NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Is groen het nieuwe stout en fout?

Misschien is het even graven in je geheugen, maar we gaan even terug naar de laatste financiële crisis. Na het bijna omvallen van de onder andere de ABN, ING en de SNS banken en kregen miljarden door de financiële staatssteun.
Op dit moment hoor je veel reclame van de Volksbank. U weet wel, het moederbedrijf van ASR, ASN Bank, RegioBank en BLG wonen. De Volksbank is 100% staats eigendom en de ”BadBanking”-oplossing en het staartstuk van die oude bankencrises.
In het 3e kwartaal van dit jaar word er een besluit genomen wat er met die triple A-status overheidsbank moet gaan gebeuren. De triple A-status komt alleen door garantstelling van de overheid. Publiek geld dus. Het blijft een blok aan het been en wanhopig word er gekeken naar oplossingen. Alleen met genoeg klanten “kan” de verkoop succesvol zijn. Dat is ook de reden waarom je nog rente krijgt, 0,01% tot 1,5 miljoen, maar let op voor dat je al je geld overschrijft want je bent gedekt tot een tonnetje.
Mocht dit alles nou te weinig klanten hebben binnengebracht en er word geen koper gevonden, dan moet de stekker eruit. Om even op de zaken vooruit te lopen, dat zou betekenen uit schattingen dat dit 10 miljard euro gaat kosten en betaald uit de staatskas.
Daar gaan we weer, 10 miljard euro gewoon weg. Al het spaargeld op de banken verdampt. Blijkbaar kan je met “Green Deal” producten ook niet gezond een bank onderhouden. Aan de andere kant word het ook tijd dat deze klimaatactivisten-bank en hun merken die allerlei, zogenaamde, Green Deal lobby groepen financiert, de nek om word gedraaid. Mocht jou oma nog wat oude spaarcenten op deze bank hebben staan, u bent gewaarschuwd.
Met vriendelijke groeten,
Jasper S.

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x