Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Hoe staat het ervoor met het spuitexperiment?

Als je een plandemie organiseert, dan zou je het scenario goed moeten opstellen en het draaiboek goed moeten organiseren. De leugens moeten consistent zijn en op elkaar aansluiten. En dat is nou net waar het in deze hoax de hele tijd aan ontbreekt.

Bestudering van het laatste overzicht van FAGG, dat is het Belgische equivalent van het Nederlandse LAREB, waar de spuitproblemen dienen te worden gemeld, bracht iets opmerkelijks aan het licht. Kijk maar even mee:

Datum: 26/08/2021

Tweewekelijks publiceert het FAGG op donderdag een cumulatief overzicht van de bijwerkingen die zijn gemeld na toediening van een COVID-19-vaccin in België. Door volledig transparant te zijn, wil het FAGG het vertrouwen in de COVID-19-vaccins verhogen.

De kerncijfers tot en met 24.08.2021

  • 8 348 473 personen hebben ten minste één dosis van een COVID-19-vaccin gekregen.
  • Er werden 27 691 bijwerkingen gemeld via het online meldingsformulier.

Verdeling volgens de criteria van ernst van de meldingen:

 

Dus van de 27.691 meldingen waren er 38 % ernstig, inclusief levensbedreigend en fataal. Dat zijn er zo’n 10.522.

FAGG meld ook aan EurdaVigilance. Dat de Belgische instantie relatief veel minder meldingen doet dan bijvoorbeeld Nederland (waarvan de BPCO2020 al heeft aangetoond dat zelfs dat al fors beneden de waarheid is) heb ik al uiteengezet in dit artikel:

 

Zijn de vaccins veilig? Dat ligt eraan waar je woont!

 

FAGG schrijft vervolgens:

In de Europese geneesmiddelenbewakingsdatabank Eudravigilance werden er 10 869 meldingen geregistreerd.

    • Van de bijwerkingen die in EudraVigilance zijn geregistreerd, ging het in de overgrote meerderheid van de meldingen over koorts, spierpijn, onwel voelen en reacties ter hoogte van de injectieplaats. Deze reacties zijn gekende bijwerkingen en zijn in de bijsluiter beschreven. Dit zijn normale reacties die wijzen op de activatie van het immuunsysteem. Ze verdwijnen meestal na enkele dagen. 
    • 7 446 meldingen zijn ernstig. De overgrote meerderheid van deze meldingen wordt als ernstig beschouwd omwille van tijdelijke arbeidsongeschiktheid of de onmogelijkheid om het huis te verlaten als gevolg van koorts, spierpijn, onwel voelen en reacties ter hoogte van de injectieplaats.

 

 

Tja, volgens mij klopt dit verhaaltje dus niet. Er zijn volgens mijn berekeningen 10.522 ernstige bijwerkingen. FAGG heeft er 10.869 gemeld aan EurdraVigilance en bij deze meldingen ging het in de overgrote meerderheid om lichte klachten. De overgrote meerderheid wordt niet gedefinieerd maar ligt dan toch op 80 a 90 % zeker? Iets in de buurt van de 9.000 dan.

Maar lees nog eens goed wat er staat over de 7.446 ernstige meldingen. Hier staat niet dat deze gemeld zijn bij EudraVigilance. Blijkbaar heeft FAGG een groot deel van de milde bijwerkingen gemeld en van de ernstige slechts een handvol.

So much voor “volledige transparantie” dus. Het is gewoon een woordspelletje met als doel de werkelijkheid te verbloemen.

 

Als je een plandemie organiseert, dan zou je het scenario goed moeten opstellen en het draaiboek goed moeten organiseren. De leugens moeten consistent zijn en op elkaar aansluiten. En dat is nou net waar het in deze hoax de hele tijd aan ontbreekt.

Ik heb al eens eerder geschreven dat zij het hele plaatje voor zich hebben en wij stukje bij beetje er achter komen dat het verhaal niet klopt. Het verhaal rammelt aan alle kanten. Dat zouden ze toch een beetje zorgvuldiger in elkaar gezet moeten hebben.

Dat er geen sars-cov-2 virus is aangetoond, dat er geen varianten zijn is aangetoond, dat de pcr test frauduleus wordt misbruikt, dat is allemaal al lang onthuld en bewezen.

We zitten nu volop in de gifspuit oorlog die een (blijkbaar heel) belangrijk onderdeel van de plandemie is. Gaandeweg schuift de discussie over de spuit van vrijwillig, aan te raden, dringend aan te raden, dwingend aan te raden, als je het niet neemt dan mag je niet meer dit of dat en inmiddels zijn we al op het punt dat er aangedrongen wordt op wetswijzigingen die het mogelijk gaan maken om de spuit gewoonweg te verplichten.

Eerst kwamen de lockdowns en alle andere maatregelen, want volgens de ‘experts’ hadden we te maken met het meest verschrikkelijke virus dat ooit op ons pad is gekomen.

Een ieder weldenkend mens kwam er al snel achter dat het hier niet handelt om een killervirus maar, als er al een virus is, het niets anders is dan een griepvirus of iets soortgelijks.

Alle analyses wezen uit dat lock-downs eerder het tegenovergestelde effect hadden om het vermeende virus in te dammen.

Alle analyses wezen uit dat muilkorven dragen en 10 x per dag je handen met alcoholgel in te smeren, eerder een negatief effect op de gezondheid heeft en geen enkel effect had om het vermeende virus in te dammen.

En nu moeten we de spuit allemaal nemen om ons te beschermen tegen het ‘killervirus’.

