CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Het verdeelde SP gezicht

Beste Lilian,

Wanneer ik Renske Leijten van onlangs nog en nu weer Ronald van Raak in de Tweede Kamer hoor, dan denk ik: Hoe bestaat het toch dat zo’n partij als de SP maar zo weinig aansluiting krijgt.

Maar met een dreun word ik dan weer wakker en snap direct waar het hieraan schort, Maarten Kluit heeft even van zich laten horen en hoe, dat hij een imago aanneemt als dat van een cowboy moet hij het zelf weten. maar Twitterberichtjes en bepaalde uitlatingen doen over een politiek opponent, werken als een klappertjespistool en geven nogal een averechts effect!

Een politicus welke op democratische wijze door de bevolking gekozen wordt, moet je niet gaan afschieten met een klappertjespistool, die moet je niet gaan betichten en in een bepaald hokje gaan plaatsen, zeker niet als deze politicus ook nog eens opkomt voor de bevolking, dan zet je jezelf in een uiterst kwaad daglicht en breek je af wat anderen opbouwden!

Met alle technieken van vandaag leven we in een bijzonder beperkende tijdsgeest, de globalistische politiek heeft een enorme kloof veroorzaakt tussen de kiezer en de politicus die lang niet altijd meer volksvertegenwoordiger genoemd kan worden, omdat ze simpelweg veel meer oor hebben naar de wensen van Brussel en Straatsburg, dan dat ze nog luisteren naar wat erin de samenleving speelt.

Dat de PVV en met name ook het FvD zo in de lift zitten, heeft er alles mee van doen dat deze partijen nu nagenoeg onafgebroken op de barricade staan met wel een hele duidelijke boodschap!

Het failliet van de Duitse Bank, de uittreding uit de EU van de UK de rellen die her en der in de EU plaatsvinden en zelfs de protesten in Nederland zijn toch wel een uiterst veeg teken, dat D’66 wel voor een bindend referendum is, maar dat wij als bevolking hier ons niet mogen uitspreken over de EU, geeft wel heel duidelijk aan dat deze partij en coalitie ons in de EU gegijzeld wil houden.

Het grote probleem waar de SP nu al geruime tijd mee kampt, is volgens mij wel dat deze partij welke uiteraard socialistisch is, verdeeld is met het begrip nationalistisch, waardoor men met lede ogen moet toezien hoe de twee partijen op rechts, die ook nationalistisch zijn, met succes het globalisme aan het bevechten zijn, Nigel Farage noemde het dan populisten, maar zei ook dat deze populisten erg populair aan het worden zijn en daar valt geen speld tussen te krijgen.

Eigenlijk vind ik het enorm triest, dat een globalistische PvdA, de fictieve lijst aanvoert in de peilingen op links, maar de PvdA kent dan ook nauwelijks socialistische veren meer en is in dat oogpunt een compleet kaal geplukte haan, die momenteel nog als oppositiepartij door juist veelal te zwijgen, teert op de roem van een ver verleden, maar feitelijk niets meer voor ons betekent!

Die combinatie van nationalistisch en socialistisch kent namelijk een nogal pijnlijk verleden, in de vorige eeuw was de term nazi namelijk de Duitse afkorting van Nationaal Socialisme en ik begrijp heel goed dat de SP als partij hier geenszins geassocieerd wil worden, ja de Duitsers waren in het geheel niet rechts in de eind jaren dertig tot halverwege de jaren veertig vorige eeuw, maar links!

Nu ben ik niet zo gek op Bijbelteksten, maar de tekst: “wat u niet wilt wat u geschiedt, doe dat ook een ander niet”, vind ik toch wel zeer passend richting de schreeuwers die binnen de SP, die met het telkens weer herhalen van de mantra dat Baudet of Wilders racisten zouden zijn, niet alleen maar deze twee politici in de weg staan, maar daarmee ook zichzelf en de SP in de voet schieten!

We behoren in een democratie te leven maar juist het publiekelijk veroordelen van democratisch gekozen politici, is een heel min punt en het mes snijdt daarom dan ook aan beide kanten!

Als het tegen zit, dan zit dit kabinet Rutte III hier nog meer dan een jaar, de SP zou op links als enige linkse partij met EU scepsis, heel veel meer kunnen gaan betekenen voor Nederland.

Er zou zelfs een coalitiemogelijkheid bestaan met één of meerdere van de andere drie EU sceptische partijen, wanneer de SP zich eens niet met een Kluitje in het riet liet sturen door schreeuwers zoals een Maarten Kluit, die boeren, bouwers zorg, leraren en al die andere mensen die nu in opstand komen tegen de klimaatleugens, tegen de CO2 gekte, tegen de multinationals en tegen de wantoestanden van dit kabinet, zijn er zeer bij gebaat wanneer er eenheid komt, wanneer de koppen eenzelfde kant op gaan staan, dus tegen het globalisme de strijd aan gaan binden.

Lilian, het zoeken naar de overeenkomsten levert veel meer op dan het afzetten tegen de verschillen en tijd is voortschrijdend. Gisteren is niet vandaag!

De EU met zijn van Coudenhove-Kalergiplan is gebaseerd op verleden, het heeft geen toekomstperspectief, het zadelt ons als burgers op met enorme onoplosbare problemen, het meest walgelijke vind ik wel, dat een kleine groep aan mensen daar maar baat bij hebben, dat dus ten koste van ons gepaard gaat!

We moeten de handen ineen gaan slaan, of dat nou uit socialistisch of uit realistisch oogpunt gebeurt maakt niet uit, er moeten weer grenzen gesteld gaan worden, voordat Nederland echt onleefbaar is geworden, in de achttien jaar dat we de Euro kennen en lidstaat zijn van deze EU, heb ik de teloorgang duidelijk aanschouwd, schoten voedselbanken als paddenstoelen uit de grond en dat is geen weelde.

De gouden eieren zijn stuk voor stuk weggeroofd en nu wil men de kip slachten die ze legt, dat is waarom ik waarom ik steeds duidelijker voor een Nexit pleit!
Met vriendelijke groet,
Chris Collard
0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven