It has to stop NOW!

De censuur en sabotage van oprechte informatie, informatie waar u recht op heeft, neemt inmiddels absurde vormen aan.

Evenals de lockdown en corona hoax maatregelen die er alleen maar voor dienen om u te dwingen om mee te doen aan het genetisch gemanipuleer en de vergiftiging van uw lichaam middels de spuit terreur.

De regimes draaien de boel zoals gebruikelijk weer om. De mensen die zich in de materie verdiepen, de wetenschappers die onderzoek doen en tot onthutsende conclusies komen, die worden nu gebrandmerkt als terroristen.

 

 

Samen met de mensen die de Amerikaanse verkiezingsuitslag niet helemaal vertrouwen.

Terwijl in werkelijkheid de regimes en hun bazen, die ons dit allemaal aandoen, de echte terroristen zijn.

Hoe openlijker ze in hun volstrekt onzinnige kaarten laten kijken, hoe meer de massa geïndoctrineerd wordt. Ze verbergen hun kwade plannen voor hun Great Reset, de 4e industriële communistische revolutie en de vreselijke resultaten van de spuitcampagnes niet eens. Ze mogen alleen niet door onafhankelijke nieuwsbrengers onder de aandacht worden gebracht.

Hier vindt u 2 rapporten over de spuitschade die is aangericht door AstraZeneca en Pfizer in het Verenigd Koninkrijk. Dit heb ik niet verzonnen, dit zijn publicaties van het ministerie van ‘gezondheid’.

122 pagina’s met (alleen de) ernstige bijwerkingen en de overlijdens door de Astra gifspuit:

En nog 97 pagina’s met (alleen de) ernstige bijwerkingen en de overlijdens door de Pfizer gifspuit:

 

Het maakt ze niet uit, of het is de bedoeling. Zegt u het maar…..

De feiten blijven de feiten maar zijn niet meer van tel.

Maar agnes kant noch wal, ga jij eens aan je werk!!!!!

 

 

Sky News Australia (geen relatie met Sky News UK) is wat mij betreft een van de meest gewaagde, gedurfde en informatieve nieuwsbronnen die er zijn. Uiteraard sterk gericht op Australië en Nieuw Zeeland, maar ook internationaal zeer actief en alert. Het debat tussen Gideon van Meijeren en mark rutte heeft zelfs het Sky nieuws gehaald.

Populair op youtube ook. Maar met bijna 1,9 miljoen subcribers zijn ze vorige week van youtube afgegooid.

YouTube heeft Sky News Australia vorige week geschorst voor het uploaden van video’s naar hun videokanaal dat bijna 1,9 miljoen abonnees bereikt. Eerder waren ze ook al voor een week verbannen. YouTube beweerde dat de inhoud “schade in de echte wereld zou kunnen veroorzaken” en dat de video’s in kwestie “niet voldoende compenserende context boden”.

 

Sky News Digital Editor Jack Houghton schreef een reactie op de censuur van YouTube en zei: “Onder de video’s die als onverteerbaar werden beschouwd voor maatschappelijke consumptie, waren debatten over de vraag of maskers effectief waren en of lockdowns gerechtvaardigd waren gezien hun nadelige gezondheidsresultaten. De wetenschap is zeker niet duidelijk over een van deze twee punten.”

Een genuanceerd standpunt lijkt mij en reden genoeg voor openbare discussie.

“Bij het begin van de pandemie ontmoedigde de Wereldgezondheidsorganisatie bijvoorbeeld het gebruik van lockdowns om kleine uitbraken te behandelen en in plaats daarvan betwistte dat ze zouden moeten worden gebruikt om de last van ziekenhuisopnames te verlichten voor gezondheidssystemen die geen bedden meer hebben. Dit is zeker niet hoe Australië met de situatie omgaat.”

Houghton wees op de hypocrisie van het in twijfel trekken van het veranderende overheidsbeleid:

“Ik heb nog niets vernomen over een YouTube- en Facebook-verbod voor president Joe Biden na het uitspreken van deze valse zin:

‘Je krijgt geen COVID als je deze vaccinaties hebt.’ ”

Verder schreef Houghton: “Als het gesprek wordt gesmoord, zullen onze politieke leiders vrij zijn om te handelen met immuniteit, zonder rechtvaardiging en zonder voldoende toezicht van het publiek. Je vrijheid om te denken zal worden uitgedoofd.”

Gisteren heeft Sky News meer dan 30 video’s met corona gerelateerde onderwerpen verwijderd.

 

Naast de druk van YouTube werden vertegenwoordigers van Sky News voor de Australische Senaat geroepen om vragen over andere “verkeerde informatie” te beantwoorden. In dit geval waren de “verkeerde informatie” rapporten over Ivermectine en Hydroxychloroquine die wetenschappelijk bewezen succesvol covid kunnen behandelen.

 

Ondertussen zijn ze in Australië helemaal compleet gestoord geworden.

De premier van Victoria, Daniel Andrews toont zich pas echt een dictator. Daar kan mark nog bij in de leer. Dit jaar zijn er nog geen handvol sterfgevallen in verband gebracht met covid en liggen er nauwelijks mensen in ziekenhuizen in verband met vermeend covid. Voor de rest, veel paniekzaaierij, nog erger dan hier. Iedereen ziek verklaard, zonder ziek te zijn.

 

skynews.com.au coronavirus/explainer-melbournes-tight-new-restrictions-from-1159pm-tonight

 

Onmiddellijk is er een avondklok ingevoerd vanaf 21.00 uur en mensen mogen niet verder dan 5 kilometer van huis.

Maskers moeten altijd worden gedragen en mogen zelfs niet afgedaan worden om iets te drinken of te eten. Je mag niet meer met iemand praten op straat of in de winkel, je mag niet meer met je kinderen naar het park en je mag geen sex meer hebben met je partner.

De premier van New South Wales,  Gladys Berejiklian, heeft zelfs aangekondigd dat als Australië (vrijwel) volledig ‘gevaccineerd’ is en er 0, ja echt waar: NUL, covid gevallen zijn, de restricties nog steeds gehandhaafd blijven.

De federale overheid van Australië heeft al openlijk steun verklaard aan ‘Ze Kreet Riezet’ van klaus schwab. Dus aanschouw wat daar gebeurd en wees erop voorbereid dat ons dat ook te wachten staat. ‘Ze Kreet Riezet’ staat voor de  Vierde Industriële Revolutie die volgens klaus en zijn volgelingen wordt gekenmerkt door een samensmelting van technologieën – zoals kunstmatige intelligentie, genbewerking en geavanceerde robotica – die de grenzen tussen de fysieke, digitale en biologische wereld doet vervagen.

De ‘vacinatiegraad’ ligt in Australië heel laag. Mijns inziens is dat de reden waarom het regime de bevolking op een ongekende wijze tiranniseert. Die spuiten moeten erin. Dat is namelijk onderdeel van de genbewerking die uw fysiek en uw biologie met de digitale wereld moet gaan samensmelten.

Bij dit alles kunnen ze een kritische zender als Sky News natuurlijk niet gebruiken. Die zouden alleen maar alle onzinnigheid aan de kaak gaan stellen. Dus, censureren die hap!

Ik had al eens een youtube video van Rowan Dean geplaatst in een artikel. Maar die is dus nu van youtube verwijderd. Op de site van Sky News heb ik de video wel terug kunnen vinden en ik plaats ‘m nogmaals. Let vooral op de uitspraken van klaus schwab en die van ‘prins’ charles, een globalist/communist/wanna be dictator die ook al de wens heeft uitgesproken om de wereldpopulatie flink uit te dunnen. Aardje naar zijn vaartje die gezegd heeft te willen reïncarneren als een virus, om zo de populatie flink uit te dunnen.

 

Fijn stel mensen, dezelfde soort als die u nu die gifspuit opdringen, uw lichaam electronisch willen gaan controleren en uw bezittingen willen afpakken.

 

Kijk maar (nog een keer) op de site van Sky naar het bericht van Rowan Dean van pakweg een half jaar geleden:

 

build back better used to push ecomarxist anticapitalist un agenda

 

Flavio heeft een gesprek opgenomen met een Australische journaliste die uitlegt hoe absurd het daar is.

 

Tot slot nog even een echte wetenschapper aan het woord. Een medical doctor en patholoog heeft ondezoek gedaan naar de spuitschade in uw lichaam en geeft hierover een presentatie aan medisch wetenschappelijke collega’s. Op de site van America’s Frontline Doctors:

americas frontline doctors. Dr Ryan Cole md covid 19 vaccines autopsy

 

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x