CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Hongarije gebruikt geweld indien nodig om EU te beschermen

We hebben in Europa een heel groot probleem en we weten dat het ieder moment kan gaan losbarsten.  Na het imbeciele beleid van de EU afgelopen decennia, komt nu langzamerhand de dag dat we de rekening gaan betalen.

Erdogan dreigde afgelopen maand miljoenen immigranten vrij Europa binnen te laten lopen: “We gooien de poorten open en er komen 3.6 miljoen immigranten jullie kant op!”

Victor Orbán was duidelijk: “Wanneer Turkije honderdduizenden immigranten daadwerkelijk vrij laat en verder Europa instuurt, dan zal Hongarije haar macht gebruiken om haar grenzen en Europa te beschermen.  En ik hoop voor niemand dat het nodig is geweld te gebruiken”  (bron) (bron)

Ook vertelde hij tegen afgelopen woensdag tegen HirTV: “De volgende weken gaan bepalen wat Turkije met die immigranten doet”

“Het kan twee kanten op! Ze terugnemen naar Syrië of loslaten in Europa. In het geval Turkije voor het laatste kiest, zullen er massaal migranten aankomen bij de grens van Hongarije”

Tevens dringt Orbán erop aan bij Europa om Turkije te helpen steden in Syrië weer op te bouwen in plaats van ze te blijven bekritiseren.

Eerder in Augustus al, zei de Turkse Minister Süleyman Soylu al: “We staan tegenover de grootste golf van immigratie in de geschiedenis. Als wij de sluizen opengooien dan is er geen één Europees land dat nog meer dan zes maanden zal overleven.”

“We adviseren om ons geduld niet op de proef te stellen!”

De EU kan met het vingertje blijven wijzen naar Trump, Erdogan of Putin maar dit vreselijke gedrocht van een project heeft gefaald. En het heeft het leven van iedere burger in de EU op het spel gezet.

We blijven het op de voet volgen!

Wij gaan Nederland wakker maken!! Steun ons en we kunnen nog veel meer laten zien en doen! De media en de politiek hebben ons in de steek gelaten. We moeten het nu samen doen!

Of wordt onze Patron! Vanaf €25 krijg je een mok toegestuurd van CSTV en ontvang je van tijd tot tijd leuke verrassingen van CommonSenseTV!

 

 

 

 

5 1 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven