CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Impeachment II Donald Trump: En de wereld keek mee…

Mensen die Amerika een beetje volgen die weten dat het circus daar compleet is.

De maskers vallen één voor één af. Die van de media, corrupte politici en figuren zoals de ronduit criminele Joe Biden  Ook de bigtech worden niet meer met rust gelaten en interessante nieuwe mainstream media groeien als kool.

Er kan een interessante beweging ontstaan die wereldwijde impact kan gaan hebben. Hoe gek we die Amerikanen ook vaak vinden: het land is voor het grootste gedeelte echt wakker. Niet omdat Donald Trump de Messias is maar vanwege het gevallen doek voor het politiek correcte establishment. Er is doorheen geprikt en deze mensen krijg je niet meer in slaap.

Daarom moeten we ook doorgaan met de waarheid vertellen en ons allemaal uit blijven spreken en de corrupte machten blijven exposen. Het zijn ook maar mensen en de publieke opinie kan massaal tegen je keren.

Het Trump derangement syndrome (TDS) is zo ernstig bij de media en bij de Democraten. Ze kunnen Donald maar niet loslaten.

CNN gedraagt zich op dit moment als een jaloerse ex-vriendin die Donald Trump maar niet uit haar hoofd krijgt. Bizar! Trump, Trump, Trump…

Aan de andere kant proberen de Democraten en de media letterlijk ruim 80 miljoen mensen de mond te snoeren en te “cancelen” uit de samenleving wanneer ze geen afstand nemen van Donald Trump.

Het is een gevaarlijke situatie die de Democraten creëren. Het geeft aan hoe ver ze bereid zijn te gaan om het plan van The Great Reset door te zetten en een waarschuwing naar de rest van de wereld toe hoe ver deze mensen bereid zijn te gaan. We merken dat ook in Nederland. Gisteren hebben we allemaal live kunnen zien hoe corrupt ons land is en hoe ver deze figuren gaan. (bron)

Impeachment II

Stampvoetend moesten en zouden ze Donald Trump alsnog impeachen al was hij al geen President meer.

Dat impeachment proces dat kwam er.

Donald Trump is niet impeached maar het was overal live te volgen en dat was een goed moment voor de advocaten van Donald Trump om even een aantal zaken recht te zetten voor het publiek.

En de hele wereld keek mee…

De beelden zeggen alles. (ondertiteld)

Bron:
Greg Kelly van Newsmax 

 

5 6 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven