CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Hugo de Jonge: Geen vaccin, geen vrijheid!

Hugo de Jonge: Geen vaccin, geen vrijheid!

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. © ANP

 

Hugo de Jonge, wie kent hem niet? De schoolmeester van weleer. Hij heeft vandaag een politieke scheet gelaten die tot in iedere hoek van iedere Nederlandse huiskamer z’n stank verspreid. Wat Hugo hier doet is volgens mij niet eerder vertoond? Als je geen vaccin neemt dan doe je niet mee, aldus Hugo. Hoe komt het toch dat mij historische en fascistoïde beelden voor ogen komen? Waar zijn we met elkaar in terechtgekomen? Wat is dit voor ongekende maatschappelijke verschuiving? En in welke richting?

Vaccin
Hugo maakt er vanaf het begin al geen geheim van, je leest het op zijn Facebookpagina en in de media. Maar ook op staatstelevisie schuift Hugo graag aan om zijn troefkaart te trekken. Wat is dit toch, waarom wil Hugo ons zo graag vaccineren? En waarmee eigenlijk? Het SARS-CoV-2 virus heeft een mortaliteitscijfer van minder dan 0.2%, dit is vergelijkbaar met het reguliere griepvirus. Dus vanwaar de haast en de noodzaak? Ik laat Prof. Dr. Pierre Capel aan het woord, hij legt ons uit waarmee Hugo ons wil injecteren en vaccineren. Als je goed oplet en laat doordringen wat professor Capel hier zegt, dan rijzen de haren je ten berge! Het gaat hier niet om een vaccin maar om genetische modificatie.

Veilig?
Het ontwikkelen van een (veilig) vaccin duurt gemiddeld 10 tot 15 jaar. Vreemd genoeg was het Bill Gates die op 9 april 2020 (!) heeft gezegd dat de hele wereld gevaccineerd moest worden als het oude normaal weer zou moeten gelden, zie vanaf 19:23 minuten. Wat heeft deze (hoofd)sponsor van de WHO voor belangen dat hij dit tegen de kijkers zegt en wat heeft dat te maken met Hugo de Jonge? En wat deed Bill Gates in het torentje toen hij Mark Rutte de hand schudde?


Bill Gates en Mark de Jonge, 2014

Mark Rutte en GAVI
Mark Rutte noemt Nederland een trotse sponsor van GAVI. Wat is GAVI en waarom geeft Rutte 325 miljoen euro aan een club die zich toelegt op het vaccineren van de mensheid? Wie zijn nog meer sponsor van GAVI? En welk belang heeft Nederland bij GAVI?

Vragen, vragen, vragen…
Waarom worden er wel heel veel vragen gesteld en komen er toch geen antwoorden? Wat voor spel wordt hier gespeeld en hoe komt het dat het lijkt alsof het Nederlandse volk langzaam het ravijn in wordt geduwd door politieke jokers die hadden kunnen weten dat we opzettelijk en onjuist worden voorgelicht en daar nota bene keihard aan meedoen. De bewijzen stapelen zich op en Hugo de Jonge blijft vooralsnog zitten waar hij zit. Wat bezielt deze man?

Tijd om wakker te worden!
Voor wie nu nog slaapt kon het wel eens te laat zijn. In mijn directe omgeving merk ik dat er maar weinig inhoudelijke kennis is op de gebied. Zodra je begint over SARS-CoV-2 dan komen er  grote vraagtekens, en als je begint over het RNA-virus dan houdt het helemaal op… Vreemd, want het ‘Corona-virus” is een RNA-virus, dat zich net als HIV en Ebola, niet laat ‘platspuiten’. Professor Capel heeft al uitgelegd wat voor ‘vaccin’ ze willen gebruiken en Hugo de Jonge gaat degene die niet mee willen doen alvast uitsluiten. Het ‘gaat u maar rustig slapen’ is hier echt niet meer van toepassing. Kom, en vooral blijf, in verzet, we worden en we zijn verraden! Via de Spoedwet, via het bestuur per decreet, via het uitroepen van de noodtoestand worden we steeds verder in het moeras geduwd. Wie de regering nu nog vertrouwd had een onvoldoende voor geschiedenis!

4 3 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven