Is het coronavaccin veilig?

Zijn de coronavaccins veilig?

Veel mensen zijn doodsbang voor het coronavaccin, andere maken zich nergens druk om. Er zijn een aantal overwegingen te maken welke bij de risico-inschatting van het vaccin mee gewogen kunnen worden.

Het is evident dat als het mRNA, wat een nieuwe techniek betreft, slechts enkele maanden is getest er geen harde uitspraken te doen zijn over de lange termijneffecten. Pogingen in het verleden tot een corona-vaccin voor dieren hebben geleid tot desastreuze effecten. Menig kat en fret stierf een gruwelijke dood door een overreactie van het immuunsysteem. (1)

Veel mensen zijn daarbovenop ook nog eens bang dat er in het vaccin of zelfs in de wattenstaaf voor de PCR-test iets zit wat bewust, met kwade opzet, zal leiden tot onvruchtbaarheid of misschien zelfs overlijden.

[the_ad id=”40511″]

Hiervoor zijn inderdaad ook een aantal argumenten te geven waardoor dat scenario niet ondenkbaar is. Ten eerste moet men zich er goed van bewust zijn dat de coronacrisis wereldwijd in scène is gezet. Dit is af te leiden uit het feit dat er alleen maar voorbeelden zijn dat corona erger wordt voorgesteld dan het in werkelijkheid is. Tegelijkertijd is er geen enkel voorbeeld te vinden, waarbij de werkelijkheid ernstiger is dan de mediapropaganda ons voorspiegelt.

Enkele voorbeelden van de overdrijving van de crisis zijn dat aanvankelijk alleen werd gesproken over de CFR en de IFR werd, zonder onderbouwing, ingeschat op 3,4% door de WHO en vervolgens heel lang niet onderzocht. Als de IFR wel werd onderzocht werd dit van internet verwijderd. (2) Van de 5 grafieken van Neil Ferguson werd de meest dramatische uitgekozen door de politici om een lockdown te rechtvaardigen. Het aantal coronadoden wordt op alle mogelijke manieren kunstmatig hooggehouden. De PCR-test leidt evident tot veel vals positieven. Veel influenza wordt onterecht geduid als corona. Werkzame behandelmethoden worden afgehouden of zwart gemaakt. Het niet werkzaam zijn van lockdowns en mondmaskers wordt verzwegen op televisie in vakbladen.

De leugen is dus evident en wordt wereldwijd parallel uitgevoerd. (3) Een leugen van deze omvang kan alleen maar als reden hebben dat er enorme belangen zijn, bijvoorbeeld een kwaadaardig doel met het vaccin.  Een extra argument wat hiervoor pleit is dat de biografie van Bill Gates duidelijk maakt dat we hier niet te maken hebben met een goedaardige filantroop. Hij komt uit een familie van bankiers die geloofden in eugenetica, transhumanisme en het reduceren van de wereldbevolking. (4)

[the_ad id=”40502″]

Er zijn echter ook argumenten tegen nare bijwerkingen van het vaccin. Er is in duizenden jaren geen coronapandemie geweest en, heel toevallig, in de twee maanden voorafgaand aan de coronacrisis vindt er een generale repetitie plaats, het welbekende event 201. (5)  Dit maakt duidelijk dat het hele scenario al vooraf gepland was. Dat maakt daarmee ook aannemelijk dat een vaccin voor een coronavirus wellicht ook al langer in de pijplijn zat en kan betekenen dat de lange termijneffecten mogelijk wel zijn onderzocht. Schadeclaims worden weliswaar afgewend op de belastingbetaler maar zijn niet goed voor het imago van de farmaceutische industrie en deze willen zij vermijden.

Verder moet men beseffen dat Bill Gates op het wereldtoneel van de macht maar een kleine jongen is. Al vanaf begin 1901 bemoeien de Rockefellers zich met vaccins om vervolgens in 1909 de Rockefeller foundation op te richten. (6)  Inmiddels is de helft van farmaceutische industrie in Amerika in handen van de Rockefellers. (7) Deze griezelig rijke en machtige familie handelt voornamelijk onzichtbaar op de achtergrond maar in werkelijkheid hebben zij de touwtjes strak in handen. Men kan er rustig vanuit gaan dat Bill Gates eerder een kleine handlanger van de Rockefellers is dan dat hij volledig zelfstandig handelt.

[the_ad id=”40490″]

Het doel van de Rockefellers lijkt voornamelijk geld, macht en het creëren van een New World Order.  In het kader van deze plannen voor wereldmacht liggen de plannen voor de Great Reset en agenda 2030 al jaren klaar. Veel regeringsleiders hebben het reeds over “build back better” en “sustainable development goals”, passend bij deze agenda. (3) Deze agenda heeft enkele doelen zoals winst maken op onnodige vaccins, op idiote klimaatplannen en tevens mensen nog verder onder de duim krijgen. Ook het piramidespel met het geldsysteem raakte uitgeput. De schuldenberg moet bij voorkeur enigszins gecontroleerd instorten, hiervoor corona de schuld gevend.

In de plannen van de Great Reset zijn vaccins die tot ernstige bijwerkingen leiden inconsistent, het strookt namelijk niet met deze agenda.  Men moet goed beseffen dat de elite wel bang is voor de bevolking. Zij ziet de massa als een naïeve slapende beer die vooral niet wakker mag worden. Met de huidige coronacrisis zijn ze de beer al een beetje aan het porren. Mocht daar bovenop bijvoorbeeld 20% van de vrouwen onvruchtbaar worden door de vaccins, dan zal de beer wakker worden. De kans dat het zijn bewakers agressief te lijf gaat is dan groot. Dit maakt waarschijnlijk dat de elite op dit moment nog geen grote risico’s met het vaccin durft te nemen.

[the_ad id=”40491″]

Mogelijk zullen in de toekomst de vaccins wel met iets griezeligs gevuld worden, maar dit kan pas als de beer definitief gekooid is; als agenda 2030 is voltooid en de New World Order is geïnstalleerd. De Rockefellers zijn overigens ook maar mensen maar hebben zich al eeuwen moeten afschermen van het volk uit angst voor kidnapping of beroving. Hierdoor zijn ze het contact verloren met de gewone man en de empathie voor het gepeupel zal vergelijkbaar zijn met de empathie die wij hebben voor kippen in een legbatterij.

Zelf blief ik het vaccin niet. Ik acht de kans op bijwerkingen aan het vaccin vele malen groter dan de bijwerkingen van een coronavirus, als het virus überhaupt nog rondwaart. Ik neem daarbij ook aanvullend vitamine D, hiermee daalt mijn sterftekans tot ver onder dat van een griep. (8) Dit advies is Hugo de Jonge vooralsnog vergeten te melden.

 

 

[the_ad id=”40512″] [the_ad id=”40468″] [the_ad id=”40511″]

 

Meer van deze auteur:

Riemen vast voor The End Game

Waarom zou u de overheid vertrouwen?

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
6
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x