NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

Mark Rutte: “Feyenoord supporters. Hou je bek!”

RUTTE SPEELT MET VUUR

Wat een vernederende opmerking naar de supporters en n aar alle burgers toe. Wat denkt deze man eigenlijk? Dat wij geen verstand hebben? Geen verantwoording kunnen en durven nemen? Meer dan hij. Zonder hem hadden wij het hier stukken beter voor elkaar. Hij is, met z´n hele team, een sta in de weg. Maar wel een dure. Ons hele land aan gort.

Deze man heeft geen idee wat er speelt in de samenleving en waarschijnlijk heeft hij ook echt niet door hoe wakker mensen zijn en hoe ze hier dwars doorheen prikken.

Ondertussen zien we artsen verenigen, politievakbonden die opstaan, burgers die zich inmiddels goed hebben laten informeren en is het voor iedereen die cijfers direct in een bepaalde context kunnen zetten, zo klaar als een klontje.

Maar gevaarlijker nog, voor hem en zijn collega´s, Rutte en mensen zoals Hugo de Jonge en Grapperhaus kweken zo ongelooflijk veel haat bij de mensen. Alles is hen afgenomen en het stopt niet. Het zal nooit stoppen. Niet met deze mensen aan de knoppen.

En zodra mensen echt volledig geruïneerd zijn en ook privé de problemen zich opstapelen dan gaan mensen gekke dingen doen. Waar zij zelf altijd haat hebben gekweekt door een klimaat te creëren door andere politici te demoniseren zodat ze beveiliging nodig hebben, zo doen ze dat nu weer. Maar deze keer voor zichzelf. Puur door hun eigen handelen.

Deze man gaat door totdat jullie: arbeiders, boeren, horecaondernemers…iedereen volledig aan de grond zitten en afhankelijk zijn van de staat. Of van de EU beter gezegd. Of van wat daar boven zit. Zie dat alsjeblieft ook in mensen. Wil je een beetje weten hoeveel macht banken hebben, kijk dan vooral de twee video´s onderaan dit artikel.

FEYENOORD SUPPORTERS MOETEN HUN BEK HOUDEN

Tenenkrommende uitspraak weer van Mark Rutte tegen de Feyenoord supporters en Nederlandse burgers in het algemeen.

Heeft Mark Rutte enig idee wat Feyenoord betekent voor de supporters?
Nu geldt dat voor iedere club wel maar Feyenoord is voor veel mensen veel meer dan een voetbalclub. Het is hun leven. Hun bestaan. Hun religie.

Bij Feyenoord leeft dat meer dan bij welke club dan ook in Nederland.
Dat zullen zelfs Ajax supporters wel toegeven.

Zodra hun ploeg, hun club, een succes boekt dan volgt er in De Kuip een explosie van emoties en blijdschap.
En zij moeten “HUN BEK HOUDEN”? Terwijl zijn eigen collega, die hij nog steeds “geloofwaardig” noemt sch**t heeft aan alle regels en terwijl het ook nog eens 100% BS is om niet te mogen juichen??

Wanneer je bedenkt dat er dagelijks massabijeenkomsten plaatsvinden waar mensen juichen en schreeuwen wereldwijd?

Berlijn, Düsseldorf gisteren, de Trump Rally´s. De demo in Amsterdam van de marxistische vrienden van Rutte, BlackLivesMatter. Overal.

Maatregelen zijn volstrekt zinloos en als mensen de gesloten kroeg niet in mogen dan doen ze het lekker ergens anders. En nergens vallen er nog doden.

Helemaal nu we een Minister van Justitie hebben die er zelf ook niet (meer) in gelooft. Gevolg is wel dat de horeca door deze Mark Rutte volledig gesloopt wordt. Behalve zakelijk raakt dit honderdduizenden mensen ook privé.

En dan spreken we alleen nog maar over de horeca.

RUTTE EN STATISTIEKEN

Daarna komt Rutte met het alarmerende nieuws dat we wel 10 mensen op de IC hebben liggen. Voor één keer zullen we politiek correct zijn door te vermelden dat die 10 mensen ons betreuren. Zoals alle mensen. Ook de 6.000 mensen met geamputeerde benen omdat ze nergens terecht konden. ook de patiënten die onnodig aan kanker zijn gestorven en ook de mensen die nu op de IC liggen vanwege andere virussen waarmee we moeten leven.

Krijgen we heel snel eindelijk een kabinet met mensen met kennis en gezond verstand? Mensen die cijfers in verhoudingen kunnen zetten zoals wij al vanaf dag één (maart) doen om aan te tonen dat dit virus niet is wat het dreigde te zijn?

Denkt hij dat wij allemaal gek zijn? Denkt hij dat wij niet begrijpen watr het verschil is tussen positieve testen (van de onbetrouwbare PCR test) en het werkelijke gevaar? Of is hij zelf zo gek?

In beide gevallen is deze man niet geschikt voor deze functie.

Als hij er kan zitten dan kunnen wij dat beter.

Vanaf maart wisten we het al. Bewust van het risico wat we namen, haalden we direct het hele coronacircus onderuit. Niet dat het niet bestaat en natuurlijk is het niet fijn voor de mensen die het krijgen en er onder lijden. Maar het was duidelijk. Zo duidelijk dat het alleen een bedreiging voor de mensheid kon zijn wanneer het virus wonderbaarlijke eigenschappen zou bezitten waar we pas veel later achter zouden komen.

Toen schreven wij al heel veel artikelen over dit coronacircus. Simpelweg omdat de statistieken, de koude cijfers samen met de extra gegevens zoals gemiddelde leeftijd en de ruim 90% met andere aandoeningen, direct aantoonden dat er iets helemaal niet klopte. Dat de maatregelen, ook toen niet in het begin, in geen enkele verhouding staan tegenover deze cijfers en de desastreuze gevolgen van dit opsluit en afstandsbeleid met idiote mondkapjes waar op de doos zelf al staat dat ze voor geen meter werken.

De enige prangende vraag die voor ons altijd zal blijven bestaan is…Waarom kwamen statistici, wiskundigen, intellectuelen en dus ook politici zoals Baudet daar in vredesnaam niet mee zijn gekomen. Direct in maart al. Als wij het zien… dan zien ZIJ het helemaal. Toch? Dan moeten er toch hordes mensen zijn die dat zagen? We hebben toen echt het ei niet uitgevonden ofzo.

Het waren wij en Robert Jensen. Verder niemand. Een aantal journalisten waar je een hoge pet van op had en waar je met bewondering tegenaan keek, vielen en vallen gigantisch door de mand. En nog steeds. Ook nog steeds denken zij dat de politiek het dak van de macht is of iets dergelijks. Kijken die mensen niet verder? Die zogenaamde “rechtse” journalisten?

Onwerkelijk wanneer je een platform begint als burger, dit ziet en mensen met decennia lange ervaring zo ziet falen en dus mee hebben geholpen aan dit fiasco. Hadden wij hun gouden pen maar. Want dat moet je ze nageven.

Wat een afgang. Wat een dedain. Wat een oplichters.
Jaag ze weg, en heel snel!

VIDEO´S: DE MACHTSPIRAMIDE

Ronald Bernard. Een “net niet psychopaat met een geweten”.

Deel I:

Deel II:

 

We hebben alle vooroordelen over deze man gelezen en die zullen er altijd zijn maar luister WAT er gezegd wordt en niet WIEhet zegt. Probeer ook enigszins voor te stellen in welke psychische toestanden deze man zich heeft bevonden destijds en zich nog steeds bevindt..

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

4.6 11 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
6
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x