NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Israëlisch ziekenhuis ontdekt nieuw medicijn tegen corona.

De jaarlijkse griepprik geeft geen enkele garantie, omdat de griep muteert. Dat gaat (is reeds gaande) ook met covid-19 gebeuren.

Evenwel gek dat in de afgelopen 75 jaar nog nooit een farmaceut een afdoende medicijn tegen de griep heeft ontdekt.

En dat is maar goed ook, want griep heeft een helende functie: ‘t ruimt opgeslagen toxines op en versterkt daarna het immuunsysteem.
Gezonde mensen onder de 80 jaar hebben er af en toe last van. De koorts is een teken dat het lichaam functioneert, hard aan de slag is. Het is druk bezig allerhande rottigheden op te ruimen. Sterfgevallen aan de griep betroffen altijd verzwakten vanwege hoge leeftijd en/of onderliggende kwalen. Ieder jaar tijdens elke griepperiode; nu ook bij de covid-hysterie.

I.p.v. preventief in te zetten op een gezonde levenswijze (gezond voedsel, vitamine C, D3, zink & selenium, veel bewegen en de oorlog verklaren aan (overmatig) zoet, vet en onnatuurlijke additieve-E nummers) verhoogde Rutte de btw op gezond van 6 naar 9%. 0% was logischer naast 25% op ongezond (incl. tabak en drank)

Het FD komt juichend met een artikel (https://fd.nl/economie-politiek/1372942/israelisch-ziekenhuis-ontdekt-medicijn-tegen-corona), dat ik arts en wetenschapper Maarten Vasbinder heb voorgelegd. Hieronder zijn vernietigend commentaar:

Helaas heeft Big Pharma na jaren ook in Israël een stevige voet aan de grond gekregen. Dit medicijn is al eerder aangekondigd. De cytokine-storm kan zeer duidelijk zijn en als ze die kunnen stoppen, is dat mooi meegenomen.

Vroege behandeling met Hydroxychloroquine voorkomt die storm en met Ivermectine lukt dat nog beter. Ivermectine kan ook in een verder gevorderd stadium gebruikt worden. Colchicine (voor jicht) werkt ook.

Het nieuwe Israëlische middel is ongetwijfeld duurder.

Merck heeft Ivermectine onderzocht en is tot de conclusie gekomen dat het niet werkt. Een week later berichtten ze dat ze zelf bezig zijn een medicijn te ontwikkelen. Die goedkope middelen moeten binnenkort illegaal worden geproduceerd. We worden bedrogen en vermoord.

De vaccins (o.a. Pfizer, Modena, AstraZeneka) blijken levensgevaarlijk, behalve het Russische en Chinese. De bedoeling is echter dat de meesten er binnen enkele jaren aan dood gaan.

We lopen tenslotte in de weg. Vit D3 werkt ook prima, maar is plotseling veel duurder geworden. We moeten zo snel mogelijk van ’t huidige regime verlost worden. Anders kon het wel eens goed fout gaan.

Voordeel: No dull moment.

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

3 7 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x