hoe groot is die groep? Verdienen artsen nog op andere manieren geld aan deze coronacrisis?

Gelekte beelden vaccinatiestrategie

Ook in de medische wereld zien we dat er aanwijzingen zijn van (grootschalige) fraude.

Dat wordt duidelijker na het zien van beeldmateriaal dat alleen is bedoeld voor artsen. Dit beeldmateriaal was alleen te zien met een unieke inlogcode voor huisartsen.

Als u de tijd neemt om dit te beluisteren dan zult u al gauw merken dat alles allang gescript is en dat de medische wereld, ook in Nederland, zelf doodziek is. De rillingen lopen over je rug.

Artsen registreren onterecht COVID als doodsoorzaak

En hoe zit het dan met huisartsen zoals Dr. A.J. van Rijn uit Alphen aan de Rijn?

Hij registreerde de vader van Marcel van Tol, die hartpatiënt was en aan een hartaanval overleed, als coronadode.

Wat zit daar achter? Is deze A.J. van Rijn ook een zwendelaar? We kunnen het (nog) niet bewijzen. De zaak loopt nog en Marcel van Tol zal u zelf waarschijnlijk op de hoogte houden.

Hier kunt u het trieste verhaal lezen over de wanpraktijken van huisarts van Rijn die niets heeft gedaan om een weerwoord te geven of duidelijkheid te scheppen. In plaats daarvan doet hij alles af als laster.
https://commonsensetv.nl/archief/mijn-vader-is-overleden-opnieuw-een-covid-dode-of-toch-niet/

Lees hier hoe honderden mensen in Engeland klagen over artsen die overledenen onterecht covid19 invulden als doodsoorzaak. 
https://commonsensetv.nl/archief/artsen-registreren-massaal-ten-onrechte-coronadoden/

Zijn er nog goede artsen?

Natuurlijk. Het overgrote deel mogen we toch aannemen?

Maar Er zijn een aantal zaken helemaal niet pluis in de medische wereld. En we zullen ons best doen om, samen met andere initiatiefnemers en platforms, dieper te graven. Steeds meer emails komen bij ons binnen over wanpraktijken in de medische wereld.

De foute mensen in alle lagen van de samenleving die meewerken aan deze vernietiging van Nederland moeten een gezicht krijgen tijdens deze psychologische fascistische staatsgreep waar mensen van de politie en uit de medische wereld, naast de media, bigtech en multinationals aan meewerken.

Uiteraard zullen de meeste artsen het allerbeste met u voor hebben. Het is een eervol beroep en de artsen die we spreken en waar wij ervaring mee hebben zijn oprecht in hun werk en voor hen staat de patiënt altijd op de eerste plaats. Maar zij kampen ook allemaal met een gewetensdilemma.

We hopen dat artsen gaan beseffen dat de burger steeds wijzer wordt en steeds beter geïnformeerd raakt. Dit is een niet te stoppen fenomeen en mensen die de boel belazeren zullen worden ontmaskerd.

Bent u een goede arts? Sluit u dan aan bij andere artsen die strijden voor rechtvaardigheid en oplossingen tijdens deze crisis. Doe het voor het volk. Voor Nederland en voor de toekomst van onze kinderen.

Wilt u iets kwijt? Laat het ons weten. We zullen uw privacy garanderen wanneer u dat nodig vindt. 

Zie ook:

#IKTWIJFEL: Artsen Collectief krijgt steeds meer aandacht

Zie ook:

Is jouw arts open en eerlijk tegen jou over dit experimentele vaccin?

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x