CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

“Hoera,” Biden is president! Groot militair konvooi VS rijdt Syrië in, duizenden extra troepen naar Irak

Hoera! Biden is president! Groot militair konvooi VS rijdt Syrië in, duizenden extra troepen naar Irak

Amerikaanse troepen in het Midden-Oosten. Bron: Sadik Gulec / Shutterstock.com. Door Michael van der Galien  22 januari 2021
Hier gaan we weer: een establishment-figuur is president van de Verenigde Staten en meteen worden er troepen naar het Midden-Oosten gestuurd. Het Grote Project van de zittende macht moet immers doorgaan: oorlog, oorlog, oorlog.

Welgeteld een paar uur nadat Joe Biden ingezworen werd als president van Amerika maakte hij meteen duidelijk hoe zijn buitenlandse beleid eruit gaat zien. Niet schrikken, maar het gaat neerkomen op een kopie van het beleid van Barack Obama en dat van George W. Bush. Wat betekent: meer, meer, meer oorlog.

https://twitter.com/amuse/status/1352303194899165184

Om te beginnen heeft hij een groot militair konvooi Noord-Oost Syrië binnen laten rijden. Het konvooi reed het Al-Hasakah-gouvernement in vanuit Irak, en vervoerde een “groot aantal wapens en logistieke voorraden.” Al in al bestond het konvooi uit veertig trucks en bewapende voertuigen. Natuurlijk vlogen er ook wat helikopters omheen.

Damascus heeft daar natuurlijk onmiddellijk op gereageerd. Het regime van Assad heeft geëist bij de VN dat de Amerikaanse troepen meteen teruggetrokken worden.

Maar dat was slechts het begin en kan nog verkocht worden als een ‘redelijk normale manier van doen.’ Maar dan is dit er ook nog:

Jawel, dat lees je goed: president Biden overweegt serieus om Trumps terugtrekking van troepen uit Iran ongedaan te maken. Hij wil mogelijk “duizenden extra troepen naar Irak sturen om te vechten tegen terroristische dreigingen.”

Weet jullie nog hoe blij Claudia de Breij was dat Biden nu president was? “Oh jongens. Gefeliciteerd allemaal. Wát een opluchting.”

Ja, wat een opluchting, hè? Dat Biden het vuurtje weer lekker aansteekt in het Midden-Oosten, zodat we wéér op grote schaal terroristische aanslagen en andersoortig geweld gaan zien bij ons in de achtertuin? Wat een links feestje zeg!

Iemand die een gokje wil wagen op waar de eerste door Biden ontketende oorlog zal plaatsvinden? Ik zeg: Syrië. Maar Iran is ook een heel goede optie.

Bronnen:
https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/hoera-biden-is-president-groot-militair-konvooi-vs-rijdt-syrie-in-duizenden-extra-troepen-naar-irak/
https://gazette.com/military/column-biden-administration-at-crossroads-in-iraq-afghanistan-tom-roeder/article_4cd699e6-5cc7-11eb-8514-1f86eebe002e.html

LEES OOK:

Impeachment Joe Biden?

5 1 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven