Het sprookjesboek genaamd Algemeen Dagblad

Om eens wat fris en anderzijdig nieuws te melden hebben we een mooi artikelgevonden bij de professionals van Den Nederlandsche Media het Algemeen Dagblad.

In Verzorgingshuis Hoppesteyn kregen een aantal bewoners een dag na de coronaprik klachten.

Een mediaplatform dat nog helemaal opgaat in het coronaverhaal geeft er een heerlijke spin aan:

Het AD:

Grote uitbraak bij Rotterdams verzorgingshuis net na eerste coronaprik

Een dag na de eerste coronaprik kreeg een aantal bewoners van verzorgingshuis Hoppesteyn van Aafje in Rotterdam-Crooswijk klachten. Het bleek het begin van een grote uitbraak met vijftig besmettingen. Klaarblijkelijk heeft het coronavirus zich vlak voor de vaccinatie snel verspreid. De ouderen lijken minder ziek, maar het is niet te zeggen of dit door het vaccin komt.

Terugkijkend is Aafje blij dat bij de klachten een dag na het vaccineren niet is gedacht: ‘Oh dat zijn bijwerkingen van de coronaprik’. ,,We hadden vooraf al afgesproken bewoners bij klachten altijd te laten testen’’, vertelt Marco van Duuren van Aafje. Door het testen kwam de uitbraak snel aan het licht. Waarbij de besmettingen nog voor de vaccinatie gebeurde, zo is zijn vermoeden kijkend naar het moment van de positieve testen.

Vreemde verspreiding

De verspreiding van het virus is anders dan Aafje tot nu toe heeft gezien. De eerste positieve bewoners wonen niet vlak bij elkaar maar verspreid door het gebouw. Reden om iedereen aan een test te onderwerpen. Na de testronde staat staat de teller op 44 van 123 besmette bewoners. Eén ligt in het ziekenhuis.

Op acht van de dertien verdiepingen is er minstens één besmetting, ook op de gesloten afdeling. Op de andere verdiepingen wonen ouderen die relatief minder zorg nodig hebben en zelfstandig naar buiten kunnen. Zes medewerkers zijn positief.

Clitoriaanse variant?

Of Hoppesteyn met de Britse variant te maken heeft, wordt onderzocht. Ook wordt samen met de GGD nader gekeken naar de verspreiding. ,,Het lijkt niet direct van mens op mens op mens te zijn gegaan’’, zegt Van Duuren. Een vermoeden dat hij ook heeft bij de recente uitbraak bij verzorgingshuis Reyerheem in Ridderkerk. Daar had nog niemand een coronaprik gehad en lijken de bewoners zieker. ,,Maar eerlijk gezegd is het moeilijk daar echt iets over te zeggen.’’

De bewoners van Hoppesteyn kwamen overigens eigenlijk ook nog niet in aanmerking voor het Pfizer-vaccin. Maar omdat er vaccins over waren, onder meer door er zes in plaats van vijf uit een ampul te halen, kwamen zij wel aan de beurt.

Einde artikel Algemeen Dagblad.

Jaja, het zijn vreemde verspreidingen daar.

Corona kwam even snel de hoek om voor het vaccin.

“Het bleek het begin van een grote uitbraak met vijftig besmettingen. Klaarblijkelijk heeft het coronavirus zich vlak voor de vaccinatie snel verspreid. “

Man man…

“Waarschijnlijk de Britse variant”... maar ze kennen de clitoriaanse nog niet. En die is écht erg. We houden ons hart vast.

En na een jaar lang kant en klare cijfers en feiten:
,,Maar eerlijk gezegd is het moeilijk daar echt iets over te zeggen.’’

Hoe kunnen we dit nog serieus nemen? Dit begint toch op je lachspieren te werken wanneer je ook maar enigszins een redelijk mens bent? Wat is dat toch met die mensen? Wie leest dit en zegt dan tegen zichzelf: “Goed stuk!”?

Bron:
https://www.ad.nl/rotterdam/grote-uitbraak-bij-rotterdams-verzorgingshuis-net-na-eerste-coronaprik~a109cc82/

Hadden we al verteld dat de PCR niet werkt en dat alle discussies over corona zijn gebaseerd op die grote PCR-leugen? Alleen dat feit is wereldnieuws en de kern van een aankomend tribunaal. Maar we weten het al maanden. De overheid negeert het en gaat vrolijk door met het verhaal gebaseerd op een test waar je werkelijk geen pijl op kunt trekken. De volledige basis van dit coronaverhaal valt weg.

De feiten en de cijfers. Ze zijn zo verrekte simpel en mensen blijven er maar in hangen mede dankzij dit soort propaganda-media.

4.7 16 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x