Inmiddels wijzen analyses van de spuitcijfers en de gevolgen ervan er in ieder geval niet op dat het spuitexperiment de enige, door hugo beloofde, uitweg uit deze crisis is.

Er is voorlopig namelijk nog geen peil op te trekken.

Er viel mij iets op op de website van het WEF, u weet wel, die club van klaus schwab waar ongeveer alle (minister)presidenten, koninklijk huis leden, ceo’s van grote bedrijven en nog een resem aan voetvolk zoals sigmund kaag, lid van zijn. Die club die de wereld wil hervormen in een centraal geleide dictatuur waarin we geen bezittingen, geen rechten en geen persoonlijke vrijheid meer mogen hebben.

Op die website wordt regelmatig melding gemaakt van de actuele situatie in deze vreselijke pandemie. En het viel mij op dat Israël opeens uit de nieuwe grafieken verdwenen is. Israël zou eigenlijk als (een van de) voorbeeld landen moeten dienen vanwege de hoge vaccinatie graad. Maar ja, de oplettende lezers hebben al verschillende keren berichten voorbij zien komen dat het daar helemaal niet zo’n succesverhaal is en dat dubbel gevaccineerden hun groene vinkje al weer kwijt zijn en pas na de derde spuit weer toegang krijgen tot weet ik veel waar ze heen willen.

Ik ben dan nog maar eens zelf wat cijfers en getallen gaan vergelijken en analyseren. Dat is tenslotte mijn vak.

Van het allergrootste belang is dat de beschikbare cijfers een vergelijkbare basis hebben. En dat is hier een groot probleem. Johns Hopkins University verzamelt cijfers en getallen van over de gehele wereld en ieder land verzamelt en rapporteert op zijn eigen wijze. Het resultaat is natuurlijk een kakefonie van getallen waar amper muziek van te maken valt.

Maar ja, bij gebrek aan beter zullen we het met de officiële getallen moeten doen.

Ik heb een willekeurige selectie gemaakt van een aantal landen, groot en klein, verspreid over de hele wereld en gekeken naar de vaccinatie graad, het verloop van het aantal nieuwe ‘besmettingen’ en het aantal overlijdens.

 

Uit dit overzicht blijkt dat er landen zijn met een hogere vaccinatiegraad dan Israël. Portugal bijvoorbeeld.

Maar in de range Portugal tot en met de Verenigde Staten mogen we spreken van een hoge vaccinatiegraad.

India, Rusland, Georgië en Bangladesh ‘scoren’ laag.

 

Hoe zit het in deze landen met het aantal ‘besmettingen’ en het aantal overlijdens:

 

 

Laten we eens een paar opvallende zaken onder de loep nemen. Portugal, hoge vaccinatiegraad, scoort hoog met het aantal nieuwe ‘besmettingen’ en laag met het aantal overlijdens.

Israël, hoge vaccinatiegraad, is koploper in nieuwe ‘besmettingen’en scoort hoog in het aantal overlijdens.

Georgië, vrijwel ongevaccineerd, scoort hoog in zowel het aantal ‘besmettingen’ als het aantal overlijdens.

Bangladesh, ook vrijwel ongevaccineerd, daar zijn bijna geen ‘besmettingen’ en bijna geen overlijdens. India hetzelfde geval.

De conclusie uit mijn onderzoek is dat er volstrekt geen conclusie kan worden getrokken over de bescherming tegen besmetting of overlijden door de vaccins. Statistisch gezien kan hier niets mee worden aangetoond. Wat wel een feit is is dat in Bangladesh en in (grote delen van) India het gebruik van Ivermectine is toegestaan, sterker nog, wordt aanbevolen en is grootschalig voor een zeer gereduceerde prijs beschikbaar.

Ivermectine en andere middelen waarvan de werking uit vele onderzoeken is aangetoond, mag echter niet van bill, klaus en hugo. Omdat hun vriendjes daar niet genoeg aan verdienen? Of zou er op de achtergrond nog meer spelen waar we nog niet achter gekomen zijn?

 

Nieuws uit Amerika:

Het CDC heeft zelf geopenbaard dat slechts 6 % van de geregistreerde covid-19 slachtoffers daadwerkelijk aan het vermeende corona virus zijn overleden. Bij 94 % van de registraties was er een andere doodsoorzaak:

 

Nieuws uit Roemenië:

Roemenië heeft besloten zijn spuitcentra te sluiten en alle vaccins die ze nog op voorraad hebben weg te schenken aan andere landen. De Roemenen hebben er overwegend geen zin in en zij zijn gezegend met een regering die wel iets om het volk geeft. Door alle overige landen in Europa en ook in de VS wordt de president van Roemenië natuurlijk verguisd. Als u het interview van Tucker Carlson met Victor Orbán nog niet hebt gezien, zeker een aanrader. Danny heeft ‘m Nederlands ondertiteld. Zie de link onderaan.

 

Maar hoe zou het eigenlijk zijn met de corona situatie in Roemenië?

Kijk maar:

 

Gewoon weer normaal doen, zoals in Roemenië. Dan is er niks aan de hand.

 

 

 

Bonus:

Ik kwam nog een oude video, uit 1981, tegen van een schoolmeester die in zijn klas een soort van hitlerjugend experiment wilde uitvoeren.

Als u 44 minuten tijd heeft, het is een interessante film en het heeft veel overeenkomsten met de huidige massahysterie.

Het is helaas geen HD kwaliteit maar wel met Nederlandse ondertiteling.

 

video

 

Hier het interview van Tucker Carlson met Victor Orbán:

 

Tucker Carlson en Victor Orbán - Volledig interview (Nederlands ondertiteld)

 

Geef ons wat liefde

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture