Het vaccin dashboard

Ik ga het maar blijven publiceren. Zoals de overheid u bestookt met nieuwe besmettingen, overlijdens en hospitalisaties door het vermeende virus, zo moeten wij maar de andere kant laten zien. Want die informatie krijgt u niet via de mainstream media of het RIVM.

Wederom met een kleine toelichting: De RIVM’s van alle 27 EU landen rapporteren aan EudraVigilance over de bijwerkingen (mild en ernstig) en overlijdens die vermoedelijk zijn toe te schrijven aan de mRNA en vector spuiten.

Ik had al eens uiteengezet dat Nederland koploper is met het aantal meldingen en dat vele andere landen veel minder, weinig of nauwelijks iets rapporteren. Daar komt nog bij dat ik onlangs tot de ontdekking kwam dat bij Lareb 95 tot 97 % van de meldingen (die de basis vormen voor de RIVM rapportage) afkomstig zijn van de slachtoffers en/of hun dierbaren zelf. Artsen, GGD’s, ziekenhuizen en andere medici melden dus niet of nauwelijks als er slachtoffers vallen onder de ingespotenen. Ik durf daaruit wel de conclusie te trekken dat de meldingen bij Lareb, ondanks dat dat de hoogste aantallen zijn van alle EU landen, ook nog maar een (wellicht klein) deel is van de werkelijke schade.

Maar goed, dat zijn gedachtes en overwegingen. We zullen het moeten doen met de harde cijfers en die zijn eigenlijk al schokkend genoeg. Geen enkel medisch experiment zou worden voortgezet als dit al de collateral dammage op de korte termijn is.

 

In de VS wordt er door VAERS nogal gesjoemeld met de cijfers en met neerwaartse bijstellingen. Ook daar vinden de meeste melding plaats door de slachtoffers en/of hun geliefden zelf. Uit eerder onderzoek is gebleken dat gemiddeld genomen slechts 1 % van de werkelijke problemen met medicijnen of vaccins worden gemeld. De meeste mensen zijn niet eens op de hoogte van intanties als VAERS en EudraVigilance of zelf maar van het Lareb. Dat onderzoek betrof overigens alle medicijnen en vaccins, nog voor de corona tijd. Ik ga er van uit dat de meldingen na de min of meer verplichte gifspuiten een stuk hoger liggen dan 1 %. Maar dat ook de Amerikaanse officiële cijfers een flinke onderrapportage behelsen, mag u met zekerheid aannemen.

11,940 DEAD

618,648 Injuries and

1,175 Unborn Babies DEAD Following COVID-19 Shots

 

(dat het totaal aantal hoger uitkomt dan het aantal ‘cases’ en ook het totaal percentage boven de 100 % uitkomt, heeft als reden dat sommige patiënten in 2 of meer categoriën zijn opgenomen)

Voor beide overzichten geldt dat ongeveer de helft van de meldingen ‘ernstige’ bijwerkingen (inclusief overlijdens) betreft.

 

 

4.9 22 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
32 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
32
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x