Hilarisch! Verplicht vaccin komt eraan in Australië (Update: President neemt woorden terug)

UPDATE: De President van Australië trekt zijn woorden terug omdat “het een verkeerde indruk wekt bij de gemeenschap”. Aldus het Australische RIVM, Australian Medical Association). (bron)

Tsja.. of dat de mensen gerust zal stellen in het land. We weten duidelijk waar ze heen willen…

https://www.youtube.com/watch?v=PZvHtk63RdA

 

Waarom is dit zo hilarisch? Vanwege de keiharde cijfers!

Dit is op geen enkele manier uit te leggen is en het zal ze ook nooit lukken.

De regeringen en de media hebben hun kaarten zo overspeeld, dat het lachwekkend begint te worden.

Dat juist het minst getroffen land met verplichte vaccins komt aanzeilen, werkt ook al niet echt mee aan de geloofwaardigheid van dit circus.

Het is uitstel van executie want ze zullen zich allemaal moeten verantwoorden. De juist de Australische regering vaccins wil verplichten maakt nóg duidelijker dat dit één grote scam is.

[the_ad id=”29753″]

Kijk deze nummertjes:

Het aantal doden in Australië? 652.
Op een bevolking van 25.5 miljoen. En ook in Australië geldt… De gemiddelde leeftijd is boven de 80 jaar en ruim 90% had ernstige andere aandoeningen.

Hoeveel mensen zijn er dan (als het al zo is) direct overleden aan een griepje genaamd corona?
65!!! Hooguit! Op een land van 25.5 miljoen.

En dan verplicht vaccineren??

Maar de regeringen en de media gaan gewoon door in hun corona-bubble. “Er zullen strenge straffen worden opgelegd aan iedereen die weigert.”

Wat moet je er nog van zeggen? 26 doden per miljoen!

Ook Australië heeft vaccins aangeschaft bij het door en door corrupte bedrijf AstraZeneca die een strafblad hebben van heb ik jou daar. Hetzelfde bedrijf waar Hugocaust mee in zee gaat om ons te vaccineren.

 • 2003, pleitte schuldig aan illegale marketing van hun prostaatkanker medicijn en betaalde een boete van $64.000.000, een civiele rechtszaak van $266.000.000 voor valse claims en een boete van $25.000.000 voor Medicaid-fraude.
 • 2004, AstraZeneca werd aangeklaagd in Californië en Massachusetts wegens valse reclame, omdat het beweerde dat een van hun eigen medicijnen dat buiten het octrooi viel, niet zo goed was als hun nieuwe medicijn, hoewel het hetzelfde blijkt te zijn.
 • In 2010 kreeg AstraZeneca een boete van $520.000.000 omdat het een van de antipsychotica medicijnen illegaal en niet-goedgekeurd voor gebruik op de markt bracht en Medicaid-fraude heeft gepleegd voor een bedrag van $218.000.000
 • In 2002 werd AstraZeneca gedwongen om meer waarschuwingslabels op hun longkankermedicijn te plakken nadat verschillende patiënten door hun medicijnen aan longontsteking waren overleden.
 • In 2003 bestudeerde de Universiteit van Illinois hun medicijn tegen schizofrenie en ontdekte het niet-aangegeven risico om diabetes te krijgen als gevolg van het gebruik van de medicijnen, wat uiteindelijk leidde tot een schikking van $198.000.000.
 • In 2004 kreeg AstraZeneca kritiek van openbare ‘watchdog’ groepen over de ernstige bijwerkingen van hun Crestor-medicijn in vergelijking met andere cholesterolgeneesmiddelen, en in 2005 voltooide Tufts University een klinische studie waarin de juistheid van de beweringen van de ‘watchdog’ groepen werd vastgesteld. Dit proces is nog steeds aan de gang, 16 jaar later.
 • In 2001 moest AstraZeneca nog eens $ 21.000.000 betalen voor het bewust en opzettelijk proberen een concurrerend generiek geneesmiddel van de markt te houden.
 • In 2003 kreeg AstraZeneca een boete van €60.000.000 door de Europese Commissie voor het misbruiken van octrooiregels en het liegen op patenten om haar medicijnen te beschermen tegen generieke concurrenten.
 • In 2007 moest AstraZeneca een strafrechtelijk vonnis van $12,9 miljoen betalen wegens fraude m.b.t. Medicaid en verzekeringsmaatschappijen voor een prostaatkankermedicijn.
 • In 2010 betaalde AstraZeneca $103.000.000 om een federale rechtszaak te beslechten voor Medicaid-fraude voor astmamedicatie.
 • In 2009 moest AstraZeneca $2,6 miljoen betalen voor Medicaid-fraude.
 • 2004, AstraZeneca ontving een waarschuwingsbrief van de FDA voor liegen in hun advertenties over goedkeuring door de FDA.

https://www.fiercepharma.com/manufacturing/astrazeneca-bumps-up-vaccine-deal-brazil-to-360m-more-doses-licensing-rights

https://www.timesofisrael.com/astrazeneca-ceo-reportedly-not-bolting-to-teva-yet/

https://m.hln.be/nieuws/buitenland/europese-commissie-neemt-vaccindeal-met-astrazeneca-over~ab544300/

 

HOLOCAUST en kindermisbruik met de gebroeders de Jonge

Open brief aan Hugo de Jonge

4 4 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x